We zijn tegen halfacht wakker en lekker lui..
Vandaag doen we niet veel, beetje zwemmen, zonnen … lekker ‘thuis’ genieten..

Joke en gerritSmall
Dan gaat ineens de voordeurbel.. Gerrit en Joke staan voor de deur. Ze gaan Joop en Nancy verhuizen en waren zo dichtbij dat ze ons ook even een knuffel wilden brengen.. Terwijl we zitten praten, is er weer wat wildlife om de villa… Gerrit en Joke vinden onze stek mooi. We kletsen lekker bij, een tijdje buiten en dan nog binnen.
Dan gaan Joke en Gerrit weer verder…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We gaan lekker naar het pooldeck, ik maak wat foto’s voor wanneer we weer thuis zijn. Dan roep je de herinnering zo op door de foto’s, het is zo’n fijne stek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het is zo lekker om hier op je ligbedje te genieten van het uitzicht..

SwimSmall
We vermaken ons lekker met lezen, zwemmen, zonnen.. ohw zo lekker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De bloemen staan zo mooi om het huis, best genieten !!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik maak wat foto’s van de Tahoe..

Tahoesmall
Het is een logge wagen maar wat rijdt hij toch lekker, gelukkig heb ik het laatste jaar veel geluk en steeds een Tahoe meegekregen. Zo relaxed rijden!!

Lake Buena Vista Outletsmall
Tegen een uur of 4 rijden we naar de Lake Buena Vista Factory Stores, het is er super rustig.
Mandy haalt eerst een couponboek op bij de Travelpro Luggage Outlet Store. In de Tommy vind ze leuke shirts, passen bij Calvin Klein ging heel goed… Tegen 19:00u rijden we naar een Cracker Barrel… Oei we komen zelfs aan een Apple Dumpling toe..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Na het eten rijden we binnendoor op huis aan.

Morgenavond rijden we naar Tampa voor Zoominations in het Lowry Park Zoo, een chinese lantaarn festival.
Eerst in de ochtend naar Celebration voor een ontbijt en een lekkere wandeling, had ik al gezegd dat we het enorm naar de zin hebben ??? Bedankt voor de leuke reacties !!!!

Het beloofd weer een droge dag te worden met wat bewolking, mooi weer voor een bezoek aan een themapark. We kunnen de komende twee weken naar beide Universal parken, met de hopper kunnen we ook nog met de Hogwarts Express van het ene naar het andere park. We zijn hier voor…
We staan vroeg op, staan om kwart over zeven onder de douche.. En rond kwart voor acht rijden we naar Celebration.. Even na achten schuiven we aan bij het Market Street Cafe.. Nemen beiden een heerlijke Amerikaans ontbijt buiten op het terras.. Daarna maken we een lekkere wandeling door het…