Als ik op de wekker kijk, zie ik dat het al tegen 7:00 uur is. Hmm dat lijkt op uitslapen… ik ga eruit en zet koffie, niet veel later komt Mandy ook uit de slaapkamer. Heerlijk zo samen wakker worden, bakkie koffie gniffelen om de leuke reacties op het blog… We gaan lekker vroeg naar de publix, en tegen 8:30 hebben we al  een heel gesneden Chicago Italian in het karretje. Ik laat 15 Slices hard salami snijden, Mandy zoekt eieren en een lekkere bak vers fruit.  We nemen een tree Mountain Dew mee, en we zijn klaar voor deze dag.

Wanneer we bij het huis komen is het heerlijk weer, we maken het ontbijt klaar. Het smaakt weer heerlijk, we blijven lekker thuis deze ochtend, we gaan genieten van het zwembad en het prachtige weer. Zo brengen we de dag door tot een uur of twee… heerlijk.  Dan kleden we ons om..We gaan ons klaar maken voor de trip naar Lake Kissimmee State Park. We vullen de koelbox weer, en gaan op weg..
Voor wildlife en natuur hoeven we The Abbey niet echt af..

PB030335

De dag begint al goed.we rijden richting de 27.

PB030359

De trip duurt ongeveer een uur, wanneer we bij het State Park komen moeten we 5 dollar entree betalen en krijgen wandelkaartjes mee, met leuke routes.

We nemen de Gobbler Ridge Loop, het is een wandeling van ongeveer 3 mijl. Met de huidige temperatuur is het prima te doen en we hopen dat het zo blijft.

PB030354

We rijden naar de parkeerplaats… er lijkt geen einde aan de weg te komen, maar na een flink aantal slinger bochten zijn we er dan eindelijk. We parkeren de auto, nemen nog een slokkie, gaan nog even een plaspauze houden… er zijn schone wc’s . Dan beginnen we aan de wandeling… het is een mooie natuur zeg..

We kijken onze ogen uit dit ziet er schitterend uit, prachtige bossen met hele mooie open stukken. Het is alsof er straks gewoon Giraffe, Leeuwen, en andere mooie beesten te voorschijn komen.. Dat gebeurt niet, maar het plaatje is wel heel fraai hoor.. de paden de lucht alles zit mee, en het is echt heel erg mooi hier.

PB030373

We lopen de route, deze laat zich makkelijk volgen, overal staan oranje paaltjes zelfs met een pijl erop. Verkeerd lopen kan bijna niet..
We horen in het hoge riet wat gerommel, en we lopen zwijgend naar een plek waar we een goed zicht hebben… We zien dan een beetje verscholen..

CIMG2482CIMG2484

Deze pracht hertjes, onze dag kan dan niet meer stuk, we zijn niet voor niets gereden… Al zien we deze wandeling geen beest meer, is het al meer dan geslaagd zeg. We lopen  rustig verder, en verbazen ons over de prachtige natuur.. Via de bijbehorende foto’s zal ik proberen de sfeer over te brengen….

PB030402

We houden hiervan, het is weer adembenemend mooi..

PB030432
Het is echt een pracht park, we lopen langs het water, zien geen alligators, maar die hadden we gisteren al dus dat geeft niet. De route leid ons langs wat meer rood-riet-achtig spul, het is hier oorverdovend stil zeg. Het enige wat je hier hoort zijn vogels, en geritsel in struiken en bossen.

PB030438PB030369

We zien helemaal niemand, de hele route komen we geen mensen tegen zeg.
Terwijl dit echt mega mooi is.. het lukt me om een vogel in de lucht te fotograveren hij steekt erg heel gaaf af in de mooie floridiaanse blauwe lucht.
Het blauw hier is toch nog intenser…

PB030522

We hebben het naar ons zin, en zien van alles… in de verte achter mij, lijken wat donkere wolken over te drijven. Zolang het maar bij overdrijven blijft vind ik alles goed…
PB030423PB030431

PB030347Wanneer we verder lopen, zien we weer een groepje Herten, we hebben geluk.

Wanneer ze ons in de gaten hebben kijken ze nog heel even en gaan dan heel rustig de andere kant op…

Toch weer een kippevel moment, je kan dit alleen maar hopen als je aan de wandeling begint.. alle beesten zijn dan buiten de mooie wandeling echt een bonus..  We lopen verder en het weer betrekt wel wat.. maar het is nog steeds droog.. het levert grillige plaatjes op!

PB030441

Het wordt natuurlijk ook steeds later, en we moeten nog wel een stukje te lopen, het spettert een heel klein beetje.. Gelukkig waait het over, en blijft het verder droog. Wanneer we weer door een bebost deel heen lopen,zien we tussen de struiken iets rond schuivelen…………..helemaal top!!

CIMG2497PB030485
Hoewel het steeds later en dus donkerder wordt, blijven we onze ogen uitkijken zeg, het wordt ook tussen de bomen wat donkerder, maar op de open vlaktes is het gewoon goed licht.. Door de bewolking valt zonlicht in mooie strepen op de bossen, het is een mooi gezicht..

PB030524

PB030575

We lopen vlakbij de parkeerplaats langs het water, in de verte zie ik dat de zon langzaam aan het zakken is..

Verderop zie ik de lucht mooi op kleuren,
Ik loop door naar een bruggetje.. vanwaar ik waarschijnlijk  de zon kan zien ondergaan..

PB030581

Het water loopt in een rechte streep richting de plek waar de zon langzaam onder gaat.  Wat een geslaagde dag zeg, zelfs het slot is prachtig.. We lopen naar de auto, en ik zie wanneer we onderweg zijn veel gelijkenis met de weg en het riviertje….

PB030599

Ik kan het niet laten, er is toch niemand op de weg hier, en schiet de foto…

PB030604 Dan rijden we richting huis, we hebben geen zin meer om uitgebreid te eten.  Onderweg zien we een Hardees, en besluiten hier een hamburger te eten.

Deze burger is erg goed, daarna rijden we naar de villa, en eenmaal thuis sorteer ik wat foto’s en maak het weblog..
Ik heb de hottub al aangezet…

We gaan straks nog heerlijk tubben in een gloeiend hete Tub..

Tot morgen..

Wat is het het toch geweldig als je wakker wordt aan deze kant van de plas. Het opstarten van de Laptops, het lezen van de heerlijke reacties, het maakt het bloggen ook leuk. We lezen dit eigenlijk als eerste, dan volgen de nieuws sites…en dan … tja eentonig, maar oh…
We komen pas tegen 7 uur ons bed uit, de 2e dag dat we zolang hebben geslapen.. Het koffie zetten heb ik hier nu wel onder de knie, Mandy is er blij mee… Ik start de laptops weer op en we genieten weer van de leuke reacties, de vragen zal…