Het weertje wordt steeds beter, de zon warmt de boel goed op. We besluiten het fietsenrek op de trekhaak te plaatsen de fietsen erop, we gaan de “Brede Duinen-routen” fietsen. Op de VVV site staat : “De Brede Duinen-route is een fietsroute die u een keer gefietst moet hebben. De lezers van de ANWB Kampioen hebben de Brede Duinen route verkozen tot de mooiste fietsroute van Nederland.”

Brede Duinen Collage
We beginnen in Alkmaar, de route begint met oude molens, en natuurlijk een echt Hollands landschap compleet met koeien en paarden.

De Brede Duinen-route
De zon is lekker, uit de wind is het gewoon warm, het uitzicht is geweldig.

Brede Duinen Collage3
De route gaat afwisselend door de duinen en bossen, de knooppunten zijn heel goed aangegeven.. Af en toe stappen we even af, trappetje op en genieten van de omgeving!! We eten wat in Restaurant Bergen Binnen, en gaan weer op weg.

De Brede Duinen-route
Wanneer we tussen de duinen fietsen is er geen wolkje meer te zien… het is echt voorjaarsgevoel!

De Brede Duinen-route
Dan komen we aan bij het strand, we stappen weer af nemen wat drinken mee en genieten van de zon/strand. De vliegtuig strepen lijken wel vuurwerk.

De Brede Duinen-route
De zee is rustig, hier en daar wandelen wat mensen op het strand genietend van het prachtige weer.

De Brede Duinen-route
Weer anderen rijden met hun paard op het strand.. ook niet verkeerd.

Brede Duinen Collage1
Het zonlicht speelt door de bomen, we beklimmen de duinen.. das best pittig.

De Brede Duinen-route
We komen langs prachtige duintoppen, we genieten van het uitzicht.

De Brede Duinen-route
We zien ook diverse watertjes, we wachten tevergeefs of er nog dieren komen drinken..

De Brede Duinen-route
De route is uitstekend te fietsen, en de 42km vliegen voorbij, af toe even zitten en wat drinken doet de rest.

De Brede Duinen-route
De route zit erop, de temperatuur geeft aan 11 graden, in het zonnetje is het heerlijk. De Brede Duinen route is een aanrader wat ons betreft!!

Het is nog maar 34 dagen voordat we weer in Florida zitten, hmmmm daar kijken we ook weer erg naar uit.. We hebben weer leuke dingen op de planning staan. Een paar kayaktours we willen naar Epcot, Seaworld en Busch Gardens.. en natuurlijk relaxen. Nu maar hopen dat we mooi weer hebben… We kunnen in ieder geval al zeggen volgende maand gaan we.. 8 April vliegen om 9:15 naar Newark en komen om 4:48 p.m. aan in Orlando. De eerste dag hebben we logés, deze zullen de volgende dag naar hun eigen villa gaan.. denk ik 😉

We fietsen van Amsterdam naar Marken.. het doel is naar 'Het Paard van Marken' en weer terug. Het is nog mistig in de ochtend, we zien van alles en het weer wordt steeds mooier.. Het is nog mistig als we op de fiets stappen.. Een stoere Schotse Hooglander kijkt ons…
Vandaag zijn we uitgenodigd voor een primeur in Nederland.. Bluesound komt vanaf 1 Mei in de winkels. Er is een Sneak Preview van dit nieuwe product in de Euromast, voor deze gelegenheid neem ik mijn camera mee. Natuurlijk neem ik 'stiekem ' twee foto's met de Iphone .. van deze…