2017-01-16T06:38:52+00:00woensdag 25 september 2013|

Dag 9: Fort Myers Beach

Vandaag worden we rond half acht wakker, we nemen een ontbijtje en rijden dan even naar de Walmart.
Het winkelwagentje vult zich langzaam met eten en drinken voor de aankomende week.Gelukkig ben ik weer een stukje opgeknapt dus gaan we naar Fort Myers.. Mandy wil het eerste stuk wel rijden …

drive
Als we de boodschappen binnen hebben en de koffers in de auto gedaan nemen we afscheid van Pieter en Petra. De rit naar Fort Myers duurt een ruime drie uur, en we doen rustig aan.. Onderweg eten we nog een Subway broodje.. Wanneer ik het laatste stuk rijdt is het gestopt met zachtjes regenen..

REGENBUI
Dan maar een tandje rustiger rijden, je ziet niet zo heel veel meer.. Wanneer we bij Fort Myers aankomen, is het een stuk droger.. We bellen Philip dat we er zijn, en niet veel later hebben we de code van het slot. We mogen weer kiezen welk Beach house we willen, deze keer één met een iets grotere woonkamer..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik maak wat foto’s van de woonkamer en slaapkamer..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Philip en Rhonda hebben alles zelf opgeknapt, en zijn er trots op.. en terecht!

Omdat ik vorig jaar foto’s heb gemaakt van hun Beach houses hebben ze ons uitgenodigd om vier dagen gebruik te maken van een huisje. Dat is erg lief, wanneer het weer het toelaat zal ik ook van de buitenkant foto’s voor ze maken.. Op aanraden van Philip hebben we tickets gekocht om met een Ferry van Fort Myers naar Key West te varen..  Dit gaan we Donderdag doen.. We zijn heel benieuwd, nu maar hopen op mooi weer..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer we alles hebben uitgepakt lezen we wat bij op internet en daarna gaan we even het strand op..
Het is bewolkt en even droog, grillige luchten, maar hé we klagen niet hoor, we zijn gewoon in Fort Myers en ik voel me nu weer heel erg goed..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen even naar de pier, deze pier hebben we thuis aan de muur, daarvoor heb ik een foto geschoten tijdens de zonsopkomst. Nu ziet het er grillig uit ik maak het nog iets dramatischer ….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De wind is gewoon warm, dan lopen we terug naar het Beach House, we lezen nog wat op facebook.. en we relaxen wat. Tegen zes uur lopen we naar ‘The Beached Whale’ het is 1 minuut lopen.. en we bestellen een flatbread voor ons twee, en een heerlijke hamburger. Het smaakt lekker, daarna lopen we nog even over het strand, een zonsondergangfoto zit er niet in.. het is te bewolkt. Wie weet morgen of overmorgen..

Dan lopen we terug naar huis, we gaan lekker douchen, en doen een paar potjes yahtzee..
We maken het niet te laat, het was weer een hele dag 🙂

Tot morgen !!

Vandaag worden we wakker rond de klok van zevenuur.. een halfuur later lopen we l over het strand. We zijn niet de enigen, en wanneer we een uurtje gelopen hebben krijgen we toch ook wel wat honger.. De één vangt een visje, wij zoeken een terras met uitzicht op zee…
Dag 7 pff vandaag ben ik gewoon heel slecht, we rijden naar de walkin Clinic van Walgreens bij de West Irlo Bronson Memorial Hwy.. Daar eenmaal aangekomen schrijven we ons in en twintig minuten later zijn we aan de beurt. Een onderzoek volgt, en na een halfuur gaan we naar…

16 Comments

 1. Eric 25 september 2013 van 06:57 - Antwoorden

  Wat een frisse inrichting heeft jullie beach house. En daar vier dagen gratis in verblijven is natuurlijk helemaal top. Rick, laat ons eens zien wat voor moois Fort Meyers en omgeving te bieden heeft.

 2. Jacqueline 25 september 2013 van 07:25 - Antwoorden

  Fijn dat het weer wat beter met je gaat. Niets zo vervelend als je flink berierd voelen tijdens je vakantie.
  Fort Myers zuet er geweldig uit. Dat wordt genieten de aankomende dagen.

 3. 2theUSA 25 september 2013 van 07:29 - Antwoorden

  Heerlijk Ft myers Beach, nu nog een zonnetje erbij! Leuk Beach house, wij hebben er ook al 2x op jet strand een gehuurd. Waar liggen deze? Zijn ze ook geschikt voor 4 personen. Veel plezier. Wij hebben lekker en leuk gegeten bij Yucatan .

 4. Peter 25 september 2013 van 07:38 - Antwoorden

  Wat een gave auto hebben jullie zeg!… Fijn te lezen dat je weer wat opgeknapt ben en hopelijk kunnen jullie beide weer op en top gaan genieten van de vakantie.

 5. Sonja 25 september 2013 van 07:55 - Antwoorden

  Gelukkig ben je weer opgeknapt. Nu het weer nog. Het beach house ziet er wel erg knus uit hoor. Veel plezier daar de komende dagen. En nu maar hopen dat je een mooie zonsondergang vast kunt leggen.

 6. Saskia 25 september 2013 van 08:06 - Antwoorden

  Gelukkig ben je weer opgeknapt, dat is goed nieuws. Heerlijk om aan de kust te zijn, dat geeft een extra vakantiegevoel vind ik altijd. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie beachhouse, zit er ook een pool bij (communal)? Have Fun!!

 7. Minneke 25 september 2013 van 12:16 - Antwoorden

  Fort Meyers! Wij verblijven altijd in Cape Coral en gaan dan ook regelmatig naar Fort Meyers Beach. De Pier, het strand, .. zo herkenbaar op jullie foto’s. Wij zijn al 2 x naar Key West gevaren met de Key West Express. 1 x hebben we een B&B geboekt en 1x zijn we dezelfde dag teruggekomen. De boot heeft vaart met grote snelheid richting KW (3 uur onderweg). Als je op het bovendek plaats neemt waai je bijna van de boot af! Binnen is het gezellig zitten en kan je drank en snacks verkrijgen. Op KW hebben we het historisch treintje genomen. De bestuurder diende tevens als gids :). Aan de haven zijn vele leuke restaurants …. Veel plezier!

 8. Hannie 25 september 2013 van 13:44 - Antwoorden

  Leuk beach house, is het op Estero Island? Fietsen huren bij Lovers key is een aanrader.
  Have fun!

 9. Marja 25 september 2013 van 13:59 - Antwoorden

  Weer of geen weer, het maakt niet uit, het is de plek waar je bent en met wie!
  (zo dat waren weer wijze woorden:))
  Het huis is echt een plaatje en volgens mij zou ik een huishoudtrap nodig hebben om in bed te komen 🙂

 10. Jacky 25 september 2013 van 13:59 - Antwoorden

  Blij dat je weer wat opgeknapt bent Rick…kunnen jullie weer verder met samen genieten…..

 11. Renate 25 september 2013 van 17:41 - Antwoorden

  Ziet er gezellig uit, herkenbaar van voorgaand jaar.
  De lucht ziet er wel heel dreigend uit……hopelijk krijgen jullie nog een paar mooie dagen. Ben benieuwd naar de trip naar de keys.

 12. Yvonne 25 september 2013 van 19:04 - Antwoorden

  Wat een prachtig Beachhouse, daar houden jullie het wel even uit denk ik zo.
  Goed dat je je weer wat beter voelt.
  Enjoy!
  Grtz.Yvonne

 13. Cindy 25 september 2013 van 20:11 - Antwoorden

  Fijn dat je weer bent opgeknapt! En dat huis, geweldig!! Zoek ook nog een onderkomen voor februari maar denk dat dit boven mijn budget ligt 😉
  Veel plezier donderdag, ga duimen voor mooi weer!

 14. Twinmom1995 25 september 2013 van 22:16 - Antwoorden

  Gelukkig dat je weer aan het opknappen bent Rick. Balen hoor, maar heel snel vergeten en verder gaan met vakantie vieren.
  Ik ben benieuwd naar jullie boottocht.
  Nog heel veel plezier.

 15. Sjon en Bianca 28 september 2013 van 03:02 - Antwoorden

  Een minivakantie tijdens de vakantie…… Gelukkig ben je opgeknapt en kun je er van genieten!

 16. Alex 5 oktober 2013 van 10:28 - Antwoorden

  Kijk, das ook mooi. Met vakantie gaan als je al met vakantie bent 🙂 Een vakantie binnen een vakantie

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com