We hebben uitgeslapen tot half acht, dat gaat de goede kant op, vandaag hebben we geen zin om wat te doen. Dus doen we alles op het gemak.. Een lekker ontbijt, en daarna zet ik de hottub aan. Dat is een lekker begin van de dag.

Wanneer de tub lekker warm is springen Mandy en ik erin..

E2d72779 e7a6 49b0 ad64 975bd0b3e643BB. Het is een super lekkere dag, de temperatuur zit zo op de 83° F.. zwemmen, relaxen het gaat ons goed af.

Mandy leest een boek op de E-Reader ik heb voetbal gekeken en wat muziek geluisterd.

Tegen een uur of half vier besluiten we toch wat te gaan doen, we pakken de Chevy Traverse en gaan op weg.

We parkeren bij de Orange Garage, dan stap je zo Disney Springs binnen.

Het is zeker niet te druk, er is hier en daar live music, en… bij de Ierse Pub klinkt het ook heel gezellig.

Vanaf de brug zie waar de de naam Disney Springs vandaan komt.

Het lijkt een beetje op één van de prachtige springs welke Florida rijk is.

2f80957d 4a15 4572 8e27 a8fed7f14eb3BB. Daar maken we dan ook een selfie :-)

We wandelen rustig verder, kijken in de Columbia Factory Store maar zien niets leuks.

In het begin moest ik wat wennen aan de vernieuwde Downtown Disney, maar ik vind Disney Springs nu echt een vooruitgang.

Sommige dingen blijven ongewijzigd!

We lopen hier en daar een winkel in…

Zo lopen we de Springs lekker rond, op de terug weg naar huis halen we nog wat boodschappen bij de Walmart. In de avond kijken we een aflevering van Daar gaan ze weer… Tegen 21:30 gaat het licht uit, weer een fijne dag.

We zijn zo rond half zeven wakker, dat gaat lekker, heel langzaam komen we in het ritme. Hoewel.. nog steeds zijn we tegen 21:00u en 22:00u zo moe dat we het niet langer volhouden in de avond. Na het ontbijt gaan we rustig aan douchen, vandaag gaan we naar SeaWorld.…
Vandaag gaan we na het ontbijt richting Lake Eola Park, Downtown Orlando. Op zondags is er een leuke markt en de wandeling rond het meer aansluitend is altijd leuk. De rit naar het centrum van Orlando gaat vlot, op zondag ochtend is het niet zo druk op de weg. We…