Vandaag hebben we afgesproken met Joke en Gerrit, we hebben nog een tegoed bon van de Sea Screamer. We hadden afgelopen keer geen Dolfijnen gespot, we mochten dus terug komen in April, wel heel lief!!

We zijn zo 11:45u in Clearwater, ik haal bij de Sea Screamer twee parkeerkaarten voor Joke en Gerrit en voor ons. Dan gaan we al vlot op weg…

Sea Screamer
We hebben een mooi uitzicht op Clearwater Beach, het is prachtig weer, we hebben geen Dolfijnen gezien das jammer. We kletsen wel honderduit met elkaar.

Clearwater Beach
De vakantiestemming is er niet minder om, de setting is mooi, daar genieten we ook van.

Clearwater Beach
We varen heel langzaam langs een Osprey Nest, vader Osprey komt zojuist aanvliegen met de lunch ..
Wanneer we terug zijn doen we nog een lange strandwandeling met Joke en Gerrit, eten een Subway, en dan splitsen we ons. Wij willen graag naar Fort De Soto Beach, de auto kan daar tegen het strand aan parkeren, en de bedjes zijn zo uitgeladen.. We nemen afscheid en ieder gaat zijn eigen weg..

Fort De Soto Beach
We komen 40Minuten later aan op Fort De Soto Beach, we nemen altijd de North Beach, lekker rustig en een mega plek voor de ondergaande zon Het is hiet stil, alleen wat locals, ik vermaak me met wat ‘wildlife”

Fort De Soto Beach
Veel makkelijker, voor je lunch ga je gewoon even tussen twee golven door.. met je snavel in het zand rommelen.

Fort De Soto Beach
Het wordt tegen 18:00u er staat een briesje, we hebben wel warme kleding mee, maar de handdoek volstaat..

Fort De Soto Beach
Ik probeer contact te maken met een andere strandbezoeker, hij luister wel.. maar daar blijft het bij.

Fort De Soto Beach
Terwijl we op ons ligbedje genieten van de avond zon, zien we groepjes Dolfijnen voorbij zwemmen, toch Dolfijnen vandaag..

Fort De Soto Beach
Langzaam gaat de zon onder, de Pier steekt nu mooi af..

Fort De Soto Beach
We genieten van de ondergaande zon, het was weer helemaal top, we wachten tot het eind persen alles uit deze dag.. Dan laden we de auto in, we rijden voldaan terug richting Orlando..

Vandaag zitten we om 10:00 uur in de auto, koelbox gevuld, wandelschoenen aan, en warm gekleed, het is nog fris, 66 Farhenheit.. We gaan een wandeltocht maken langs de Hillsborough River.. we nemen de River Rapids Trail ! We gaan op weg, langemouwen aan want het is fris, de omgeving…
De dagen zijn voorbij gevlogen, gisteren hebben nog een relaxdag gehad aan de pool, in de middag nog een rondje Florida Mall, in de Avond.. nog één keer naar Kobe om te eten..Wat hebben we het weer heerlijk gehad, een terug blik met een fotoverhaal.. kunnen we herinneringen ophalen..Vanmorgen belden…