We zijn weer lekker vroeg wakker, zo rond een of half zeven .. dus loop ik even naar buiten hoe de zon opkomt bij de voordeur..


Nou das duidelijk, een prachtige zonsopkomst 🙂 Daarna ontbijten Mandy en ik  alvast en pakken dan de laatste dingen in de koffers….

Even voor achtuur lopen we nog lekker naar het Zwembad voor een lekkere duik. We zijn weer de enige, tegen negenen lopen we terug naar ons appartement en gaan douchen. vlak voor tienen gooien we de koffers in de auto, lopen nog een laatste rondje of we niks vergeten zijn en rijden dan naar het Mystic Dunes Resort & Golf Club. We mogen vroeg inchecken en laat uitchecken aanstaande Zondag, we vliegen immers pas rond 20:00 zo hebben we nog een hele dag op het resort mochten we dat willen.


We krijgen een 1 Bedroom Villa op de begane grond met een heerlijke view vanaf ons terras … We zitten ook nog eens 25 meter van het zwembad af, das helemaal lekker..


Ook hier zit weer van alles in op en aan, je kan er wonen… het is even bij 10:50u als we de koffers in de slaapkamer doen.. Daarna rijden we lekker via de Sherberth Road naar Epcot, uitpakken kan vanavond wel als we weer terug zijn..


Epcot in deze periode is één van mijn favorieten, we komen met name voor de prachtige topiaries !!


De prachtige sculpturen Anna and Elsa van Frozen


Zo wandelen we lekker op ons gemak, hier The Lion King…


Het is allemaal zo fraai!!


Dan lopen we natuurlijk ook langs Snow White, prachtig!


Al jaren op dezelfde plek zien we Lady and the Tramp…


Woody wil zijn hoed wel afdoen…


Bij Japan kijken en luisteren we natuurlijk even bij de geweldige drummers!!


In Parijs ontluikt een ware liefde ….


Tijger ontbreek ook niet…


Dit is toch wel één van de mooiste vind ik, Bambi & Friends…


Mickey stond wat achteraf, maar we hebben hem toch gevonden…


Heel Epcot is een kleurig geheel in deze periode ….


Donald en zijn neefjes ….


Er zijn prachtige creaties van Cars….


Buzz staat op dezelfde plek als vorig jaar, staat er mooi bij!! Tegen kwart voor drie hopperen we naar het Magic Kingdom met de monorail..


We zijn nog maar net op tijd voor de middag parade…


Het is wel weer genieten hoor, mooie muziek, prachtige dansers,  … Belle en het Beest…


Niet iedereen is happy zo te zien, jammer want het is best heel gezellig…


Terwijl de stoet voorbij trekt wordt er nog wel eens naar de camera gekeken 🙂


Gewoon mooi toch ??


Goofy zwaait uitbundig naar ons, wij zwaaien terug … Oeps moet zijn Pluto 🙂 tis al laat huh…


Dan lopen we op ons gemak door het Magic Kingdom, we gaan nergens in gewoon lekker struinen door de winkels en langs alles moois.


Tegen zessen houden we het voor gezien en gaan met de Monorail terug naar de auto bij Epcot…. Thuis springen we nog een halfuurtje in het zwembad, we voelen de voetjes wel zeg. Wat later in de avond rijden we naar Bahama Breeze op de 192, das allemaal heel dichtbij… Ik neem de paella, Mandy een heerlijke zalm… Bij thuiskomst maak ik de blog…
Weer een topdag 🙂

Het is wel lekker dat we wat later wakker worden, niet meer om 04:00u maar wel vroeg genoeg om even de zonsopkomst te zien. Ik neem eerst nog wat te drinken en dan loop ik even naar het golfterrein. Het wordt al licht en de werkmannen zijn de banen alweer…
We zijn redelijk vroeg wakker zo tegen kwart over zes, ik check altijd eerst de mail en dan wat op internet. Lees de leuke reacties op de blog en ga dan even bij het zwembad kijken.. De zon komt al op... Hij piept langzaam boven de eerste bomen uit... daarna…