Met de Olympus E-5 en de Leica 14 150mm in de hand loop ik tegen 21:00 uur op de Zaanse Schans. Het wordt al rap donker.. Toch nog een paar leuke foto’s geschoten..

Zaanse Schans-4

Zaanse Schans-9

Zaanse Schans-5

Zaanse Schans-1

Zaanse Schans-6

Zaanse Schans-11

Zaanse Schans-12

De Olympus E-5 nu sinds midden Maart in bezit.
Kan niet anders zeggen dat ik er erg tevreden mee ben.

Een heuse Macrolens ... ik had hem besteld voor bij de Olympus E-5. Na twee weken wachten de Olympus Zuiko Digital ED 50mm 1:2.0 Macro lens dan toch ontvangen. Daar wil ik dan maar eens wat foto's meemaken.. De lens is niet alleen voor Macro's maar ook bruikbaar bij portret..…
Ik ga nu wat vroeger, dus net na het avond eten op naar de Zaanse Schans... De E-5 en de 14 150mm Leica gaan mee. Ik zie een echt hollands plaatje in het zachte avond licht... Later zie ik een Blauwe Reiger ... hij laat me heel dichtbij komen Camera…