We werden wakker in de heerlijke villa, voor ons bekend terrein..
Omdat we geen boodschappen in huis hebben, rijden we na de koffie en thee naar de Walmart, we zijn daar al tegen 8:00u.
Het is een heerlijke winkel, zo vind ik het nooit erg om boodschappen te halen, uiteindelijk lopen we pas 10:00u  naar buiten met een winkelwagen vol. Dan rijden we door de Publix hier halen we de verse dingen voor vanavond, en natuurlijk het ontbijt.. Daar krijg je wel honger van, Mandy maakt een gebakken ei, lekker versbrood van de Publix en wat opsnit, dat gaat er lekker in.

Even over elf liggen we voldaan rondom de pool, de bedoeling is om niets te ondernemen en te genieten van het pooldeck en zwembad. De zon is lekker aanwezig, we vermaken ons prima..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zo tegen 13:00u ga ik even twee lekkere ijsbekers maken, de ingrediënten.. een lekkere Klondike in stukken in een mooi glas, zo lekker!!

Vakantie
Wanneer Mandy naar het toilet gaat, doe ik snel een onderwaterbrilletje op en pak een groen geweertje, als ze het pooldeck op komt… kom ik bovenwater, ze moet erom lachen… Maar ik moet even voor haar poseren, nou lekker dan daar ga je op Facebook. De rest van de dag kost het ons geen enkele moeite om van de zon en het zwembad te genieten. Rond vijf uur geef ik de Tahoe een welverdiende wasbeurt, overal zat modder door de ritten over de natte zandpaden. Ook binnen zagen de matten er niet uit. Nu is de Tahoe weer als nieuw, dat dan weer wel. De buurtjes kwamen ook nog even gezellig kletsen tijdens de wasbeurt, geinig zo bij elkaar in de zelfde straat!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In de avond maakt Mandy een lekkere maaltijd salade met kip, een super lekkere dressing het was om te smullen. We hebben de eerste dag in de villa echt gebruik gemaakt van de pool, zo lekker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
In de avond doen we een paar potjes poolbiljart, we gaan een beetje gelijk op..
Zo is weer een lekkere dag voorbij, wel weer lekker uitgerust!!

Vandaag gaan we nog wat genieten van de omgeving, en dan rijden we de lange rit richting Orlando. Maar eerst het begin, we gaan eerst lekker ontbijten.. Dan checken we al vroeg uit en rijden naar het John Pennekamp Coral Reef State Park! De eerste vroege vogels zitten al op…
We staan op met regen, hè das minder.. Na het ontbijt bespreken we de opties vandaag, het zou verder een droge ochtend kunnen zijn met in de middag een bui. SeaWorld trekt wel, dus hop de auto in en op weg, de paraplu mee, we nemen de gok! Na een…