Tijdens onze laatste wandeling, waren we de eendjes wat bijvoeren..
Geen zonnetje koud, maar toch wat leuke fotomomenten!
Terwijl Mandy de eendjes voert zie ik een drietal zwanen onze komt op komen..
Wij hebben geluk dat de camera de aanvliegende zwanen ook in de gaten had!!

Flying Swans
Komop jongens,.. we moeten hierheen, bij dat vrouwtje is vast wat voer te halen…

Landing Swan
De eerste Zwaan heeft de landing ingezet…

Winning
Yeah, ik ben ook veilig geland….

Acrobatic Swan
Nou …, en ik dan, vinden jullie mij ook geweldig ???

 

Tijdens het wandelen kwamen we zwanen tegen op het ijs, en een stelletje in een wak. Twee zwanen zaten heel aandoenlijk bij elkaar zoals een zwanenpaar dat doet. De rand van het wak leek wel een spiegel... dat gaf een leuk schouwspel. Kon ik maar gedachten lezen.. Is That Me…
De afgelopen weken ging de camera mee in de fietstas, en mee naar Schiphol.. Valt niet mee om iets eetbaars te vinden. Heel erg nieuwsgierig.. Aalscholvers genieten van de winter zon.. Against the wind... Hollands landschap... Mijn nieuwe aanwinst... fietst heerlijk!! Mooie kijker, in de vorm van een raket... Op…