Vandaag worden we rond half acht wakker, we nemen een ontbijtje en rijden dan even naar de Walmart.
Het winkelwagentje vult zich langzaam met eten en drinken voor de aankomende week.Gelukkig ben ik weer een stukje opgeknapt dus gaan we naar Fort Myers.. Mandy wil het eerste stuk wel rijden …

drive
Als we de boodschappen binnen hebben en de koffers in de auto gedaan nemen we afscheid van Pieter en Petra. De rit naar Fort Myers duurt een ruime drie uur, en we doen rustig aan.. Onderweg eten we nog een Subway broodje.. Wanneer ik het laatste stuk rijdt is het gestopt met zachtjes regenen..

REGENBUI
Dan maar een tandje rustiger rijden, je ziet niet zo heel veel meer.. Wanneer we bij Fort Myers aankomen, is het een stuk droger.. We bellen Philip dat we er zijn, en niet veel later hebben we de code van het slot. We mogen weer kiezen welk Beach house we willen, deze keer één met een iets grotere woonkamer..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik maak wat foto’s van de woonkamer en slaapkamer..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Philip en Rhonda hebben alles zelf opgeknapt, en zijn er trots op.. en terecht!

Omdat ik vorig jaar foto’s heb gemaakt van hun Beach houses hebben ze ons uitgenodigd om vier dagen gebruik te maken van een huisje. Dat is erg lief, wanneer het weer het toelaat zal ik ook van de buitenkant foto’s voor ze maken.. Op aanraden van Philip hebben we tickets gekocht om met een Ferry van Fort Myers naar Key West te varen..  Dit gaan we Donderdag doen.. We zijn heel benieuwd, nu maar hopen op mooi weer..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer we alles hebben uitgepakt lezen we wat bij op internet en daarna gaan we even het strand op..
Het is bewolkt en even droog, grillige luchten, maar hé we klagen niet hoor, we zijn gewoon in Fort Myers en ik voel me nu weer heel erg goed..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen even naar de pier, deze pier hebben we thuis aan de muur, daarvoor heb ik een foto geschoten tijdens de zonsopkomst. Nu ziet het er grillig uit ik maak het nog iets dramatischer ….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De wind is gewoon warm, dan lopen we terug naar het Beach House, we lezen nog wat op facebook.. en we relaxen wat. Tegen zes uur lopen we naar ‘The Beached Whale’ het is 1 minuut lopen.. en we bestellen een flatbread voor ons twee, en een heerlijke hamburger. Het smaakt lekker, daarna lopen we nog even over het strand, een zonsondergangfoto zit er niet in.. het is te bewolkt. Wie weet morgen of overmorgen..

Dan lopen we terug naar huis, we gaan lekker douchen, en doen een paar potjes yahtzee..
We maken het niet te laat, het was weer een hele dag 🙂

Tot morgen !!

Dag 7 pff vandaag ben ik gewoon heel slecht, we rijden naar de walkin Clinic van Walgreens bij de West Irlo Bronson Memorial Hwy.. Daar eenmaal aangekomen schrijven we ons in en twintig minuten later zijn we aan de beurt. Een onderzoek volgt, en na een halfuur gaan we naar…
Vandaag worden we wakker rond de klok van zevenuur.. een halfuur later lopen we l over het strand. We zijn niet de enigen, en wanneer we een uurtje gelopen hebben krijgen we toch ook wel wat honger.. De één vangt een visje, wij zoeken een terras met uitzicht op zee…