Ik ga nu wat vroeger, dus net na het avond eten op naar de Zaanse Schans…
De E-5 en de 14 150mm Leica gaan mee.

Zaanse Schans
Ik zie een echt hollands plaatje in het zachte avond licht…

Blauwe Reiger ... ( zaanse schans )
Later zie ik een Blauwe Reiger … hij laat me heel dichtbij komen
Camera Olympus E-5 – Lens LEICA D VARIO-ELMAR 14-150mm
Exposure 0.003 sec (1/320)
Aperture f/7.1
Focal Length 80 mm
ISO Speed 200
Exposure Bias 0 EV

Ik maak ook twee foto’s van de zonsondergang..

Roeiende  ondergang  tonemapped

Zaanse Schans tonemapped

Deze twee foto door Photomatix heengehaald.. over de top natuurlijk maar wel geinig!

Met de Olympus E-5 en de Leica 14 150mm in de hand loop ik tegen 21:00 uur op de Zaanse Schans. Het wordt al rap donker.. Toch nog een paar leuke foto's geschoten.. De Olympus E-5 nu sinds midden Maart in bezit. Kan niet anders zeggen dat ik er erg…
Vandaag geprobeerd wat bezoekers van onze tuin te vragen om als fotomodel door het leven te gaan. Helaas waren ze vliegens vlug en een aantal zelfs weggevlogen... De vogels die wel wilden vroegen me wel snel te zijn.. Koolmees.. Pimpelmees.... Pimpelmees... Koolmees.. Gelukkig wilden er een paar meewerken.