Vandaag gaan we na het ontbijt richting Lake Eola Park, Downtown Orlando. Op zondags is er een leuke markt en de wandeling rond het meer aansluitend is altijd leuk. De rit naar het centrum van Orlando gaat vlot, op zondag ochtend is het niet zo druk op de weg. We parkeren bij de MAA Parkside Garage, deze is direct aan de Farmer’s Market.

Dan lopen we naar de overkant en wandelen over de markt.

Er zijn veel kraampjes met handwerk, van lederwaren tot houtbewerking.

Op het middenplein onder bomen kom je niet om van de honger, van popcorn tot verse lemonade.

De sfeer is hier altijd goed, we komen er meestal één keer per vakantie, althans dat proberen we.

Zo lopen we op ons gemak rechts om richting Lake Eola Park.

Dan beginnen we aan de wandeling rond het meer, rond het meer zie je heel veel zwanen!

Het water is glad, de city skyline spiegelt er mooi in.

De wandeling rond Lake Eola is niet zoveel in kilometers, volgens mij lopen we een kleine 2 a 2.5 km inclusief de farmers market.

Je kan hier ook water fietsen huren, er wordt vandaag goed gebruikt van gemaakt.

De gehele wandeling loopt langs het water, zwanen, anhinga’s van alles zie je.

Op boomstammen liggen turtles zich op te warmen.

In het midden zie je een amphitheater in de regenboog kleuren geschilderd, dit is ter ere van de 49 Pulse-slachtoffers op 12 juni 2016.

We wandelen weer langs een aantal zonaanbidders.

We wandelen met prachtig zicht op de fontein.

Dan komen we weer aan de farmers market.

We kijken bij de kraampjes van hoeden tot you name it zeg maar.

De markt is altijd goed bezocht, parkeren na 11:00u kan een dingetje zijn!

Het was weer leuk hier een uurtje rond gelopen te hebben. Daarna lopen we naar de garage en rijden naar huis. De rest van de dag blijven we op het pooldeck, beetje zwemmen en relaxen.

Rond 16;00u rijden we naar Ron en Monique voor een BBQ met z’n allen.Onderweg vullen we de auto weer. Er is een huis vol, Kim, Hannie, Wim, Shannon, Beppie, Ron, Monique, Michelle, Pascal … wij ook. Het is gezellig met elkaar te eten en te kletsen zo vliegt de tijd voorbij. We kijken nog even bij het vuurwerk, tegen 22;00u vertrekken we allemaal na een geslaagde middag/avond. Weer een super leuke dag!

We hebben uitgeslapen tot half acht, dat gaat de goede kant op, vandaag hebben we geen zin om wat te doen. Dus doen we alles op het gemak.. Een lekker ontbijt, en daarna zet ik de hottub aan. Dat is een lekker begin van de dag. Wanneer de tub lekker…
Vandaag gaan we de Lake Apopka trail fietsen vanaf de Green Mountain Trailhead, hier kan je alleen lopen of met de fiets starten. De paden gaan we volgen tot aan de "Historical Pump House" Daar wat eten en weer terug. Maar eerst er naar toe rijden met de auto. Parkeren…