De afgelopen weken is er best veel gebeurd, wat had moeten eindigen met een lekker etentje thuis met Pieter en Petra.., eindigde in het ziekenhuis! Zo sta je op, en zo val je neer, verlies je het bewustzijn en spuug je ineens grote hoeveelheden bloed. Door het snelle optreden van Pieter, direct 112 bellen, liep het allemaal goed af. In de eerste week na het ontslag van het ziekenhuis, knapte ik niet echt op door het grote bloedverlies. Echter in de weken erna ging het ineens vlot, de medicijnen deden hun werk, ik begon me lichamelijk en geestelijk weer beter te voelen!

Ondertussen werd ik verwend door Mandy en opgevrolijkt met bloemen en fruit, leuke kaartjes en lieve berichtjes via email en Facebook. Waarvoor dank !!! De afgelopen drie weken heb ik mijn werk weer opgepakt, niet echt getild gewoon rustig aan.. Ik mag mij gelukkig prijzen met de mensen om me heen!!

Afgelopen vrijdag nog een laatste gastroscopie achter de rug, en vandaag nog een gesprek met mijn internist gehad. Het blijkt een maagvliesontsteking te zijn ‘geweest’ welke er al wat langer moet hebben gezeten.
De behandeling in het ziekenhuis heeft goed geholpen, en nog dagelijks slik pillen om het te voorkomen.
Mijn internist vertelde dat ik niet meer van de preventieve medicijnen af kan, maar straks wel met een lagere dosis verder kan. De gastroscopie van afgelopen vrijdag liet zien dat het heel erg goed gaat, goed genoeg om ook te mogen vliegen.. dat is een meevaller want na een recente maagbloeding mag je meestal niet vliegen, omdat het vijf weken geleden gebeurd is en erg goed gaat is er groen licht! Dus kunnen we weer aan schiphol, de vliegreis, en Florida denken.

A travel adventure
Rosalind Massow schreef ooit: “A travel adventure has no substitute.”
Daar sluit ik me helemaal bij aan, Florida zit in ons hart, daar voelen wij ons helemaal thuis..
Er is geen echte vervanger voor een heerlijke vakantie, gelukkig kunnen we er weer van gaan genieten.

Adore
De villa waar we zitten hebben we al eens bekeken met Pieter en Petra, ligt op een mooie plek, met zicht op een meertje. Het contact met de eigenaresse loopt heel goed, we hebben daarom besloten deze villa ook voor September te boeken. De eerste dagen zullen we gezamenlijk met Pieter en Petra in de villa doorbrengen, we gaan het gezellig maken! Over auto rijden hoef ik me nog niet druk te maken Pieter rijdt de eerste week, daarna halen we zelf een auto op, zijn we weer helemaal geacclimatiseerd. Morgen vliegen we rond 10u op Houston, dan de overstap naar Orlando..

Nu moet de knop even om, want in het achterhoofd gingen we er een beetje vanuit dat we niet konden vliegen.. We moeten alle ellende snel vergeten en straks heerlijk genieten aan de rand van de pool..
Ik heb al weken geen camera meer vast gehouden, daar kan ik ook weer naar uitkijken..

Hmm Florida we komen..!

Vandaag beginnen we met een eten in het hotel, het is ook een uitgebreid ontbijt. Heerlijke ham, kaas, vers brood etc .. na het ontbijt halen we koffers op en brengen deze naar de auto. De auto mogen we in de inpandige garage laten staan, we leveren de kamersleutel in…
We hebben het bijna elk uur van de nacht zien worden, alleen de laatste twee uur aan stuk geslapen.. Dood moe worden we wakker van de wekker, hij gaat af rond vijfuur. We gaan douchen, pakken de laatste spulletjes in, en nemen rond halfzeven afscheid van Jasper.
Niet veel later staat…