Nu de vlucht data vastgelegd zijn kunnen we een villa boeken.
We willen weer naar TuscanHills in Davenport waar we een villa op het oog hebben. We zoeken contact met Randy, over de Karenian Villa.
Randy werkt voor het Davenport Villa Management de website is:
www.mysunshinevacations.com

We waren het snel eens over de prijs. Nog wat onderhandelen over de laatste dag, en mogen dan ook om 17:00 het huis uit, op de dag van vertrek. Hier wat foto’s van het Huis:


Dit is de Tuscan Hills Blvd


We waren hier in de zomer van 2009 al langs gelopen, mooie ligging, je hebt de hele dag zon bij de pool.


In het echt kwam het veel beter over moet ik eerlijk zeggen.
De woonkamer:


De Keuken:


De gated community :


Waar ligt Tuscan Hills :


Gelukkig weten we waar we terecht komen, het huis heeft een zwembad en een groot Pool-Deck. Er is een Game-Room met Poolbiljart en.. we rijden er zo heen. We hebben er zin in.

Karenian Villa

We staan rond half acht op, de spullen worden verzameld, de koffers weer tevoorschijn gehaald en ingepakt.. Dit doen we in etappes af en toe eten en wat drinken en verder met inpakken. Alle opladers, lades worden bekeken.. daarna gaan we lekker douchen... We doen de laatste dingen die verplicht…
Het gaat nu ook voor ons opschieten, veel hoeven we niet meer te doen. De enige echte dingen voor de reis zijn, nog even bellen naar Frenchy's dat we zeker gebruik maken van zijn Speedboat, en we hebben beloofd de Airboat Ride nog bevestigen. Wij hebben Comfort-class geboekt bij Martinair,…