In de ochtend moeten we vroeg op, de afspraak met de tandarts wacht al om half negen..
We gaan met ons drieën, Mandy wil als eerste.. daarna ik, en dan Jasper, alles is prima! Tot volgend jaar maar weer, dat is lekker. Wanneer we weer thuiskomen eten we wat met ons drieën, daarna gaat Jasper naar zijn werk.

Wij beslissen een wandeling door de binnenstad te maken, het is droog maar bewolkt. We parkeren de auto op de Nieuwe Herengracht en lopen langs de Hermitage over de de brug bij de Amstel.
Amstel Riverview, Amsterdam
Altijd een mooi stadsbeeld, waar je ook komt, de beelden van de nederlandse steden zie je nergens.

Cafe Los - Amsterdam
We lopen in de richting van het Rokin, en dan door de Reguliersbreestraat langs Café Los en Tuschinski.

Amsterdam Collage
Op het Rembrandtplein genieten we van de touristen die bij de beelden gaan staan en op de foto gaan..
Ook wij maken foto’s van Kwekkeboom, de beelden op Rembrandtplein, van het I Amsterdam …. met de camera loop je anders door je eigen stad!!

One of the best ways to see Amsterdam is from the water. Take a canal boat tour or rent a boat and explore the waters at your leisure.
“One of the best ways to see Amsterdam is from the water. Take a canal boat tour or rent a boat and explore the waters at your leisure.” En zo zal het best zijn, we hebben dat al een paar keer gedaan natuurlijk, vandaag blijven we te voet.

Apple Store Amsterdam
Natuurlijk lopen we naar de Apple Store Amsterdam, het is een prachtgebouw op een mooie locatie.. Van binnen is het ook prachtig er is een mooie glazen trap, en het is zo gaaf ingericht, het karakter van het oude gebouw is bewaard gebleven. We blijven hier even hangen.. Daarna nemen we bij Starbucks wat lekkers, Mandy neemt koffie ik een warme chocolademelk!

Entree Vondelpark - Amsterdam
Het Entree van het Vondelpark staat uitnodigend open, ondanks het bewolkte weer, zitten veel mensen op de bankjes en ook gewoon op het gras. De sfeer is hier altijd goed.

Stedelijk Museum  Amsterdam
We hebben het na een halfuurtje lummelen wel gezien… we lopen in de richting van het Stedelijk Museum!

Stedelijk Museum  Amsterdam
Op de binnentuin is het gezellig druk, er staan heel veel stoeltjes en ik denk dat zo’n 80% bezet is met uitrustende toeristen..
De wandeling voelt een beetje als vakantie :-)

Cafe Hans en Grietje - Amsterdam
De route gaat verder in de richting van de Spiegelgracht, we komen langs Café Hans en Grietje, ook hier zijn de tafeltjes gewoon bezet buiten..

One of the best ways to see Amsterdam is from the water. Take a canal boat tour or rent a boat and explore the waters at your leisure.
We lopen langs hotel De L’Europe Amsterdam geen verkeerde locatie en echt hartje centrum.

One of the best ways to see Amsterdam is from the water. Take a canal boat tour or rent a boat and explore the waters at your leisure.
Het is niet heel erg druk met de rondvaartboten, hier liggen er een paar te wachten.. Wij gaan het niet doen, onze voetjes zijn moe, zetten koers terug naar huis.

VOC Ship year 1595 - Amsterdam
Als afsluiter in het thema Amsterdam hoort natuurlijk een prachtige zonsondergang, terug in de tijd van de VOC!

Met nog twee weken voor onze Florida vakantie, beginnen we ook wel zin te krijgen om aan de pool een budlight te drinken.. Nog heel eventjes geduld, we gaan het redden :-)

De afgelopen weken steeds de camera mee in de avond, hopen op een mooie zonsondergang, de ene keer niet mooi... Soms was het echt heel fraai.. Prachtige Reflectie in het water.. In vuur en vlam.... Geel kleurende wolken... Zonsondergang hij ging niet echt knallend onder maar echt wel mooi genoeg…
De afgelopen maanden is het ongelooflijk mooi weer geweest, de zomer was erg lekker daardoor vloog deze voorbij! We hebben ons vermaakt met fietsen, kajakken, wandelen, fotografie en ... de blogs van anderen in Florida lezen. Door deze blogs waren wij er ook een beetje.. maar brengt ook wel heimwee…