2013-05-08T22:01:53+00:00zondag 18 juli 2010|

The Final Countdown

Het gaat nu ook voor ons opschieten, veel hoeven we niet meer te doen.

De enige echte dingen voor de reis zijn, nog even bellen naar Frenchy’s dat we zeker gebruik maken van zijn Speedboat, en we hebben beloofd de Airboat Ride nog bevestigen.

Wij hebben Comfort-class geboekt bij Martinair, ik weet niet of ik nu ook online kan/moet inchecken 24 uur voor vertrek.. Dit moet ik nog even uitzoeken.

Voor de rest is alles geregeld, de codes van de gate, de lockbox en villa hebben we al ontvangen. Het is nu dus echt aftellen.. Door de andere blogs komen wij ongelooflijk in de stemming, we kunnen niet wachten. Nog heel even…

We moeten beide nog de hele week werken, zodat we ons werk goed achterlaten. Gelukkig is het bedrijf in goede handen, dus daar zullen we in de vakantie niet veel werk van hebben.

Onze hond moet Zaterdag naar zijn logeer adres omdat deze Zondag dicht is.

We zullen onze Cocker Spaniel.. Diesel best wel missen…

Wat een lievie huh?

Nog maar één week werken en dan gaan we gewoon, Maandag 26 Juli worden we om 10:30 door een schiphol taxi opgehaald.

Het eerst volgende bericht komt dan vanuit Florida.

Ik heb ook even een experiment met een foto album gemaakt als try out.

Muziekje eronder en kijken … hoop ik. Het is wel gelukt dacht ik..

 

We waren al vroeg wakker zal de spanning wel zijn, rond acht uur zijn we naar beneden gegaan, en heb ik voor ons een nespresso gemaakt. Ook ik kan dat 😉 Namelijk water in de tank, een capsule erin, en als alle lampjes wit branden op een knopje drukken... Nomaal…
Nu de vlucht data vastgelegd zijn kunnen we een villa boeken. We willen weer naar TuscanHills in Davenport waar we een villa op het oog hebben. We zoeken contact met Randy, over de Karenian Villa. Randy werkt voor het Davenport Villa Management de website is: www.mysunshinevacations.com We waren het snel…

32 Comments

 1. Roberto en Wendy 18 juli 2010 van 13:12 - Antwoorden

  Wat fijn dat het allemaal zo snel vooruit gegaan is hé ?? 🙂 Jullie laatste werkweek zal ook zo voorbij zijn.

  Ik zal jullie blog dagelijks volgen, dus laat die updates maar komen.

  En jullie muzikaal fotoalbum is heel goed gemaakt. De juiste keuze van de song ook 😉

  Geniet ervan, en wij wensen jullie een zeer veilige en comfortabele vlucht.

 2. MattRob 18 juli 2010 van 13:32 - Antwoorden

  Time flies when you’re heaving fun ! Nog maar een weekje zeg … En wat een prachtige hond zeg; mooie foto. Wij missen onze hondjes (en katten) ook best wel …. Maar genoeg leuke dingen te doen !

  Ben benieuwd naar je Martinair ervaringen. Geen idee over dat inchecken, neem aan dat dat gewoon online kan !

 3. Sonja 18 juli 2010 van 13:45 - Antwoorden

  Nou dat fotoboek is goed gelukt hoor.En wat gaat het lekker snel hè. Wij gaan zaterdag die kant op en vliegen ook comfortclass met Martinair. Ik ga ook proberen om vrijdag al online in te checken. Hoeven we alleen nog maar de bagage af te geven.

 4. Anita 18 juli 2010 van 13:46 - Antwoorden

  Heerlijk nog maar één weekje! Ben ook benieuwd naar jullie Martinair verhaal. Wat een leuk filmpje heb je gemaakt, heerlijk om het Florida gevoel te krijgen.
  Alvast een goede reis en heel veel plezier gewenst,
  Anita (Tans4USA)

 5. Barkies 18 juli 2010 van 14:04 - Antwoorden

  Wat duren die laatste weken lang he? Maar de laatste dagen gaan nu sneller. We gaan donderdag al, met nog 2 dagen te werken zijn we al aan het inpakken.
  En als je beesies ziet even gedag zeggen he? Misschien zijn wij het wel.
  Veel plezier

 6. Twinmom1995 18 juli 2010 van 14:04 - Antwoorden

  Succes met het laatste weekje werken en alvast een goede reis!

 7. Michael K.J. van Dijk 18 juli 2010 van 14:42 - Antwoorden

  Hahaha, leuk huisdier die tijger. Volgens mij ben je er wel klaar voor (duh). Dat al je verwachtingen hoger mogen uitkomen.

  Groet Michael.

 8. Jackie 18 juli 2010 van 18:15 - Antwoorden

  time flies……veel plezier, hihi ook dat laatste weekje werken komen jullie nog wel door….wat is die Diesel toch een scheetje he

  liefs Jacky en Peter, and ofcourse een poot van Schnoebbie

 9. kimmie 18 juli 2010 van 19:21 - Antwoorden

  Wat een schatje die hond van jullie en volgende week mogen jullie als… pff wij nog ff wachten maar ja heeft ook wel wat. Lekker hoor comfort class hoop voor jullie geen vertragingen maar de laatste tijd gaan ze goed op tijd weg die martinairs. Moet zondag werken dus zal ff kijken hihi. Heel veel plezier alvast !!!!!

 10. Sonja 18 juli 2010 van 19:21 - Antwoorden

  Hehe, eindelijk is het vertrek in zicht. Sterkte met het laatste weekje werken (het wordt erg warm, kun je alvast aan de Florida temperaturen wennen.
  Wat een geweldige hond, hij heeft een aristocratische uitstraling, schitterend gewoon. Je hebt inmiddels een behoorlijk aantal volgers, je weet het, dat schept verplichtingen ;-))
  Doe de groeten aan St Pete’s (mijn favoriete stekje). Als je nog een tip wilt voor een geweldige kwaliteit en informeel visrestaurant (ook steaks hoor) laat maar weten.
  Alvast goede reis en wacht met spanning op je eerste verslag.

 11. Aggie 18 juli 2010 van 19:29 - Antwoorden

  Wat heerlijk, dat voor jullie nu ook de vaart er echt in komt!!! Deze week zal zeer zekers ook om vliegen, met zoveel blogs te lezen…je hebt er bijna een dagtaak aan!? Heel veel voorpret en alvast een supergoede reis!!

 12. De Somertjes 18 juli 2010 van 19:39 - Antwoorden

  Zo zit je nog maanden er voor,en zo gaan jullie al over een week!!

  heerlijk,hoop dat jullie een lekkere vakantie zullen hebben,wat een lieverd jullie diesel,wij krijgen als we terugkomen onze australian labradoodle!Tommy,ook iets om naar uit te kijken.
  nou heel veel plezier,en we gaan jullie natuurlijk ook volgen,wie weet zien we elkaar nog wel in Florida;)
  Groetjes,Marjolein

 13. pumi1000 18 juli 2010 van 20:14 - Antwoorden

  wat een heerlijk vooruitzicht……….jullie gaan zeker veel fun beleven daar. Alvast een hele goede reis en laat ons lekker meegenieten.

 14. Andre-Daphne 18 juli 2010 van 20:53 - Antwoorden

  is het bijna zover. lekker hoor, jullie hebben er lang genoeg naar uitgekeken. ik ga jullie zeker volgen hoor vanaf volgende week. wens jullie in ieder geval alvast een hele goede reis en is er toevallig geen plekje over in één van de koffers. nou nog 1 week werken en dan is het volgende week maandag zover.

 15. Tinnetam 19 juli 2010 van 01:34 - Antwoorden

  Wat een dot van een woef hebben jullie. Dat vind ik altijd het nadeel van een vliegvakantie dat de hond niet mee kan.

  Nog een weekje werken voor jullie. Dat weekje is voorbij voordat je er erg in hebt en dan is het al zo ver. We gaan jullie natuurlijk volgen.

  Nog veel succes met de laatste loodjes en dan kan het grote genieten beginnen.

 16. famscheepensgoesorlando 19 juli 2010 van 01:46 - Antwoorden

  wat een scheetje jullie hond…tja dat vin ik ook altijd wel rot…maar goed meestal hebben ze het op die adresjes ook wel erg leuk hoor….nou nog een weekje en dan …hoppa…naar orlando…
  groetjes marij

 17. Carin 19 juli 2010 van 07:12 - Antwoorden

  Hoi Rick & Mandy,

  Ook voor jullie gaat het snel nu hè? Lekker toch?
  Hele fijne vakantie alvast gewenst!
  gr
  Carin

 18. marilingoesusa 19 juli 2010 van 19:43 - Antwoorden

  Hoi Rick, Mandy en Jasper,

  nog ff en jullie zitten weer in Orlando. Eindelijk is het dan zover en nu kunnen wij, kwijlend naar die Five Guys Burger kijken. Het is jullie gegund en we hopen dat het helemaal naar jullie zin zal zijn. Wij gaan jullie blog zeker dagelijks volgen, een heerlijk vooruitzicht. Sterkte aankomend weekend met het wegbrengen van Diesel, dit blijft altijd moeilijk. We wensen jullie veel plezier met de laatste voorbereidingen en zien uit naar jullie verhalen.

  Groetjes Martin, Richard en Linda (Marilingoesusa)

 19. Fam Verkoelen-Roeland 19 juli 2010 van 21:03 - Antwoorden

  Geniet met volle teugen van jullie vakantie in Amerika ! Het gaat ontzettend snel voorbij als het allemaal meevalt 🙂
  Groetjes vanuit Dendermonde
  *zucht* ‘k schrijf liever iets anders :p

  Fam Verkoelen-Roeland
  http://verkoelen.blogspot.com/

 20. alberdina 20 juli 2010 van 04:08 - Antwoorden

  Hoi, het gaat voor jullie nu opschieten he, wij hebben vandaag de airboatride gedaan die jullie ook gaan doen hij is super leuk zorg wel dat je of om 8 uur of om 15 uur of om 19 uur gaat dit zijn de beste tijden volgen john heel veel plezier als je de zippcode van midway airboat tours gebruikt is de opstap plaats direct aan de overkant bij het picknickbankje. veel plezier!

 21. Claudia 20 juli 2010 van 11:01 - Antwoorden

  Hoi Rick en Mandy,

  Leuk dat jullie ons volgen, zoals je ziet doen wij dat natuurlijk ook bij jullie.
  Wij moeten nog 1 weekje langer wachten (2 weken nog). We kunnen gewoon niet wachten !!!!!!
  Ik zie dat wij de hele periode dat jullie daar zitten er ook zijn.
  Wij hebben geen schema en doen ook lekker waar we zin in hebben, we hebben natuurlijk wel wat plaatsen en parken die wij zeker wel willen bezoeken.We mogen langs komen bij een exotische vgelopvange (papegaaien) want wij zijn gek van papegaaien. en we willen naar aquatica,Bush Gardens, Treasure Island, Space centre, veel malls en lekker aan het strand.
  Heb vandaag te horen gekregen van mijn tandarts dat haar vader (die ook tandarts is in Orlando) voor ons aan een hopper pas kan kan komen voor 4 parken (Magic Kingdom, Animal Kingdom, Epcot, MGM) voor 30 Dollar per persoon (normaal boven de 100 Dollar pp.) dus daar ben ik heel blij mee. Wij zijn daar ook nog niet geweest dus ben benieuwd.
  Wij hebben niets voor uit geboekt en zien wel waar wij slapen.
  Wij vliegen met Aer Lingus (over dublin) naar Orlando en retour.
  Wij hebben alleen wel onze auto van te voren gehuurd bij Easy car (was een stuk goedkoper dan alle andere) en inderdaad wat denk je, gewoon bij Alemo ophalen. terwijl dezelfde auto voor dezelfde periode bij Alemo veel duurder was.
  Wij hebben er echt zo een zin in.

  Gr.

  Claudia

 22. De Steijntjes 21 juli 2010 van 00:17 - Antwoorden

  De klok tikt zachtjes maar stevig door!! Na al die voorpret van het lezen en becommentarieren van al die blogs zijn jullie nu eindelijk zelf aan de beurt!

  Wij volgen jullie op de voet en niets zal onopgemerkt blijven. Met weemoed zullen we de verhalen lezen over de villa, want voor mij gaat er niets boven een vakantie in Florida in een eigen villa.

  Good luck met the countdown and see you in the sunshine state ;))

 23. Linda 21 juli 2010 van 19:31 - Antwoorden

  Hoi Rick en Mandy,

  Nog even en dan is het voor jullie al zo ver. Wij moeten nog een dikke week langer werken, alhoewel, Ron is al een week eerder vrij dan ik (ambtenaar he ;o)) Wij hebben er ook erg veel zin in en we hebben jullie blog alvast in het vooruitzicht. Ik verheug me er al op!

  Groetjes,
  Linda

 24. LeroyenElisa 22 juli 2010 van 00:45 - Antwoorden

  Jaja bijna is het zover! Wij hebben van de week een mooi digitaal fotoboek gemaakt, kreeg gelijk weer de kriebels! Gelukkig voor jullie ook wel een gunstige dollar op ‘t moment. Wij kregen rekeningen tegen €1.19… Maar dat is niet belangrijk. Geniet ervan en wij gaan jullie zeker volgen!!!

 25. Evelyne 22 juli 2010 van 15:52 - Antwoorden

  Hoi hoi, voor jullie gaat het nu ook opschieten! Je kan inderdaad 24 uur voor vertrek inchecken bij Martinair als je Comfort Class hebt geboekt. Hebben wij ook gedaan. Fijn dat je altijd reageerde op onze verhalen en dat ze jullie in de stemming hebben gebracht. We gaan jullie ook zeker volgen. Nog 2 daagjes werken….en dan veel plezier!!! Gr, Evelyne

 26. Sunshineman 23 juli 2010 van 10:10 - Antwoorden

  Rick, misschien een kleinigheidje, maar zorg ervoor dat er voldoende licht is in het portaal van de voordeur om de lockbox toetsen goed te kunnen zien. Ik neem altijd een klein zaklampje mee, want ik kom altijd in het donker aan. Misschien laat de verhuurder het portieklicht al branden, dat komt ook voor. In ieder geval wens ik jullie bijzonder veel plezier in ons geliefde Florida!

 27. alberdina 25 juli 2010 van 00:53 - Antwoorden

  Heel veel plezier en ga jullie zeker volgen wij wachten om te boarden en jullie pret gaat beginnen!!!!

 28. Hoi Rick & Mandy,

  We wensen jullie een hele fijne vakantie in Florida.
  We gaan proberen om jullie weblog te volgen. Maar mijn moeder ligt in het ziekenhuis i.v.m. een nieuwe heup en mijn vader zit tijdelijk in een topkamer. Aangezien ik enigs kind ben race ik me momenteel een rotje. Dus van reageren zal helaas niet veel komen vrees ik.

  Maar ik zal mijn best doen want we vonden jullie reacties ook zo leuk steeds.

  Have fun in the sun en voor nu een goede vlucht gewenst.

 29. Hinny, Ina en Dani Haan 26 juli 2010 van 00:04 - Antwoorden

  Hoi Rick en Mandy,
  Jullie gaan ons aflossen. Wij vliegen woensdag vanaf Miami weer naar huis. Bedankt voor je leuke reacties op onze weblog. Ik zal jullie weblog ook in de gaten houden.
  Een prettige vlucht en vakantie toegewenst vanaf een nat Key West.
  Hinny, Ina en Dani Haan

 30. Jan Judy 26 juli 2010 van 10:08 - Antwoorden

  hoi lievrds nog even en dan gaan jullie heerlijk op vakantie,tot mails;Judy

 31. Pieter en Petra 26 juli 2010 van 12:55 - Antwoorden

  Hoi Rick & Mandy,

  Op dit moment zijn jullie zo onderhand begonnen aan de boarding-procedure en wij hopen dat jullie zonder vertraging zullen vertrekken.

  Wij wensen jullie een goede vlucht en kijken uit naar je volgende update 😉

  Groetjes,
  Pieter & Petra “PenPe”

 32. Hans 26 juli 2010 van 14:27 - Antwoorden

  en nu hangen jullie in de lucht? Goeie reis, het is heerlijk weer vandaag!

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com