De ochtend zijn we 06:00u wakker, redelijk geslapen, wel balend van de camera. Rond 8:00u rijden we naar National checken of er al nieuws is. Wanneer we bij National Car aankomen hebben we al een “case-nummer” maar helaas nog niets bekend. We moeten een half uurtje wachten en men gaat nog één keer door de “lost & found’ de camera-tas is niet gespot helaas. We besluiten dan maar naar Best-Buy te rijden voor een camera, ze hebben zo’n aanbieding met body en 2 lenzen, daar ga ik dan voor. Daarna rijden we eerst langs Jersey Mike voor een lekker broodje, ik mag er mijn batterij voor de camera opladen tijdens het eten.

IMG 0004900 Daarna rijden we terug naar de Valley of Fire, we hopen dat de camera nog gevonden wordt en dat we deze aan het einde van de vakantie kunnen ophalen. Tot die tijd hebben we een camera, dat is wel fijn.

IMG 0009900 We besluiten om de camera maar even naar de achtergrond te gooien en te genieten van wat we wel hebben, het mag niet de vakantie verpesten.. De Valley of Fire is ook te mooi, dus zetten we de knop om! We stoppen als eerste bij “The Beehives” of wel De bijenkorven…

IMG 0165kopie900 Vlakbij het visitor-centre komen we langs een “balanced rock” …

IMG 0034900 Dan rijden we de White Domes Road op, hier heb af en toe uitzicht op de geweldige lange wegen waar maar geen einde aankomt. Zo ver als je kunt kijken slingert de weg zich voort.

IMG 0069900 Af en toe stappen we even om de rotsen en de invloeden van jaren te bewonderen.

IMG 0079900 We rijden naar de parkeerplaats van de Fire Wave… ook hier weer geweldige uitzichten op de slinger-wegen.

IMG 0124900 We pakken voldoende water mee en wandelen Fire Wave Trail, ongelooflijk die lijnen en kleuren hier, hoe dan ?

IMG 0115900 Dan komen we bij de Fire Wave, dit is zo mooi, en ook echt in de vorm van een golf.. Wat een kleuren ook weer!

IMG 0107900 We drinken hier wat op ons gemak en lopen dan rustig terug, bij deze temperaturen moeten we ons niet te druk maken.

IMG 0140900 We rijden de Fire Canyon Road op, drie verschillende kleuren achter elkaar, ook hier is het weer mooi!

IMG 0081900 De weg zelf is ook weer fraai, van wit naar roze en rood…

IMG 0171900 Als laatste rijden we naar Elephant Rock, een rots formatie welke met fantasie een olifant laat zien compleet met slurf!!

IMG 0193900 Dan pakken we de Jeep weer en rijden naar onze stek op Atlatl Rock Campground…

IMG 0190900 Eenmaal op de campground nemen we drinken en vermaken ons buiten… Morgen verlaten we de Valley of Fire en gaan we naar Kolob Canyons, dit is het noordelijke deel van Zion National Park, hier zijn we nog nooit geweest, we zijn benieuwd hoe het noordelijke deel van Zion is.

Vandaag kunnen we de Jeep en caravan ophalen, dus zijn we redelijk vroeg op. Gaan eerst lekker douchen en ontbijten, daarna pakken we de laatste spullen in. Lopen naar beneden en ontbijten met Jack & Maria. Daarna nemen we afscheid van twee hele gastvrije mensen.. Als we weer naar Las…
Het is warm in de Valley of Fire, gelukkig hadden we een plek met stroom en dus ook airco, want bij wakker worden was het nog steeds 83°F.. Het zijn rustige plekken en we ontbijten dan ook lekker buiten.. Wanneer de opkomende zon op de rotsen schijnt, zet het de…