Dag 9: dinsdag 19 september.
Fietsen over de Withlacoochee State Trail.

We boffen met het weer, prachtige zonnige dagen tot nu, we beginnen met een duik in het zwembad, we zijn toch redelijk vroeg wakker. Daarna gaan we douchen, zetten de koelbox klaar en gaan richting de parkeerplaats van Lake Townsen Preserve. Hier beginnen we het deel van de Withlacoochee State Trail, deze is 46 mijl lang, die knippen we wel in delen want je moet heen en terug 🙂

DSC01495b We parkeren bij de parkeerplaats van Lake Townsen Preserve, laden de fietsen uit en kijken bij het water.

DSC01498b Op de boardwalk is het uitzicht direct heel mooi, hier blijven we even genieten.

DSC01499b Daarna lopen we de boardwalk weer af, dan gaan we op weg.

Withlacoochee State trail De route van vandaag gaat naar het eindpunt Owensboro Trailhead, zo rijden we totaal 50 km (heen en terug).

DSC01512b Het fietspad is echt mooi aangelegd, heel af en toe steken we een weg over maar de route is heerlijk door de bossen.

DSC01507b Soms moeten we snelweg over, maar dat is ook heel gemakkelijk.

DSC01532b We genieten van de bossen en het prachtig aangelegde fietspad.

DSC01524b Het valt op dat we best veel ligfietsen tegenkomen, minder gewone fietsen, wij fietsen stiekem elektrisch 🙂 Maar ik heb ontheffing vind ik.

DSC01519b Met de Sony camera probeer ik (eigenlijk Mandy die rent) de zelfontspanner, die kan op 10 seconden.. gelukt dus 🙂

IMG 9632b Na 25 km komen we bij de eindpunt van de Withlacoochee State Trail, we zijn bij het Owensboro Trailhead.

IMG 9633b Hier nemen we wat te eten en drinken uit het “fiets-koelboxje.”

IMG 9639b Daarna pakken we de fietsen weer en rijden op ons gemak terug. De route is leuk, later deze vakantie willen we het tweede deel fietsen. Eenmaal bij de auto laden we de fietsen in, en rijden we in de richting van Davenport.

IMG 9640b Onderweg landen we bij een Five Guys, beiden een little hamburger, blijft een lekkere burger. Eenmaal thuis springen we in de pool, en doen we niets meer.. Wel een heerlijke dag zo.

 

Dag 10: woensdag 20 september
Een relax-dag
We willen even naar Posner Park Shopping, daarna relaxen. We zijn rond 07:00 wakker, eigenlijk loop ik altijd als eerste naar het pooldeck.

IMG 9644b Ik zie een hagedissen-koppeltje in de weer, mijn excuses voor het storen.

IMG 9679b Vandaag gaan we lekker in de relax-stand.

Pool20sep Ik zet de hottub aan de zachte ochtendzon is al voelbaar.

Shoppen Tegen 09:00 uur rijden we naar de Posner Park, even door de Target, Dick’s daarna rijden we naar Cracker Barrel voor het ontbijt.

IMG 9673b Na het overigens lekkere ontbijt rijden we naar Tuscan Ridge, de rest van de dag doen we niet veel meer. Beetje zwemmen, zonnen relaxen, speel wat games, Mandy leest. Kortom we genieten volop hier. In de vroege avond rijden we naar Olive Garden, de salade en breadsticks zijn nog steeds heel lekker.. We komen er niet zoveel, er is ook zoveel keuze, maar het eten was goed!. In de avond valt er regen,dus blijven we binnen, kijken wat TV. Langzaam gaat het licht uit 🙂 !!

Dag 6: zaterdag 16 september. Vandaag is een heerlijke rustdag, we doen eigenlijk niet heel veel meer dan lekker aan de pool, tegen 12 uur rijden we naar Panera Bread voor een uiensoep met wat brood. Daarna lonkt het pooldeck en zwembad weer. In de avond eten we thuis, het…
Dag 11: donderdag 21 september Lake Lake Buena Factory Stores Vandaag zijn we weer redelijk vroeg wakker, 07:00u maar we gingen er ook weer heel vroeg in. Nemen eerst een makkelijk ontbijt, ik doe de hottub alvast aan. Na een kwartier kleden we ons om en gaan naar het pooldeck.…