We zijn redelijk vroeg wakker zo tegen kwart over zes, ik check altijd eerst de mail en dan wat op internet. Lees de leuke reacties op de blog en ga dan even bij het zwembad kijken..


De zon komt al op…


Hij piept langzaam boven de eerste bomen uit… daarna loop ik terug naar het appartement . Mandy en ik gaan eerst goed ontbijten want we doen een lekkere lange dag op het water. We willen heel vroeg beginnen bij Kings Landing…


Om negenuur rijden we bij Daniel en Marc het terrein op, natuurlijk nemen we stroopwafels voor ze mee, Daniel is er zo gek op!! Wanneer je gaat kajakken op Kings Landing neem dan stroopwafels voor Daniel en Marc mee. Je doet ze er een mega groot plezier mee. Daniel zet twee kajaks klaar en we spreken rond 15:30u af op de afhaalplek 8.5mijl verderop.  Het is nu even over negenen dus we hebben heel lang de tijd voor de 8.5 mijl. We laden de koelbox en eten op en gaan op weg..


De start is al meteen zo mooi, helder water, zelfs nog schaduwval van de opkomende zon.. mooi!


De route is heel makkelijk,  alleen met de stroom mee, omdat we zo vroeg zijn doen we niet heel veel, alleen een beetje bijsturen.


In de eerste zonnestralen ligt een Alligator….


Het zachte ochtendlicht maakt de omgeving zo mooi, het is echt genieten op het water!!


De Turtle heeft het zonnen bijwijze van spreken uitgevonden, overigens het lijkt makkelijk zo scherp te fotograferen … Maar realiseer je dat je in de kajak zit! Je moet dus wel een vaste hand ontwikkelen, want een kajak wiebelt altijd, dat maakt de kans op een bewogen foto groot!


De Rock Springs Run is elk jaargetijde anders, zo groen als in Mei hebben we nog niet gehad…


De zon speelt door de bladeren, de bladeren lijken daardoor wel lichtjes, wij vinden dat prachtig !!


We spotten een Otter op de kant…. Gaaf!!


Hij blijkt een flinke kikker te hebben gevangen voor het ontbijt.


Zijn messcherpe tanden helpen hem wel, wij kijken ademloos toe….


Dat is het voordeel van een beetje sturen en drijven, we maken bijna geen geluid, daardoor zagen we het ottertje vermoed ik.


We drijven vlak langs een flinke Alligator, hij blijft heel rustig liggen …


We naderen een groter open stuk, prachtige uitzichten… Af en toe stoppen we even om wat te eten en te drinken.. Gewoon alles op het gemak.


Een Alligator ligt lekker op de kant te zonnen, ik maak de foto terwijl we langs hem drijven….


Deze Gator ligt mooi verscholen te zonnen…. wanneer je gewoon door drijft of vaart kijken ze niet eens van je op !!


Twee Ibissen zitten in het hoge gras verscholen….


Yeah ik sta er ook op, compleet met koelbox, lekker drijvend op de stroom …


Dat is toch het mooiste, helemaal in zijn eigen wereld….


We zien Bambi water drinken, wanneer we te dichtbij komen loopt Bambi rustig weg, prachtig beest!!


Tegen het einde wordt de Rock Springs Run omgeving breder, het water smaller maar altijd mooiQQ


Hier kun je mooi zien hoe ver het uitzicht op het laatst is…


Een Red Shouldered Hawk zit vlakbij op een boomstronk, ik vermoed zicht op een prooi..


De gehele route kwamen we geen mensen tegen, bij het punt waar Daniel ons altijd ophaalt lijkt het wel feest… We moeten even wennen aan het lawaai.


Daniel staat al te wachten, we kletsen bij wat we allemaal hebben gezien, gooien de Kajaks op de aanhanger en rijden dan terug naar Kings Landing .. Man wat een geweldige dag weer …..  Tot morgen  !!

 

 

We zijn weer lekker vroeg wakker, zo rond een of half zeven .. dus loop ik even naar buiten hoe de zon opkomt bij de voordeur.. Nou das duidelijk, een prachtige zonsopkomst :-) Daarna ontbijten Mandy en ik  alvast en pakken dan de laatste dingen in de koffers.... Even voor achtuur…
[fusion_builder_column type="1_1" layout="1_1" background_position="left top" background_color="" border_size="" border_color="" border_style="solid" border_position="all" spacing="yes" background_image="" background_repeat="no-repeat" padding="" margin_top="0px" margin_bottom="0px" class="" id="" animation_type="" animation_speed="0.3"…