2013-05-08T22:04:18+00:00maandag 2 augustus 2010|

Dag 7 : Een lekkere zondag – eten bij Outback…

We worden weer rond 7:00 wakker, we zetten koffie en Orange Jus buiten neer, Mandy en ik pakken de laptops en lezen rustig op het blog de reacties. Leuk dat de fotoverhalen zo goed bekeken worden, en de reacties erop zijn geinig.

Ik surf langs een aantal nieuws sites en rond 9:30 gaan we naar de Publix, we zijn laat. We doen rustig aan we gaan pas in de middag naar de Premium Outlets dus tijd zat. We halen weer de Cuban Bread en Rosbief en Salami.. en reken af.
Voor de Publix zit een tankstation, we moeten tanken anders moeten we eind deze dag terug lopen. Ik steek mijn creditcard in de gleuf tik de postcode in van het huisje en er verschijnt wil je ook je auto wassen … hmmm ja dat wil ik tik toets ik in.

Het display zegt …Accepted.. ik zit eraan vast, ik tank de chevy vol en er rolt een bonnetje uit met de code voor de wasstraat. Na het tanken rij er ik heen, dat is er vlak naast, bij de wasstraat type de code in, een groene pijl zegt kom maar naar voren hoor. Ik rij door tot er een rood licht brand, dit zal wel stoppen zijn. Ik zie nu een partij water op ons afkomen, en na een paar minuten wordt de auto ook nog droog geföhnd… dat had niet gehoeven vandaag. In een nieuwe glanzende Tahoe rijden we weg.

Dit zullen we nog wel eens doen in vakantie en maak ik er foto’s van.
We rijden naar huis en gaan heerlijk ontbijten, het verse brood is lekker.
Daarna gaan wij weer dobberen en ik lees verder in mijn boek.  Aan de achterkant van het huis staan ook Sinasappel bomen, die wil ik even van dichtbij fotograferen en schiet meteen een foto van de achterkant.

Villa achter

Zo brengen we lekker lummelend de ochtend door, de vakantie modus staat op rustig, het bevalt ons uitstekend. Niets hoeft, beter nog niks moet….
Jasper heeft zich in zijn kamer geïnstalleerd, met de laptop op schoot, muziek aan via zijn nieuwe speaker, zo zit  hij op MSN en vermaakt zich heerlijk. Zijn slaapkamer ligt ongeveer drie blokken bij ons vandaan zo lijkt het in dit grote huis. Hij woont op een beetje bij ons in…. lol.

Jasper

Rond 13:30 uur vertrekken we naar de Premium Outlet, en als we er eenmaal aankomen blijkt dat we niet de enige waren die op dit idee waren gekomen zeg.
Ik had het kunnen weten op een Zondag, maar goed het is ook weer gezellig.
We rijden het parkeer terrein op en het is erg druk met auto’s die natuurlijk ook  willen parkeren. Ondanks de enorme parkeer plekken is niet of geen plaats.

Premium drukte

Wanneer ik mensen naar hun auto zie lopen, wacht ik braaf en zet mijn richting aanwijzer aan. Ik moet er links in parkeren dus aan de overkant van mijn weg helft. Een paar seconden later staat er een andere auto, ook met zijn knipperlicht aan. Hij kan wanneer de andere auto eruit is zo over rechts erin steken wat ook gebeurd, Nadat hij is in geparkeerd en uitstapt vraag ik of hij er zich goed bij voelt, het antwoord verbaasde me… hij zegt “vanaf de positie waar jij stond was het geen 50/50 ik was in het voordeel…” heeft niks met etiketten te maken dit antwoord.. nou ja op zoveel simpelheid kan ik geeneens boos worden.

Ik rij nog maar een rondje, echter er is echt geen plek vrij, of ik ben steeds te laat.  We besluiten dan voor valet parking te gaan. Kosten 6 dollar, ik krijg een kwitantie mee, de auto verdwijnt uit het zicht, en we gaan winkelen, de auto zullen we hopelijk wel weer terug zien 😉

Jasper, is duidelijk op dreef koopt twee shirts ,in een winkel met veel skate spullen, maar ook leuke eigentijdse shirts.. en vreselijke muziek. Shopper in Action

Mandy gaat de Nautica winkel in, ze ziet een aantal leuke broeken, ze loopt heerlijk door de winkel, en kijkt bij alle rekken.  Mandy heeft ‘bijna’ alle broeken wel in haar handen gehad, Vorig jaar kon ze zo goed slagen bij Nautica…zal dit nu weer lukken..Nautica 3
Mandy in Action..Nautica 2

Uiteindelijk heeft ze vijf broeken uitgezocht die ze wil passen, daarmee gaat ze het pashok in. De ene broek heeft pijpen uit het jaar kruik, de andere heeft dit niet en weer een andere zo niet. Ik weet niet goed wat er wel of niet aan mankeert..  ;-)Kortom ze vind ze niet zo leuk staan of lekker zitten.
Ze hangt alle broeken terug en houd het bij Nautica voor gezien…. vandaag!!!!

Nautica 4

Ze moet er zelf ook om lachen, ach wel lekker goedkoop winkelen zegt ze 😉 De enige die vandaag wat koopt is Jasper, hij koopt twee Levi 501 in verschillende kleuren nadat hij ze eerst gepast heeft uiteraard. In de Champion outlet koopt een mooie trui.. ‘we’ rekenen af 😉 hij is er blij mee..

Jasper kan het

Het is alweer tegen zessen, we krijgen honger en de keuze valt op  Outback.
Ik stel Tomtom in die me weer verbaast, we rijden er zo op aan. Ik zet Mandy af bij de ingang, en die meld zich alvast voor een tafel. Ik zet de auto weg, en loop naar het restaurant… Mandy zegt we zijn meteen aan de beurt. Hoe doe je dat zeg ik… het is nog rustig blijkbaar. We nemen Blooming union en klein beetje Tonijn  vooraf..

Blooming Union

Het smaakt weer heel erg lekker, het is alweer een jaar geleden dat we dit aten.
In onze gedachtes was het precies zo, enne die tonijn is ook gruwelijk lekker Robert Jan bedankt voor de tip!!  We vinden de doorzichtige saus het lekkerst bij de tonijn.

Eten bij Outback

Dan komt het hoofdgerecht, Jasper besteld de  “New Zealand Rack of Lamb “ en Mandy neemt de ‘Outback’ Special en ik bestel de ‘Norwegian Salmon’ . We proeven wat van elkaar, en het is allemaal erg lekker. Ik was blij met de vis want ik nam iets te veel Blooming Union, dan was het allemaal te veel van het goede geweest.

outback hoofdgerecht
Na het heerlijke eten van outback willen we lekker uitbuiken in de villa, ik rij de auto  voor want het regent behoorlijk. Zo stappen Mandy en Jasper droog in en rijden we rond 19:30 weer naar de villa.

Regen Bui

Eenmaal thuis klaart het weer op, een ieder doet wat voor zichzelf ik werk het blog bij. En daarna ga ik nog met Jasper in het zwembad, een balletje gooien. Het water is echt heel lekker, we blijven tot ruim 22:00 in het zwembad.

Zwembad in de avond

Mandy heeft wat drinken buiten neergezet, en wat lekkere chips, nootjes e.d, we drogen ons af, en genieten nog heerlijk van de avond onder de lanai.  Het is een heerlijk leven zo… Ik werk de laatste foto voor het blog bij en zal het uploaden.

Voor de liefhebbers het fotoverhaal 7

Vandaag gaan we naar Seaworld, onze eerste pretpark dag.
@ Marja – wij gaan Donderdag 5 Augustus naar Kelly Park.
@ Pieter – ja het knopje heb ik gevonden zie verslag dag 4, helemaal onderop!!

We worden weer vroeg wakker, het is 7:00 uur en we gaan uit bed. We doen ons dagelijks ritueel koffie laptops aan, en even bijlezen op het ligbed aan de pool. Het is al lekker weer, en we hebben weer de nodige lol om de reacties. We gaan vandaag geen…
Gisteravond gingen we pas laat naar bed tegen 24:00, we hadden nog wat gekletst, en het was zomaar laat. Rond 7:00 uur worden we wakker en de zon komt langzaam op we zitten nu echt in de vakantie modus. Het is niet helemaal uit te leggen wat dit is maar…

18 Comments

 1. Ton & Jenny 2 augustus 2010 van 14:04 - Antwoorden

  Halloooo luitjes!

  Eindelijk er eens voor gaan zitten en niet oppervlakkig, maar het hele verhaal grondig gelezen en alle foto’s bekeken! Jullie vermaken je geweldig zo te zien en op vrijwel alle foto’s is een BIG SMILE te zien;-)) Ga zo door! Veel liefs van Ton & Jenny

 2. Marja 2 augustus 2010 van 14:26 - Antwoorden

  Het had dus zo maar weer een ontmoetingsmoment kunnen zijn daar in die Premium, want wij (the girls dan) waren er ook. Wat was het druk he, wij gaan nog wel een keer terug op een doordeweekse dag, het maakt dus niet uit of je vroeg of laat op de dag gaat!

 3. Sonja 2 augustus 2010 van 14:26 - Antwoorden

  Waren we elkaar toch bijna weer tegen het lijf gelopen in de Premium zeg. Wat was het weer heet gisteren hè ? Jullie hebben er ook weer een heerlijke dag van gemaakt. Relaxen, shoppen en heerlijk eten, wat wil een mens nog meer?
  Enjoy ! Ik vind het erg leuk om jullie blog te volgen.

 4. marilingoesusa 2 augustus 2010 van 14:30 - Antwoorden

  Als dit geen vakantie is….
  Lekkeren luieren, iets wat ons niet vaak is overkomen in Orlando omdat we er altijd zo kort zijn en dus alles willen meemaken. Jullie hebben heerlijk de tijd en we zijn benieuwd naar jullie belevenissen in Kelly Park. Dat is er dit jaar voor ons niet van gekomen,
  next time ;-))

  Geniet lekker!!

  Marilin

 5. MattRob 2 augustus 2010 van 14:54 - Antwoorden

  Lekker dagje weer !! Mooi dat de Outback geslaagd was, en inderdaad, nadeel van de Bloomin Onion is dat je snel helemaal vol zit … Daarom hebben wij hem gisteren maar overgeslagen …

  Lachen dat je je auto gewassen hebt; die van ons ziet er niet uit na al onze avonturen, maar er zitten ook nog zoveel ‘herinneringen’ op; tangen van dromedarissen, kamelen, lama’s !!! HAHA !! We zien ze nog steeds zitten 😉 ! Ze zullen er hun handen vol aan hebben bij Alamo vanavond !

  HAVE FUN maar weer !

 6. Marleen 2 augustus 2010 van 16:05 - Antwoorden

  Zo ik ben er ook even niett en dan valt er veel te lezen ;-). Klinkt superreleaxed zo.Geniet er maar goed van. Mooie villa en mooi zwembad hebben jullie trouwens.
  Zo’n outback wil ik ook eens bezoeken, die blooming onion ziet er zo lekker uit.

 7. Oma 2 augustus 2010 van 16:49 - Antwoorden

  Veel plezier.Pa en Ma en een knuffel.

 8. Karen aka cloggie68 2 augustus 2010 van 17:24 - Antwoorden

  Weer lekker gegeten, geshopt (en geslaagd…zoonlief dan) en alles op de Florida-manier… ik zou zo met jullie willen ruilen! Die blooming onion moet bij ons ook op tafel…ik heb er al zoveel blogfoto’s van gezien 🙂

 9. Saskia 2 augustus 2010 van 18:50 - Antwoorden

  hahaha, dankzij de bloggers onder ons gaat de Outback dit jaar een goed jaar draaien. Ook wij gaan absoluut de komende vakantie de Blooming Onion en de tonijn uitproberen.
  Ben benieuwd…
  Have Fun,

 10. famscheepensgoesorlando 2 augustus 2010 van 19:11 - Antwoorden

  heey wat een heerlijk relaxed dagje weer ..ik kan me wel vinden in jullie manier van vakantie vieren….zo zou ik het zelf ook kunnen invullen….en veel plezier morgen in seaworld ..
  groetjes marij

 11. Hinny, Ina en Dani Haan 2 augustus 2010 van 19:27 - Antwoorden

  Zo te zien hebben jullie het wel naar de zin. Wij hebben in Fort Lauderdale bij de Outback gegeten. Het was inderdaad heerlijk.
  Bij de premium outlet waren wij op zaterdagmiddag. Toen was het ook vechten om een parkeerplaatsje.
  Geniet maar lekker verder. Jullie hebben de smaak goed te pakken.

 12. Jan Judy 2 augustus 2010 van 20:10 - Antwoorden

  Nou zeg Mandy die niet slaagt bij de premium outlet,moet gelijk in het nieuws;maar ja Jasper heeft weer twee prachtige shirt’s en zo zit de eerste week er al weer op.
  Vandaag zijn jullie naar seaworld geweest,we zijn weer benieuwd naar de prachtige foto’s en daarbij het verslag van Rick,ook zag het eten er weer heerlijk uit;dus Rick de volgende keer een tonijn salade??
  Nou lieverds geniet lekker van elk moment en van elkaar,dikke knuffel papa en mama

 13. Linda 2 augustus 2010 van 20:41 - Antwoorden

  Ha, lekker, een dagje shoppen. Mijn mannen houden er niet van, maar ze moeten er straks toch echt minstens een dag aan geloven. En al dat lekkere eten ziet er heerlijk uit. Die tonijn ook. Wij hebben al een aantal keren bij Outback gegeten, maar de tonijn nog niet uitgeprobeerd. Ron is een echte visliefhebber, dus die zullen we zeker ook uitproberen!
  De broeken hebben inderdaad vaak een heel ander model dan wij gewend zijn. Voor mezelf kon ik 2 jaar geleden ook geen broek vinden. Nou, geniet er nog even lekker van. Voor ons schiet het nu echt hard op. Nog één dagje werken en dan inpakken!
  Groetjes,
  Linda

 14. Twinmom1995 2 augustus 2010 van 21:54 - Antwoorden

  Ondanks dat wij het erg naar ons zin hebben gehad in Cane Island, zien we toch steeds meer de voordelen van een eigen villa.
  Lekker buiten ontbijten en relaxen en nietr te vergeten een privezwembad 🙂
  Ik vind jullie blog erg leuk, we blijven jullie elke dag volgen en uiteraard ook in oktober/november.

 15. Jacqueline 2 augustus 2010 van 22:00 - Antwoorden

  He Rick,

  bedankt voor die foto’s van de Outback. Ik was heel erg nieuwsgierig geworden naar de tonijn. Die blooming union heb ik nu overal wel gezien maar nog niets van de tonijn. Ik weet nu wel waar ik volgend jaar voor ga……….dat ziet er even heerlijk uit!!

  (bedankt trouwens voor je toelichting op de grand plaza)

 16. Roberto en Wendy 2 augustus 2010 van 22:29 - Antwoorden

  jullie fotoverhaal is genieten !!! weer een zalige dag achter de rug.

  Hmmm, de tonijn ziet er inderdaad heerlijk uit.

  Jullie blog is echt een genot om te volgen, en dit zullen we ook dagelijks blijven doen.

  Geniet er van !!

 17. derrobbie 2 augustus 2010 van 22:31 - Antwoorden

  Haha, dat shoppen verhaal komt me bekend voor.
  Is een vrouwending 😉
  Een heerlijk relaxed dagje hoor. Krijg ineens weer last van de florida koorts, en ben best wel een beetje jaloers. ENJOY

 18. Pieter en Petra 2 augustus 2010 van 23:49 - Antwoorden

  Hoi Rick & Mandy,

  Ik heb inderdaad gemist dat je al een reactie had gegeven op het “knoppie”, maar ja ben nu een 50’er he en dan ga je dat soort dingen krijgen 😉

  Wat betreft het parkeren bij onze ‘favoriete attractie’ Premium Outlets :
  Wij hebben al zo vaak rondjes gereden over die parkeerplaats daar, en zo vaak eindelijk een vrije plek gevonden waar dan onze auto dan net niet in past…, dat wij tegenwoordig meteen al naar de parkeergarage rijden. Daar is altijd plek en de auto staat ook nog in de schaduw en dat is wel zo lekker. (Deze reactie staat overigens ook op de blog van Marja)

  Trouwens, wist je dat op dinsdag 50 plussers korting krijgen bij een groot aantal winkels in Premium ?

  Ook ik geef regelmatig onze ‘huurbak’ een kleine wasbeurt, ik beperk me dan wel tot een grondige reiniging van de voorruit en de grille/motorkap om de dode vliegen/bugs en weet ik wat allemaal te verwijderen. Ze hebben overigens hele goede sponsjes, kosten iets van $3 bij de autoshop in de WalMart en die werken perfect en neem er altijd ook een mee naar huis.

  Wat de Bloomin’Union betreft, ik heb hem/haar/het nog nooit geproefd maar heb het idee dat ik er niet zo goed tegen kan…

  Groetjes,
  Pieter & Petra “PenPe”

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com