We hebben het bijna elk uur van de nacht zien worden, alleen de laatste twee uur aan stuk geslapen.. Dood moe worden we wakker van de wekker, hij gaat af rond vijfuur.

We gaan douchen, pakken de laatste spulletjes in, en nemen rond halfzeven afscheid van Jasper.
Niet veel later staat onze taxi voor de deur, tien over zeven zijn we al op Schiphol.
Het inchecken gaat vlot, en we zijn in zucht door de douane.. we zoeken alvast een plekje bij Mac Donalds, niet veel later krijgen we een SMS van Pieter, ze zijn ook op Schiphol aangekomen..
Wanneer we compleet zijn nemen we een ontbijt van Mac, en doen het rustig aan…
We gaan

We moeten ook wel rustig aan doen want ons vliegtuig heeft vertraging, we gaan nu ruim na elfen weg ipv 10:00u.

Wanneer het tijd is om te boarden gaat het voorspoedig, uiteindelijk gaan we pas vliegen tegen kwart voor twaalf, het is dan al duidelijk dat we de aansluitende vlucht „waarschijnlijk” niet gaan halen..
Vliegen
We hebben wel heerlijke plekken met veel, uh heel veel beenruimte, we hebben zelfs drie ramen om naar buiten te gluren,

Tijdens de vlucht doezelen we wat weg vermaken ons met wat film en muziek…
Het eten, Mandy en ik namen chicken was eigenlijk best goed te doen… De vlucht naar Houston duurt even meer dan 10:00u vliegen, we vermaken ons met een spelletje wat lezen e.d

Vliegen2
De laatste drie uur probeer ik nog wat te slapen, meer als af en toe wegdommelen wordt het niet.
.

We landen rond half drie, en na een stuk taxiën kunnen we het vliegtuig verlaten… het is dan zo kwart over drie.. onze „connecting flight” heeft uiterlijk boarden 15:30u dat gaat hem niet worden want als we aan komen bij de customs staat er een mega rij waar Disney jaloers van wordt.
Deze attractie gaat traag, we gaan de vlucht missen… pas tegen 16:00u zijn we door de customs.
 
We lopen naar de United-bali en we krijgen een reconnecting flight naar Orlando, met alle vier een gratis upgrade met extra beenruimte.. Deze vlucht gaat om 18:40u boarden, dan gaan we maar eerst even lekker eten.. We moeten zelf nog heel even onze schoenen uit, laptops, en koffer door de xray, en dan lopen we naar Ruby’s Diner.

Ruby's
We nemen allemaal wat lekkers, hebben we wel verdiend.. Na het eten kletsen we rustig door, we zijn blij dat we alsnog dezelfde avond naar Orlando doorvliegen en niet de volgende dag.

Vliegen3
Rond kwart over zeven vertrekken we richting MCO Airport… de zon gaat mooi onder, en twee uurtjes later zijn we blij dat we de bekende vloerbedekking onder onze voeten voelen en zien.. We lopen naar de koffer band, en Pieter en ik lopen alvast naar National om een leuke auto uit te zoeken.. Na wat sparren met National Carhire rijden we weg met een splinter nieuwe Traverse met nog geen zevenmijl op de teller..

PIETER
Dan rijden we richting de villa, de I4 is natuurlijk bekend terrein, en Pieter in helemaal in zijn nopjes met deze heerlijke wagen.. Wanneer we bij de villa aankomen, doen we eerst even een rondje, het ziet er allemaal tiptop uit, een echte Home away from Home, de eerste indruk is dat het heel gezellig aan doet… Wie het leuk vind kijkt even op de villa website : Villa Mere View

Dan wordt het tijd om de ogen te sluiten, ohw heerlijk we zijn er 🙂

De afgelopen weken is er best veel gebeurd, wat had moeten eindigen met een lekker etentje thuis met Pieter en Petra.., eindigde in het ziekenhuis! Zo sta je op, en zo val je neer, verlies je het bewustzijn en spuug je ineens grote hoeveelheden bloed. Door het snelle optreden van…
We zijn best vroeg wakker... zo tegen half zes kruipen we uit bed... Pieter en Petra zijn dan al wakker. De zon is nog niet zichtbaar, het wordt al langzaam licht, we lezen eerst de reacties op de blog, dank daarvoor, het maakt het bloggen zoveel leuker. Ik kijk even…