De dagen schieten voorbij, de zomervakantie in Florida ligt alweer ver achter ons.
Heel langzaam richten we ons op de aankomende vakantie met z’n tweeën. Dat zal we wennen zijn, en we zullen het zeker missen dat Jasper niet meer mee wil.
Afgelopen week vertelde Jasper dat hij deze vakantie nog wel mee had gewild, maar  zomer 2011 zeker niet meer. Helaas voor hem, daar is hij te laat mee …

De afgelopen weken hebben we een beetje een planning gemaakt, we willen veel relaxen, echter we willen ook nog het één en ander zien en doen. De boventoon zal zijn ligbed, boekje, muziekje..etc. Natuurlijk ontbreken de Malls niet en een paar leuke activiteiten.

Ik heb via groupon tickets gekocht om te zwemmen met Manatees.

Snap11

Deze deal was maar 25 dollar en geldig t/m 8 April, dus deze tickets hebben we gekocht. Deze prijs in inclusief snorkel gear, en het lijkt ons een leuke ervaring.
Er gaat een trip van 2 uur aan rijden vooraf,  het is bij Crystal River, echter wil je wat leuks doen moet je er wat voor over hebben.

We gaan de Very Merry Christmas Party bezoeken op 8 November, en dit lijkt ons heel erg gaaf. Disney in de kerstsfeer, we hebben het nog nooit gezien, we zijn dus heel erg benieuwd.

MickeyChristmas |
Hier kunnen we nu al naar uitkijken 😉

We hebben Seaworld tickets gekocht welke we willen omzetten naar een jaarkaart.. En dat is eigenlijk de planning, en de rest is meer van we zien het wel.

Ik heb de Schiphol taxi geregeld, deze komt ons Woensdag de 27e Oktober lekker vroeg ophalen..   We vliegen met United Airlines met een overstap op Washington, we hebben een Midsize Suv gehuurd via Usa Reisen .

Dit weekend hebben we van Lee de codes ontvangen voor de Gate, de Lockbox en de alarm code van de Villa. Dat is een leuk moment, ineens schiet het op, en zijn we er weer helemaal mee bezig.

Snap10

We zijn er eigenlijk al klaar voor, alleen de koffers hoeven we nog maar in te pakken.  Het is klinkt prettig “volgende week zitten we gewoon in Florida” heerlijk…  Volgende week Dinsdag werk ik nog, en om half zes… begint dan de vakantie.

We verheugen ons nu al op het heerlijke eten bij Outback, Cracker Barrel ,TGI en….noem maar op.

Tot blogs de volgende update komt vanuit Davenport.. hmmm heerlijk!

We schuiven heel langzaam naar onze volgende vakantie toe.. , maar wat hebben we genoten van de vakantie met Jasper op Tuscan Hills. De Karenian Villa was ook erg lekker, met het vrije uitzicht op het bos.  Wij houden wel van Privacy, een ligging van het huis zonder achterburen, en…
De dag begint vroeg.. we worden al om 6uur wakker, vandaag is de dag.. We nemen allebei een lekkere douche, na een bak koffie, en wat laatste checks zijn we er klaar voor, het ‘busje’ kan ons ophalen. Rond 8:30 staat hij voor de deur, we laden de koffers in…