Vandaag is het echt de laatste volle dag, dat betekent lekker relaxed aan de pool..
Samen ontbijten, en genieten van het heerlijke uitzicht!!

ZwemmS

Af en toe een balletje gooien, relaxen op het ligbed, beetje zwemmen.. vakantie dus.
In de middag haal ik een kleine Bourbon Chicken, die delen we met ons drieēn, dat kan makkelijk hier..

ZwemS
We houden het relaxen vol tot een uur of vijf, dan gaan we nog even langs de Walmart. Dus hop onder douche, auto en op weg.. We lopen nog lekker door de Walmart, en daarna nog even naar de Publix..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We genieten ook nog van de zonsondergang in Florida, hij gaat weer in stijl onder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zelfs als de zon al onder is , genieten we nog van de kleuren..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We komen kwart over zeven aan bij Kobé, we moeten 25 minuten wachten. We krijgen een pieper mee..

KobeS
Niet veel later zitten we aan tafel, en horen afgezaagde grappen als Japanese Butterfly, Japanese Coca Cola, de groente komt van de Walmart enz maar het is weer zo lekker… We genieten van de laatste avond hier!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Na het eten rijden we weer op huis aan, eenmaal thuis wil Jasper nog lekker zwemmen… Komen jullie ook nog even, zeg dan maar eens nee 🙂 Dus eindigen we ook nog in de hottub… Weer een heerlijke dag voorbij.
Zondag vliegen we weer naar huis, maar wat hebben we het lekker gehad !!!

We staan op rond zevenuur, we zijn weer vroeg wakker.. Eerst wat ontbijten, dan lezen we wat op internet, de leuke reacties op de blog waarvoor dank! Rond negenuur gaan we even bij Pieter en Petra langs, het is helaas hun vertrekdag, we knuffelen elkaar.. Kletsen een halfuurtje en dan…
Deze dag hebben we voor de zekerheid de wekker gezet, gisteren stond nog geheel in dienst van de laatste volle dag. Vandaag moeten dan echt de koffers worden ingepakt, het is by far de slechtste dag van de vakantie 🙂 We zijn er om zeven uur uit, genieten af en…