Na lang wikken en wegen ben ik toch gevallen voor de Olympus E-5.

Na goede overtuigende contacten met Pim van de winkel Hans Keuzekamp ben ik overstag gegaan. Over niet al te lange tijd komt het pakket naar mij toe. De Olympus E-5 + ZUIKO DIGITAL ED 12-60 mm 1:2,8-4,0 SWD. Deze combi is best bijzonder kan wel tegen een beetje water..

Zie onderstaand filmpje:

De Olympus E-5 in Iceland.. gaat ook kopje onder.

Het duitste Foto Magazin plaatst de Olympus E-5 op een prachtige derde plek, voor de beste DSLR camera’s tot nu toe.

Foto MAGAZIN-Kamerabestenliste ..Olympus E-5 derde dslr ooit

Ik had het blog van Robin Wong al een tijdje gevolgd

Tien redenen om de E-5 leuk te vinden…

Nog even geduld… dan kan ik hem zelf uitproberen.

Het is vandaag zeer mooi weer, en in het afgelopen halfjaar heb ik twee Leica lensen gekocht. Vandaag wilde ik deze eens uitvoerig uitproberen tijdens een wandeling met Diesel in het Twiske nabij ons huis. Dus het mooie weer helpt zekers mee. De camera die ik vandaag meeneem is de…
De Camera eindelijk binnen en in mijn handen gehad. Machtige machine, goede aanvulling op mijn Leica lensen. De Olympus ED 12-60mm 1:2.8-4.0 SWD lens ook maar meteen uitgeprobeerd, wat stelt deze zich snel scherp zeg. Even tussen het werken door wat foto's met de E-5. Genomen met de E-5 +…