De afgelopen maanden is het ongelooflijk mooi weer geweest, de zomer was erg lekker daardoor vloog deze voorbij!
We hebben ons vermaakt met fietsen, kajakken, wandelen, fotografie en … de blogs van anderen in Florida lezen.
Door deze blogs waren wij er ook een beetje.. maar brengt ook wel heimwee 🙂

Vandaag hebben we de koffers weer van stal gehaald, ze mogen weer mee naar Orlando.  Het vullen was een routine klus vermoed ik., ik zeg ‘vermoed’ want ik mocht me er niet mee bemoeien, ik was gebombardeerd tot chef adapter/stroomkabels-in-orde-maker! Best wel een verantwoordelijke taak al zeg ik het zelf.

UnitedIk heb in de ochtend kunnen inchecken bij United Airlines we zitten met ons tweeën op een “exit row” wel zo relaxed.
Dit begint al goed 🙂

Ik heb alle adapters volgens mijn taak opgezocht, en …. de Garmin een laatste update gegeven!
De Ipad, en Laptop zijn helemaal vol geladen, nog wat series voor Mandy op de Ipad gezet, kan ze tijdens de vlucht wat series kijken. We checken alle groupons, coupons, ESTA,  alle papieren noodzakelijk voor de reis, de auto, en de pasjes van Disney, Seaworld/Busch Gardens.. We hebben het allemaal op orde, dat voelt goed… nog heel even en dat zitten we gewoon in Florida .. heerlijk vooruitzicht.

Cheetah Kasi and Labrador Mtani
Cheetah Kasi & Labrador Mtani 

Een foto welke ik in April 2012 had geschoten werd afgelopen week door Busch Gardens op hun facebook-site gebruikt.
Deze foto werd zeer goed bekeken, en veel gedeeld, het is ook best bijzonder dat een Labrador en Cheeta samen zijn opgegroeid en vrienden voor het leven zijn..  Daar was ik best trots op.

Pool-4
Nog heel even en dan zitten we weer in de Karenian Villa op Tuscan Hills deze keer voor het laatst, ze gebruiken nog wel mijn foto’s en collages op hun website. Helaas hebben ze een heel nieuw management, dit management wil ons graag weer terug alleen voor een veel hogere prijs. De afgelopen jaren deed ik wel wat foto’s schieten van de villa’s voor het vorige management.. het is wel jammer want het voelde als een tweede huis, je gooit de deur open en je bent thuis !! We gaan er nog maar eens  extra van genieten dit jaar.

We hebben de taxi voor morgen al geregeld onze vaste chauffeur Koos zal ons rond o;600u  ophalen en zo rond 09:15u zullen we vliegen via Newark naar Orlando… komen zo rond 17:40 aan lokale tijd.

Jasper zal ook nog een week overkomen om te genieten aan de pool na een jaar hard werken, daar kijken we naar uit.
Zo hebben we zin in Fort Myers Beach, de boot naar de Keys, we gaan een Serengeti Safari tour doen in Busch Gardens, natuurlijk gaan we genieten van Seaworld en Aquatica. De Malls en Outlets worden zeker niet vergeten, en we kijken uit naar de heerlijke restaurants, en gewoon lekker met een boek aan het zwembad!

Mijn camera is weer helemaal klaargemaakt en heeft er ook zin in.
Dam tot Damloop
Deze keer zullen we geen foto’s maken van de Dam tot Damloop  deze is op Zondag 22 September 2013, en dan zitten we te genieten van de Floridiaanse zon!! De laatste keren vertrokken we net na de Dam tot Damloop vond het altijd een fotomoment. We blijven er niet voor thuis Mandy en Ik staan te trappelen om naar Florida toe te gaan, alles mag en niets moet. Morgen ochtend om 09:15u vliegen we, dus zullen zo rond 19:00u op Tuscan Hills aankomen, kunnen we nog even wat boodschapjes doen, en natuurlijk bij de buren langs een knuffie brengen.

De volgende update zal, als er geen gekke dingen gebeuren, gewoon vanuit Florida komen !!

In de ochtend moeten we vroeg op, de afspraak met de tandarts wacht al om half negen.. We gaan met ons drieën, Mandy wil als eerste.. daarna ik, en dan Jasper, alles is prima! Tot volgend jaar maar weer, dat is lekker. Wanneer we weer thuiskomen eten we wat met…
De spanning loopt langzaam iets op wanneer we Pieter en Petra op face-time spreken. Pieter showt de villa, dat kan ik hebben, totdat hij even het straatbeeld aan de voorkant laat zien, man dat kan ik dromen. We hebben al zo vaak in deze straat "gewoond"  het is bij Pieter…