We lijken wel uit te slapen, pas tegen 7:45u worden we wakker.. Gaan rustig aan uit bed, zetten koffie, maken een ontbijt klaar en lezen bij op internet.. Morgen een relaxdag, dan zal ik wat vragen beantwoorden van de afgelopen week…
De Leon Springs State Park, we zien van Alligator tot Osprey..

Na het ontbijt gaan we douchen, maken een koelbox klaar, de cameratas gaat net als de koelbox in de auto, tegen 9:00u zitten we op weg naar De Leon Springs State Park. We willen daar gaan kajakken, het liefst in de ochtend, in de middag is een buitje voorspeld. Het rijdt lekker door op de Interstate 4, alleen ter hoogte van Church Street Station rijdt het langzaam.. Even later kunnen we weer opschieten..

De Leon Springs
We komen bij het begin van het State Park, betalen 6 dollar entree, en parkeren de auto. Mandy loopt even naar ” The Old Spanish Sugar Mill” ik check mijn camera, shit wat een sukkel mijn SD-card zit nog in mijn Laptop.. We rijden even naar de dichtstbijzijnde Walmart, 14 dollar voor 8Gb armer gaan we in de herhaling..

De Leon Springs - Canoe
Bij de Sugar Mill, huur je ook de kajaks, ze hebben alleen nog tweepersoons Canoe’s, dan nemen we die maar. We krijgen een zwemvest, Paddel, en een fluitje mee, en of we zelf even aan de overkant een Alu Canoe willen pakken. We tillen deze het water in en gaan op weg, het is hier heel anders als Wekiwa of Hontoon Island, het lijkt op een groot meer.. We hebben de ruimte 😉

De Leon Springs
We hebben een prachtige omgeving met mooie luchten, het weer werkt mee, en een SD Card in de camera helpt ook.

Bald Eagle
Boven ons vliegt een Bald Eagle, hij vliegt in rondjes, zoekend naar iets eetbaars.. Enkele minuten later is hij al uit ons zicht verdwenen !!

De Leon Springs
Wanneer we langs een Anhinga glijden, is deze net van plan om weg te vliegen, ik kan hem toch nog vastleggen met de camera.

Osprey
Wanneer we terug roeien, zien we een Osprey net opstijgen met iets wat hij gevangen heeft, ik vang hem dan maar met de camera.. Wat een gaaf gezicht, deze dag was met de Bald Eagle al helemaal goed, dit was de overtreffende trap..

De Leon Springs
We roeien terug naar de kant, leggen de canoe terug op zijn plek, het weer betrekt een beetje.. We lopen naar de Sugar Mill, en rekenen 10 dollar af voor het gebruik van de Canoe.. Ik maak nog een foto van de Sugar Mill, het is duidelijk te zien dat het weer verandert. Het is 14:00U we besluiten nog naar Blue Springs State Park te rijden, is hier niet al te ver vandaan en ligt op de route naar Orlando.

Blue Spring State Park
We komen een halfuurtje later aan in Blue Spring State Park, parkeren de auto en lopen de Boardwalk op.. Het is weer droog, onderweg een heel klein regenbuitje gehad..

Blue Spring State Park
We lopen de hele Boardwalk af, en genieten van het uitzicht op het prachtige heldere water. Je kunt de vissen zien zwemmen, jammer genoeg geen Manatees, we kunnen niet alles hebben.. Dan rijden we terug naar Orlando.. we zijn tegen een uur of vijf bij Kobe aangeschoven.. ohw wat was het eten weer lekker.

Tuscan Hills Davenport
Tegen een uur of half zeven komen we moe en voldaan thuis, we ploffen lekker in de pool.. De zon gaat mooi onder…kan het niet laten even de camera te pakken. Het was weer een super dag !! Tot Morgen !

Eindelijk zitten we in het ritme, we zijn tegen 8:00u wakker, nemen ontbijt en lezen de leuke reacties op het blog.. We hebben het maar druk met vakantie vieren, wat is het toch te gek hier.. We willen eigenlijk naar Aquatica maar de dag begint met wolken hoewel het gewoon…
We worden vroeg wakker, tegen uur of 8.. zetten een lekker bakkie. Het plan is niet heel veel te doen, behalve even met Hertz bellen dat ik nog 10% oil life heb, en dat we een paar dagen naar de westkust toe gaan. Eerst naar de Walmart voor de dagelijkse…