Eindelijk zitten we in het ritme, we zijn tegen 8:00u wakker, nemen ontbijt en lezen de leuke reacties op het blog.. We hebben het maar druk met vakantie vieren, wat is het toch te gek hier.. We willen eigenlijk naar Aquatica maar de dag begint met wolken hoewel het gewoon droog weer is. We besluiten de zwemkleding wel mee te nemen, en gaan op weg naar Seaworld. Parkeren doen we op parkeerterrein C, dus pal vooraan, en in wip zijn we binnen.

We lopen naar de TurtleTrek in 3D, is voor ons nieuw.. wanneer we er uit komen vinden we het beide echt gaaf gedaan! Dan lopen we naar het Shamu Stadium, de One Ocean Show begint met een 20 minuten. We zoeken een plek op de tribune en struikelen over Kim en Heleen.. We spreken natuurlijk over Seaworld, onze aanstaande BBQ gezamenlijk, en ze vragen of we vanavond aanschuiven bij Dine with Shamu natuurlijk doen we dat.

P9304800-2
Dan begint de show, Heleen is de afgelopen jaren door me aangestoken, en heeft een mooie camera gekocht. Ze is echt goed bezig, we hebben mooie zitplaatsen en er zijn best aardige fotomomenten.. Dus dat komt wel goed!

P9304836
One Ocean, is een goede show..

P9304852
Ze springen zelfs in de vorm van het rondje van One Ocean logo 😉

P9304767
Halverwege…

P9304819
Liefde is …..
Na de show gaan we naar de Guest Service daar boeken we het eten, en daarna splitsen we ons weer, wij gaan eerst nog naar de Blue Horizons Show, en dan nog naar Aquatica..

P9304906
We drijven van twee tot vier uur in Aquatica… een lekkere break.

P9304943
Heerlijk het kleintje, heeft nog van die baby rimpeltjes

P9304986
Heb je echt geen visje voor mij ???

Dan gaan we naar Diner met Shamu.
Aan tafel bij het Diner met Shamu.. het eten is heel erg leuk.. vlak naast je tafel zwemmen orca’s.. Ze geven ook nog een minishow, wij hebben ervan genoten.. We gaan volgens mij als laatste het park uit.. 😉 We nemen afscheid van Kim en Heleen, en dan gaan we op Tuscan Hills aan… Thuis rommel ik met de foto’s Mandy wat op internet.. dan gaat bij ons langzaam het licht uit… Tot Morgen!!

Vandaag worden we rond de klok van acht uur wakker.. dat is lekker zeg. We zijn wel in het ritme, Mandy zet een bakkie koffie we lezen wat op internet, lezen de reacties op het blog !! DANK !! Het is weekend, we hebben geen haast blijven lekker bij het…
We lijken wel uit te slapen, pas tegen 7:45u worden we wakker.. Gaan rustig aan uit bed, zetten koffie, maken een ontbijt klaar en lezen bij op internet.. Morgen een relaxdag, dan zal ik wat vragen beantwoorden van de afgelopen week... De Leon Springs State Park, we zien van Alligator…