We staan tegen een uur of acht op, Mandy en ik doen het rustig aan.., tegen half negen gaan we douchen en daarna naar beneden. Het ontbijt is er nog, het is een ontbijt buffet en smaakt prima.. tegen een uur of halftien zijn we klaar, we halen de koffer op en checken uit.

Image Hosted by ImageShack.us
We nemen nog een foto van het hotel… deze was goed bevallen, parkeren, ontbijt alles allin.

Daarna gaan we op weg naar de Saw Grass Mill Mall.

Image Hosted by ImageShack.us
Het is mooi weer lekker warm, en het buiten gedeelte ziet er prachtig uit met de palmbomen..

Image Hosted by ImageShack.us
De Mall zelf is groot, heel groot, elke bekende winkel zit hier wel, de enige winkel die we misten was de Apple store.. We struinen ruim 4 a 5 uur door de mall en eten uiteindelijk bourbon chicken ergens op een van de food courts. Er wordt ook nog geshopt, een paar schoenen en wat Tshirts.. dat is het. Tegen drie uur worden we het shoppen zat, en rijden richting Tucan Hills, de rit terug is ook weer mega saai. Even over zes uur komen we in de villa aan, daar trekken we onze zwemkleding aan, en relaxen in de pool. Remco stelt via Face-time voor om wat met ons drieën te gaan eten, ik gooi Kobe in de groep. Dat doen we ..

Image Hosted by ImageShack.us
Rond half negen staan we bij Kobe voor de deur, Remco is er al.. Er is een ruime wachttijd meer dan een halfuur, dat moet dan maar. Wij vermaken ons toch wel, we hebben elkaar weer veel te vertellen.

Image Hosted by ImageShack.us
Het halfuur schiet voorbij en niet veel later zitten we lekker aan de plaat, we nemen alledrie de Filet Mignon. Oh wat is het weer lekker, het is ook gezellig zo, Remco en ik krijgen het nog voor elkaar om een toetje naar binnen te werken.. Gevuld en voldaan lopen we naar buiten, we kletsen nog wat na en gaan dan lekker naar huis.. Morgen is echt een rustdag, vandaag en gisteren veel geslenterd,… ik denk dat we het gaan volhouden ;-)

Tot Morgen

Vandaag staan we heel vroeg op, het is tegen 5:00u dat we in de auto naar Miami rijden .. De rit is saai en lang, tegen half tien komen we aan op onze eerste bestemming. We parkeren de Dodge op het parkeerterrein van het "The Holocaust Memorial Miami Beach". Wanneer…
Na de dag van gisteren hebben we een relax-dag ingelast, we zitten buiten bij de pool als ik een Sharp-shinned Hawk op een tak in het bos zie landen. Ik pak mijn camera en probeer voorzichtig uit de kooi te stappen. De Hawk neemt me rustig op ....en kijkt recht…