Vandaag geprobeerd wat bezoekers van onze tuin te vragen om als fotomodel door het leven te gaan. Helaas waren ze vliegens vlug en een aantal zelfs weggevlogen…

De vogels die wel wilden vroegen me wel snel te zijn..

Koolmees1
Koolmees..

Pimpelmees4
Pimpelmees….

Pimpelmees2
Pimpelmees…

Koolmees
Koolmees..

Gelukkig wilden er een paar meewerken.

Ik ga nu wat vroeger, dus net na het avond eten op naar de Zaanse Schans... De E-5 en de 14 150mm Leica gaan mee. Ik zie een echt hollands plaatje in het zachte avond licht... Later zie ik een Blauwe Reiger ... hij laat me heel dichtbij komen Camera…
Onkruid en ander spul... Paardebloemen vallen onder onkruid... wel een mooi veld Viooltjes.. De roos genomen in de tuin met Fill in Flash tegen de zon in genomen.. Deze Narcissen hebben een mooi uitzicht...