Een heuse Macrolens … ik had hem besteld voor bij de Olympus E-5.
Na twee weken wachten de Olympus Zuiko Digital ED 50mm 1:2.0 Macro lens dan toch ontvangen. Daar wil ik dan maar eens wat foto’s meemaken..
De lens is niet alleen voor Macro’s maar ook bruikbaar bij portret..

De eerste vrije dag dan maar wat rommelen.

Braderie Oostzaan 6
Een probeersel op de braderie van Oostzaan..

Braderie Oostzaan 1
Op de braderie een tekenares in actie..

Braderie Oostzaan 5
Scherpte diepte..

Braderie Oostzaan
Motoren op de kinder carrousel…

Mijn eerste Macro met de ED 50mm
En mijn allereerste marco met de lens

Nu nog intressante onderwerpen 😉

Met de Olympus E-5 en de Leica 14 150mm in de hand loop ik tegen 21:00 uur op de Zaanse Schans. Het wordt al rap donker.. Toch nog een paar leuke foto's geschoten.. De Olympus E-5 nu sinds midden Maart in bezit. Kan niet anders zeggen dat ik er erg…
Vandaag gaan we Koninginnedag vieren, en nemen de camera mee. Alles weer in Raw maar nu met de Presets van Erik Meijs.. Met dank aan Erik Meijs want ..wat een werk heeft Erik aan de presets van Lightroom gehad mbt de E-5. Mandy vind een boek over Florida onze andere…