2013-05-08T22:05:21+00:00woensdag 4 augustus 2010|

Dag 9 : Omruiling in de Florida Mall

Vandaag worden we pas tegen 8:00 wakker, ik start de laptops op, en zet deze bij onze ligbedden bij het zwembad. Mandy maakt de koffie klaar en zo begint de dag weer heerlijk relaxed. We lezen de blogs en de reacties waar weer heel veel lol over is, we lezen de telegraaf .. Heerlijk zo.

Tegen 10:00 gaan we naar de publix, we halen verse Cuban Bread en opsnit nu weer salami uit Genoa… Mandy bakt er een eitje bij voor ons en we hebben heerlijke jus de orange .  Daarna bestaat de dag uit zwemmen, zonnen, ik lees het boek van Herman Koch ( het diner) uit. Jasper is soms wel in de pool, maar veel is hij met muziek bezig op zijn kamer…

Toch hebben we wel één missie, Jasper heeft namelijk schoenen gekocht in de Florida Mall en één ervan heeft een loslatende naad aan de bovenkant. Gelukkig hebben we de bon en doos nog, dus dit zal hopelijk geen gedoe opleveren.
We spelen nog een spel tafeltennis welke ik win van Jasper, en gaan dan douchen.

Als ik klaar ben met douchen, bel ik met de John van de Old Fashion Airboat Ride om onze komst van Zondag aanstaande te bevestigen. Dit had ik namelijk maanden geleden beloofd, het stond gelukkig gewoon in zijn agenda. Echter vind hij mijn afspraak van 11:00 niet goed, als we kroko’s willen zien moeten we echt om 8:00 gaan varen.. Ik spreek hem niet tegen, hij heeft hier ervaring mee, dus dit spreken we af. Hou je vast voor een 90 minuten durende toer zegt ie..

Daarna gaan we de auto in,  we gaan naar de Florida Mall, stiekum verheug ik me op een Five Guys little burger… . Als we er aankomen parkeren we voor de deur bij JC Penny.  We komen de Mall in door de JC Penny winkel, Mandy ziet hier wel een leuke broek, en blouse maar die legt ze terug, eerst Jasper zegt ze.

Cold Stone

Ik zie een Cold Stone opduiken en hier kunnen we moeilijk nee tegen zeggen, we hebben nog niet zoveel ijsjes gescoord deze vakantie. We nemen een kleine beker met aardbeien ijs…

Ijsje

Het is een beetje lullig te zeggen zo op een blog, maar het smaakt echt heel erg lekker. Overigens is zijn klein bakje zover gevuld dat er een heuse berg op zit. Het is echt te veel voor ons en we krijgen ze niet eens op zoveel is het.

We komen bij de winkel aan waar Jasper de schoenen heeft gekocht, er is geen enkel probleem, wat we willen geld terug andere schoen, duurdere schoenen .. u zegt het maar wij draaien. Dit is toch de goodfeeling bij winkelen… we tuinen er ook, in want een 20 Minuten later betaal ik 138,- dollar bij en een paar t Shirts en een stel Nikes verder..

Jasper1

Mandy en ik worden een beetje melig van de muziek die hier opstaat en we proberen een paar hoedjes… .
Hoofd dekselsssss7 Hoofd dekselsssss8

Hoofd dekselsssss Hoofd dekselsssss10

We hebben zelf de grootste lol, terwijl Jasper aan het passen is.
Dan lopen we lekker te struinen door de Florida Mall, waar we voor kwamen de omruiling, die was gelukt, en we kregen nog fors meer mee ook …;-). De M&M winkel wordt natuurlijk bezocht en ook daar schiet ik een paar foto’s.
M&M4 M&M5

We kopen er niets want M&Ms hadden we al gekocht bij de Walmart gisteravond.
Het blijft een leuke winkel om even doorheen te struinen er staat zelfs een auto in, en er is vele M&M kleding .

We krijgen honger en subtiel gooi ik Five Guys naar voren als optie die wordt snel opgepikt .. Das mazzel voor mij.. We bestellen weer de Little Burger met verse friet.  Jasper neemt een grote burger..

Five Guys

De hamburger smaakt weer heel goed, als je wel eens een goede burger wilt proberen kan ik hem echt aanraden. We wandelen rustig naar de auto, die staat bij JC Penny. We moeten hier doorheen, en Mandy struikelt toch nog even over blouse ,broek en t-shirt. Ze wil het toch nog even proberen…

Proberen

We lachen alle drie, want alles.. wat ze tot nu toe aan heeft gehad, is even zo snel weet terug gehangen.. Het duurt even, maar niet te geloven …het is gelukt, dit past en staat leuk.

Yessss gelukt
Als je maar geduld hebt .. lol.
Dan gaan we naar de auto, en Mandy stelt voor om nog één keer langs de Pr1me Outlet te rijden. Ik had daar namelijk een Oakley in mijn handen gehad, waar ik achteraf spijt van had, dat ik hem niet had meegenomen. Het was een Titanium frame, en “Oakley Transitions’  glazen. Hij was afgeprijsd van 200;- dollar naar 79,-.
Maar dan denk ik, ach die hebben ze overal, in de Sunglass hut, of in elke andere Oakley Hut … Nou echt niet.

We komen bij  Pr1me aan en je raad het al, hij is …. er nog, ik vraag of ik hem nog één keer in mijn handen mag hebben.. en natuurlijk even opzetten.
IK DOE HET.

Oakley
Ik ben er blij mee, hij is echt bijna transparant zonder zonlicht, en met zonlicht had ik hem vorige week al geprobeerd het zijn namelijk op zonlicht kleurende glazen.
We zijn dus allemaal geslaagd.

Mandy maakt voor de sfeer nog een leuke foto van de 192 richting Tuscan Hills
en het is alweer tegen 20:30…

192 terug naar huis

Ik begin aan het blog, en ieder doet wat voor zichzelf.
Morgen gaan we naar Aquatica, en Donderdag naar Kelly Park.

Het fotoverhaal is er één met veel hoedjes passen:

Tot Morgen

We worden weer lekker vroeg wakker, zo rond 7:30 en nog geen kwartier later zitten we heerlijk aan onze eerste bakkie leut met onze laptop op schoot . We willen om 9:00 uur in de auto zitten naar Aquatica, dus lezen we de blogs en de weer hele leuke reacties,…
We worden weer vroeg wakker, het is 7:00 uur en we gaan uit bed. We doen ons dagelijks ritueel koffie laptops aan, en even bijlezen op het ligbed aan de pool. Het is al lekker weer, en we hebben weer de nodige lol om de reacties. We gaan vandaag geen…

23 Comments

 1. Sonja 4 augustus 2010 van 05:46 - Antwoorden

  Persoonlijk vind ik het rode hoedje het leukst. Hahaha.
  Weer een heerlijke dag om op terug te kijken. Veel plezier morgen in Aquatica. Ben nu al benieuwd naar de verhalen en foto’s.

 2. Marja 4 augustus 2010 van 05:50 - Antwoorden

  Handig zeg, spullen omruilen en dan met nog meer terug komen…
  En heel veel plezier morgen en wat donderdag betreft…lees ons blog misschien maar niet!!

 3. Pieter en Petra 4 augustus 2010 van 07:43 - Antwoorden

  Wel aardig dat ‘Captain’ John doorgeeft dat je beter eerder op de dag de airboatride moet maken.
  Z’n site ziet er veelbelovend uit dus ik denk dat ik hem ook maar even op mn lijstje ga zetten.

  Die Oakley sunglasses zijn echt mooi en goedkoop zeg, helaas moet ik een zonnebril op sterkte hebben anders wist ik het ook wel 😉

  En dan na de Florida Mall meteen door naar Pr1me, dat komt ons bekend voor…

  Groetjes,
  Pieter & Petra “PenPe”

 4. minekegerrit 4 augustus 2010 van 08:07 - Antwoorden

  Wat hebben jullie het ongelooflijk naar jullie zin. Heerlijk om jullie belevenissen te lezen.
  Geniet nog maar lekker, dan kunnen wij ook mee blijven genieten.
  grtjes Mineke

 5. Karen aka Cloggie68 4 augustus 2010 van 08:35 - Antwoorden

  Zelfs om half 9 ‘s ochtends ziet die Five Guys burger er heerlijk uit… ik heb die in de meivakantie ook voor het eerst geprobeerd (op aanraden van Teleton)… wat slagen jullie vandaag allemaal goed met shoppen, het plezier straalt eraf!

 6. Teleton 4 augustus 2010 van 08:48 - Antwoorden

  Nou, petje af Rick! Leuk om iedere dag weer te lezen en te zien hoe jullie in deze barre tijden toch goed gemutst blijven. Dat was even jammer van die schoenen waarmee Jasper zich uit de naad had gelopen. Maar een bezoekje aan de Florida Mall is natuurlijk nooit weg, zeker niet met een pitstop bij The 5G!

 7. Roberto en Wendy 4 augustus 2010 van 08:56 - Antwoorden

  Heeft Mandy eindelijk wat kledij gescoord 🙂 Het ging tijd worden na zoveel passen 🙂

  Weer een superdagje achter de rug. Ben benieuwd naar jullie belevenissen In aquatica.

  Geniet er alledrie in elk geval van !

 8. Linda 4 augustus 2010 van 09:06 - Antwoorden

  Hallo luitjes, wat is het toch een feest om jullie blog te lezen. Nog één dagje en dan komen we die kant op! Ik heb jullie advies opgevolgd en kreeg inderdaad een gratis extra uurtje bij Frenchy’s, nog bedankt voor de tip! Veel plezier in Aquatica vandaag en tegen de tijd dat jullie verslag van Kelly park erop staat, begint onze eerste dag in Florida.

 9. Fam Verkoelen-Roeland 4 augustus 2010 van 10:21 - Antwoorden

  ‘k Kon zoooooo alles zien, alles ruiken (zoals de M&M’s haha), alles meebeleven….
  Toffe dag, weeral eentje voorbij.
  Groetjes vanuit het met regen overtrokken Brussel.
  Fam Verkoelen-Roeland

 10. Patrick Lemmens 4 augustus 2010 van 12:54 - Antwoorden

  Leuk verslag weer! Bij Cold Stone hebben ze ook heerlijke yoghurt shakes. We beleven onze vakantie bijna weer opnieuw met al die leuke foto’s 🙂

  Wel goed blijven zoeken naar gordeldieren hoor haha (al weet ik niet of ze er in dit jaargetijde wel zichtbaar zijn)

 11. Oma 4 augustus 2010 van 13:37 - Antwoorden

  Rick,dat oranje hoedje moet je kopen,staat voortreffelijk.Mandy jou staat een hoed goed.Jou ook Rick maar ik val op dat petje.Ma

 12. Ryan en Hanneke 4 augustus 2010 van 13:42 - Antwoorden

  Kijk dat is nou een heerlijke vakantiedag!
  Lekker shoppen, lekker eten, heerlijk!

  Leuk om jullie te volgen!

 13. Anonymous 4 augustus 2010 van 13:58 - Antwoorden

  Dat oranje hoedje/ mutsje staat je enig haha.
  Weer een geweldig verslag, als ik al geniet wat zullen jullie dan wel niet genieten 🙂

  Ik kijk uit naar het verslag van Aquatica, dat staat namelijk ook op onze planning.

  Marisa

 14. Marja 4 augustus 2010 van 14:39 - Antwoorden

  Hallo daar…
  Nog even over het Kelly park, je kan er gewoon lekker dobberen hoor, die beesten zijn banger voor jullie dan andersom, en zolang je lekker in de stroom blijft mee drijven is er volgens mij niks aan de hand. In je achterhoofd weet je dat er beesten zitten die je liever niet tegen komt, en negen van de tien keer kom je die ook niet tegen, ik denk dat er zelfs veel meer “meedobberde” wat wij niet eens in de gaten hebben gehad!!

  Het is daar echt zo mooi, en het zou zonde zijn als je je door onze ervaring zou laten weer houden, ik zou echt een volgende keer gewoon weer een band huren hoor, en wat beesten betreft ben ik absoluut geen held!

  Op verschillende plekken zitten ze op te letten op mens en dier, dus het komt vast in orde, gewoon lekker gaan en niet meer over ons blog nadenken!!

 15. Barkies 4 augustus 2010 van 14:42 - Antwoorden

  Leuke dag weer achter de rug en nog leuke dagen voor de boeg. De tijd gaat snel he?
  ick ben je soms ook een weegschaal. Wouter heeft dat ook vaak last van, achteraf spijt hebben dat hij iets niet koopt. Nou gelukkig ben je nog geslaagd en Mandy ook.

 16. Aggie 4 augustus 2010 van 17:35 - Antwoorden

  Wat kan winkelen toch heelijk zijn, als je allemaal slaagt voor een mooie aankoop! Geniet fijn verder!

 17. MattRob 4 augustus 2010 van 17:57 - Antwoorden

  Lekkere dag zo weer ! En zowel jij als Mandy geslaagd 😉 ! En Oakley zie je niet vaak in de aanbieding, sterker nog, zelden zelfs. Dus een mooie deal, lijkt me !

 18. marilingoesusa 4 augustus 2010 van 18:59 - Antwoorden

  Heerlijk hè dat rondstruinen in de Florida Mall en weer van die geweldige burgers bij Five Guys, daar hebben wij erg goede herrineringen aan. Zijn alleen nog nooit bij Cold Stone Creamery geweest, moeten we de volgende keer ook maar eens gaan proberen, zoveel goede verhalen al over gehoord.
  Mooie zonnebril hoor Rick, hopen dat je er veel plezier van hebt.
  Zijn benieuwd hoe Aquatica is geweest en kijken uit naar jullie trip naar Kelly Park, is helaas bij ons er niet van gekomen afgelopen mei, maar wat niet is kan nog komen.
  Veel plezier nog, we genieten van jullie blog en petje af hoe het in elkaar steekt.

  Tot morgen.

  Martin,Richard en Linda

 19. Andre-Daphne 4 augustus 2010 van 19:32 - Antwoorden

  jullie genieten er heerlijk ervan. kelly park vonden wij geweldig, ben benieuwd hoe jullie het vinden. heel veel plezier hoor.

  groetjes

 20. Jan Judy 4 augustus 2010 van 19:57 - Antwoorden

  hooi mandy zou je een zakje m/mss kunnen meenemen en als je er toch bent ook voor opa en sven meenemen en we missen july, dikke kus joeri
  ik ben sven en ik mis jullie ik vind rick zijn bril mooi dike kus sven joeri dean

 21. Twinmom1995 4 augustus 2010 van 20:04 - Antwoorden

  Als ik jullie blog leest krijg ik steeds zo’n heimwee, we zijn morgen pas 3 weken thuis… 🙁
  Duurt dus nog wel even voordat we weer gaan.
  Veel plezier in Aquatica!

 22. Jan Judy 4 augustus 2010 van 21:34 - Antwoorden

  Lief he de mannen hebben natuurlijk weer even gekeken naar het filmpje en een bericht plaatsen Joeri zelf en Sven een beetje helpen maar zijn zijn woorden,en ja ik ben het eens met Loes oranje staat je geweldig Rick je bent net kabouter PLOP nee vind toch de pet stukken leuker en Mandy neem ze maar allemaal je hebt een hoeden\petten koppie.
  Wat hebben jullie weer een leuke dag gehad,ennu die bril Rick is echt een rot koopje,krijg je hem hier niet voor hoor.
  Wat hebben jullie toch leuke spulletjes gekocht is toch heerlijk om zo te shoppen en ook nog te slagen,en Jasper wat een mazzel dat je de schoenen kon ruilen zo winkel ik ook graag hihihi.
  Jullie gaan toch niet met die enge beesten in het water hoop ik,papa rilt bij de gedachte alleen al en is echt bang,ik heb zoiets van wil ik meemaken maar hou mijn benen binnen.
  Hoe gaat zoiets eigelijk,met een boot??? of ook in een band?? zoals ik heb gelezen bij de reactie??
  Nou doe voorzichtig big brother is in nederland en kan niet helpen alleen maar hopen dat jullie genieten in veiligheid.
  Wil nog even kwijt dat we genieten van jullie en ons een stukje dichter bij brengt,bij jullie drietjes; en zoals Sven zei mis je Mandy oma,toen zei oma;nee Sven ze hebben het goed en ik zie ze iedere dag.
  Joeri is er helemaal af en snapt nu dat jullie ver weg zijn en wil gewoon naar jullie toe,Sven snapt het welHIHIHI
  Geloof me we genieten samen met de kids en lees ze iedere avond voor uit het prachtige verhaal wat Rick schrijft,morgen komen ze weer slapen en zal je ze weer treffen,nou ben inmiddels druk met de tonijn omdat Rick dat zo lekker vind dus daar geen tonijn meer eten daar heb iets lekkers voor jullie,Mandy ook iets met zalm,is dat iets voor jou????? nou en voor Jasper sloop ik gewoon de supermarkt,kijgen ze ook eens kindviendelijke karretjes.
  Nou lieverds sluit af ga m’n bedje in morgen nog een dag werken,heel veel plezier en tot morgen.
  Knuffels voor jullie drietjes,papa en mama

 23. Tiggergirl 2010 4 augustus 2010 van 21:48 - Antwoorden

  Hmmm we willen ook met die airboat ride maar om 8.00 uur al? Hoe lang is het rijden vanaf Orlando?

  Five guys staat ook op mijn lijstje

  Lekker en heerlijk dat shoppen

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com