We zijn zo rond halfacht wakker, we willen lekker lui doen aan de pool.. Mandy maakt een lekker ontbijt klaar, en we gaan buiten zitten. Helaas laat de zon zich niet echt zien, het is wel warm. We besluiten om dan naar Seaworld te gaan, we wilden eigenlijk een relax-dag maar dat is veel leuker met wat zon bij de pool ;-) We pakken de camera en de SeaWorld tickets en gaan tegen 10:00u op weg. Een halfuur later rijden we het parkeer terrein op..

Image Hosted by ImageShack.us
We beginnen met de Blue Horizons show, er komt weer van alles voorbij vliegen, voor de Condor ben ik weer te laat. Hij gaat me nog wel eens lukken :-)

Image Hosted by ImageShack.us
Het hangen het zwieren van de mensen in de show is leuk maar geef mij maar de dieren ..

Wanneer de show afgelopen is gaan we naar de SkyTower, het duurt tien minuten voor we erin zitten. Je hebt een mooie view over SeaWorld, we zien een glimp van de nieuwe attractie ” Antarctica – Empire of the Penguin ” deze gaat ergens open in Mei. Dat maken wij niet meer mee in deze vakantie, het ziet er wel heel gaaf uit zo op de billboards in het park.

Image Hosted by ImageShack.us
Na de skytower lopen we richting de underwater viewing area, en ik zie een grote vriend die ik op de foto wil nemen..

Image Hosted by ImageShack.us
Wanneer we bij de underwater viewing aankomen hebben we geluk, de Orca’s zijn er maken contact met ons voor de ramen. Het is hartstikke leuk we blijven dus wat langer plakken, we maken wat foto’s, verbazend hoe rustig het hier is.

Image Hosted by ImageShack.us
Dan gaan we naar One Ocean, we hebben prima zitplaatsen de show is weer goed..

Image Hosted by ImageShack.us
Het regent oh’s en ah’s om ons heen, totdat de Splash zones bedient worden met water.. dan is het meer gegil.

Image Hosted by ImageShack.us
De sprongen zijn weer prachtig, de muziek de setting hmm lekker hier te zijn !

Image Hosted by ImageShack.us
In het rondje van het One Ocean logo.

Image Hosted by ImageShack.us
Na de show lopen we nog lekker door het Park, we hoeven nergens meer in we genieten gewoon door hier te wandelen. Tegen een uur halfvijf gaan we naar de auto, we besluiten meteen door te rijden naar een Outback.

Image Hosted by ImageShack.us
We nemen een Blooming Union vooraf, hij was weer erg lekker..

Image Hosted by ImageShack.us
Als gerecht hebben ze een special met soep, salade, vlees, en een Cheescake na.. Dat doen we, het smaakt goed, heel langzaam raken we vol, te vol.. Het toetje vragen we mee naar huis, deze wordt netjes verpakt en in Outback tas op de tafel gezet. Het toetje eten we later in de avond op onder de Lanai..

We gaan vroeg naar bed, morgenochtend gaan we vroeg op weg naar Miami.. De Planning is het ‘ The Holocaust Memorial Miami Beach ” te bezoeken en daarna naar Miami Beach’s Art Deco Historic District, en te wandelen naar Lincoln Road. In de avond Slapen we in het Best Western Plus Fort Lauderdale, als het goed is hebben we wifi, en de volgende dag willen we de Sawgrass Mills Mall bezoeken.. Genoeg te doen..

Wellicht tot morgen afhankelijk van de wifi snelheid ..

Vandaag stond een shop-dag in de agenda, er is een sale-day welke met coupons nog leuker wordt. We staan redelijk vroeg, het langer slapen lukt nog niet.. Als eerste lezen we de leuke reacties op het blog, maken koffie en ontbijt.. Tegen een uur of halftien rijden we naar de…
Vandaag staan we heel vroeg op, het is tegen 5:00u dat we in de auto naar Miami rijden .. De rit is saai en lang, tegen half tien komen we aan op onze eerste bestemming. We parkeren de Dodge op het parkeerterrein van het "The Holocaust Memorial Miami Beach". Wanneer…