Vandaag worden we pas tegen 8:00 wakker, ik start de laptops op, en zet deze bij onze ligbedden bij het zwembad. Mandy maakt de koffie klaar en zo begint de dag weer heerlijk relaxed. We lezen de blogs en de reacties waar weer heel veel lol over is, we lezen de telegraaf .. Heerlijk zo.

Tegen 10:00 gaan we naar de publix, we halen verse Cuban Bread en opsnit nu weer salami uit Genoa… Mandy bakt er een eitje bij voor ons en we hebben heerlijke jus de orange .  Daarna bestaat de dag uit zwemmen, zonnen, ik lees het boek van Herman Koch ( het diner) uit. Jasper is soms wel in de pool, maar veel is hij met muziek bezig op zijn kamer…

Toch hebben we wel één missie, Jasper heeft namelijk schoenen gekocht in de Florida Mall en één ervan heeft een loslatende naad aan de bovenkant. Gelukkig hebben we de bon en doos nog, dus dit zal hopelijk geen gedoe opleveren.
We spelen nog een spel tafeltennis welke ik win van Jasper, en gaan dan douchen.

Als ik klaar ben met douchen, bel ik met de John van de Old Fashion Airboat Ride om onze komst van Zondag aanstaande te bevestigen. Dit had ik namelijk maanden geleden beloofd, het stond gelukkig gewoon in zijn agenda. Echter vind hij mijn afspraak van 11:00 niet goed, als we kroko’s willen zien moeten we echt om 8:00 gaan varen.. Ik spreek hem niet tegen, hij heeft hier ervaring mee, dus dit spreken we af. Hou je vast voor een 90 minuten durende toer zegt ie..

Daarna gaan we de auto in,  we gaan naar de Florida Mall, stiekum verheug ik me op een Five Guys little burger… . Als we er aankomen parkeren we voor de deur bij JC Penny.  We komen de Mall in door de JC Penny winkel, Mandy ziet hier wel een leuke broek, en blouse maar die legt ze terug, eerst Jasper zegt ze.

Cold Stone

Ik zie een Cold Stone opduiken en hier kunnen we moeilijk nee tegen zeggen, we hebben nog niet zoveel ijsjes gescoord deze vakantie. We nemen een kleine beker met aardbeien ijs…

Ijsje

Het is een beetje lullig te zeggen zo op een blog, maar het smaakt echt heel erg lekker. Overigens is zijn klein bakje zover gevuld dat er een heuse berg op zit. Het is echt te veel voor ons en we krijgen ze niet eens op zoveel is het.

We komen bij de winkel aan waar Jasper de schoenen heeft gekocht, er is geen enkel probleem, wat we willen geld terug andere schoen, duurdere schoenen .. u zegt het maar wij draaien. Dit is toch de goodfeeling bij winkelen… we tuinen er ook, in want een 20 Minuten later betaal ik 138,- dollar bij en een paar t Shirts en een stel Nikes verder..

Jasper1

Mandy en ik worden een beetje melig van de muziek die hier opstaat en we proberen een paar hoedjes… .
Hoofd dekselsssss7 Hoofd dekselsssss8

Hoofd dekselsssss Hoofd dekselsssss10

We hebben zelf de grootste lol, terwijl Jasper aan het passen is.
Dan lopen we lekker te struinen door de Florida Mall, waar we voor kwamen de omruiling, die was gelukt, en we kregen nog fors meer mee ook …;-). De M&M winkel wordt natuurlijk bezocht en ook daar schiet ik een paar foto’s.
M&M4 M&M5

We kopen er niets want M&Ms hadden we al gekocht bij de Walmart gisteravond.
Het blijft een leuke winkel om even doorheen te struinen er staat zelfs een auto in, en er is vele M&M kleding .

We krijgen honger en subtiel gooi ik Five Guys naar voren als optie die wordt snel opgepikt .. Das mazzel voor mij.. We bestellen weer de Little Burger met verse friet.  Jasper neemt een grote burger..

Five Guys

De hamburger smaakt weer heel goed, als je wel eens een goede burger wilt proberen kan ik hem echt aanraden. We wandelen rustig naar de auto, die staat bij JC Penny. We moeten hier doorheen, en Mandy struikelt toch nog even over blouse ,broek en t-shirt. Ze wil het toch nog even proberen…

Proberen

We lachen alle drie, want alles.. wat ze tot nu toe aan heeft gehad, is even zo snel weet terug gehangen.. Het duurt even, maar niet te geloven …het is gelukt, dit past en staat leuk.

Yessss gelukt
Als je maar geduld hebt .. lol.
Dan gaan we naar de auto, en Mandy stelt voor om nog één keer langs de Pr1me Outlet te rijden. Ik had daar namelijk een Oakley in mijn handen gehad, waar ik achteraf spijt van had, dat ik hem niet had meegenomen. Het was een Titanium frame, en “Oakley Transitions’  glazen. Hij was afgeprijsd van 200;- dollar naar 79,-.
Maar dan denk ik, ach die hebben ze overal, in de Sunglass hut, of in elke andere Oakley Hut … Nou echt niet.

We komen bij  Pr1me aan en je raad het al, hij is …. er nog, ik vraag of ik hem nog één keer in mijn handen mag hebben.. en natuurlijk even opzetten.
IK DOE HET.

Oakley
Ik ben er blij mee, hij is echt bijna transparant zonder zonlicht, en met zonlicht had ik hem vorige week al geprobeerd het zijn namelijk op zonlicht kleurende glazen.
We zijn dus allemaal geslaagd.

Mandy maakt voor de sfeer nog een leuke foto van de 192 richting Tuscan Hills
en het is alweer tegen 20:30…

192 terug naar huis

Ik begin aan het blog, en ieder doet wat voor zichzelf.
Morgen gaan we naar Aquatica, en Donderdag naar Kelly Park.

Het fotoverhaal is er één met veel hoedjes passen:

Tot Morgen

We worden weer vroeg wakker, het is 7:00 uur en we gaan uit bed. We doen ons dagelijks ritueel koffie laptops aan, en even bijlezen op het ligbed aan de pool. Het is al lekker weer, en we hebben weer de nodige lol om de reacties. We gaan vandaag geen…
We worden weer lekker vroeg wakker, zo rond 7:30 en nog geen kwartier later zitten we heerlijk aan onze eerste bakkie leut met onze laptop op schoot . We willen om 9:00 uur in de auto zitten naar Aquatica, dus lezen we de blogs en de weer hele leuke reacties,…