We worden weer rond 7:00 wakker, we zetten koffie en Orange Jus buiten neer, Mandy en ik pakken de laptops en lezen rustig op het blog de reacties. Leuk dat de fotoverhalen zo goed bekeken worden, en de reacties erop zijn geinig.

Ik surf langs een aantal nieuws sites en rond 9:30 gaan we naar de Publix, we zijn laat. We doen rustig aan we gaan pas in de middag naar de Premium Outlets dus tijd zat. We halen weer de Cuban Bread en Rosbief en Salami.. en reken af.
Voor de Publix zit een tankstation, we moeten tanken anders moeten we eind deze dag terug lopen. Ik steek mijn creditcard in de gleuf tik de postcode in van het huisje en er verschijnt wil je ook je auto wassen … hmmm ja dat wil ik tik toets ik in.

Het display zegt …Accepted.. ik zit eraan vast, ik tank de chevy vol en er rolt een bonnetje uit met de code voor de wasstraat. Na het tanken rij er ik heen, dat is er vlak naast, bij de wasstraat type de code in, een groene pijl zegt kom maar naar voren hoor. Ik rij door tot er een rood licht brand, dit zal wel stoppen zijn. Ik zie nu een partij water op ons afkomen, en na een paar minuten wordt de auto ook nog droog geföhnd… dat had niet gehoeven vandaag. In een nieuwe glanzende Tahoe rijden we weg.

Dit zullen we nog wel eens doen in vakantie en maak ik er foto’s van.
We rijden naar huis en gaan heerlijk ontbijten, het verse brood is lekker.
Daarna gaan wij weer dobberen en ik lees verder in mijn boek.  Aan de achterkant van het huis staan ook Sinasappel bomen, die wil ik even van dichtbij fotograferen en schiet meteen een foto van de achterkant.

Villa achter

Zo brengen we lekker lummelend de ochtend door, de vakantie modus staat op rustig, het bevalt ons uitstekend. Niets hoeft, beter nog niks moet….
Jasper heeft zich in zijn kamer geïnstalleerd, met de laptop op schoot, muziek aan via zijn nieuwe speaker, zo zit  hij op MSN en vermaakt zich heerlijk. Zijn slaapkamer ligt ongeveer drie blokken bij ons vandaan zo lijkt het in dit grote huis. Hij woont op een beetje bij ons in…. lol.

Jasper

Rond 13:30 uur vertrekken we naar de Premium Outlet, en als we er eenmaal aankomen blijkt dat we niet de enige waren die op dit idee waren gekomen zeg.
Ik had het kunnen weten op een Zondag, maar goed het is ook weer gezellig.
We rijden het parkeer terrein op en het is erg druk met auto’s die natuurlijk ook  willen parkeren. Ondanks de enorme parkeer plekken is niet of geen plaats.

Premium drukte

Wanneer ik mensen naar hun auto zie lopen, wacht ik braaf en zet mijn richting aanwijzer aan. Ik moet er links in parkeren dus aan de overkant van mijn weg helft. Een paar seconden later staat er een andere auto, ook met zijn knipperlicht aan. Hij kan wanneer de andere auto eruit is zo over rechts erin steken wat ook gebeurd, Nadat hij is in geparkeerd en uitstapt vraag ik of hij er zich goed bij voelt, het antwoord verbaasde me… hij zegt “vanaf de positie waar jij stond was het geen 50/50 ik was in het voordeel…” heeft niks met etiketten te maken dit antwoord.. nou ja op zoveel simpelheid kan ik geeneens boos worden.

Ik rij nog maar een rondje, echter er is echt geen plek vrij, of ik ben steeds te laat.  We besluiten dan voor valet parking te gaan. Kosten 6 dollar, ik krijg een kwitantie mee, de auto verdwijnt uit het zicht, en we gaan winkelen, de auto zullen we hopelijk wel weer terug zien 😉

Jasper, is duidelijk op dreef koopt twee shirts ,in een winkel met veel skate spullen, maar ook leuke eigentijdse shirts.. en vreselijke muziek. Shopper in Action

Mandy gaat de Nautica winkel in, ze ziet een aantal leuke broeken, ze loopt heerlijk door de winkel, en kijkt bij alle rekken.  Mandy heeft ‘bijna’ alle broeken wel in haar handen gehad, Vorig jaar kon ze zo goed slagen bij Nautica…zal dit nu weer lukken..Nautica 3
Mandy in Action..Nautica 2

Uiteindelijk heeft ze vijf broeken uitgezocht die ze wil passen, daarmee gaat ze het pashok in. De ene broek heeft pijpen uit het jaar kruik, de andere heeft dit niet en weer een andere zo niet. Ik weet niet goed wat er wel of niet aan mankeert..  ;-)Kortom ze vind ze niet zo leuk staan of lekker zitten.
Ze hangt alle broeken terug en houd het bij Nautica voor gezien…. vandaag!!!!

Nautica 4

Ze moet er zelf ook om lachen, ach wel lekker goedkoop winkelen zegt ze 😉 De enige die vandaag wat koopt is Jasper, hij koopt twee Levi 501 in verschillende kleuren nadat hij ze eerst gepast heeft uiteraard. In de Champion outlet koopt een mooie trui.. ‘we’ rekenen af 😉 hij is er blij mee..

Jasper kan het

Het is alweer tegen zessen, we krijgen honger en de keuze valt op  Outback.
Ik stel Tomtom in die me weer verbaast, we rijden er zo op aan. Ik zet Mandy af bij de ingang, en die meld zich alvast voor een tafel. Ik zet de auto weg, en loop naar het restaurant… Mandy zegt we zijn meteen aan de beurt. Hoe doe je dat zeg ik… het is nog rustig blijkbaar. We nemen Blooming union en klein beetje Tonijn  vooraf..

Blooming Union

Het smaakt weer heel erg lekker, het is alweer een jaar geleden dat we dit aten.
In onze gedachtes was het precies zo, enne die tonijn is ook gruwelijk lekker Robert Jan bedankt voor de tip!!  We vinden de doorzichtige saus het lekkerst bij de tonijn.

Eten bij Outback

Dan komt het hoofdgerecht, Jasper besteld de  “New Zealand Rack of Lamb “ en Mandy neemt de ‘Outback’ Special en ik bestel de ‘Norwegian Salmon’ . We proeven wat van elkaar, en het is allemaal erg lekker. Ik was blij met de vis want ik nam iets te veel Blooming Union, dan was het allemaal te veel van het goede geweest.

outback hoofdgerecht
Na het heerlijke eten van outback willen we lekker uitbuiken in de villa, ik rij de auto  voor want het regent behoorlijk. Zo stappen Mandy en Jasper droog in en rijden we rond 19:30 weer naar de villa.

Regen Bui

Eenmaal thuis klaart het weer op, een ieder doet wat voor zichzelf ik werk het blog bij. En daarna ga ik nog met Jasper in het zwembad, een balletje gooien. Het water is echt heel lekker, we blijven tot ruim 22:00 in het zwembad.

Zwembad in de avond

Mandy heeft wat drinken buiten neergezet, en wat lekkere chips, nootjes e.d, we drogen ons af, en genieten nog heerlijk van de avond onder de lanai.  Het is een heerlijk leven zo… Ik werk de laatste foto voor het blog bij en zal het uploaden.

Voor de liefhebbers het fotoverhaal 7

Vandaag gaan we naar Seaworld, onze eerste pretpark dag.
@ Marja – wij gaan Donderdag 5 Augustus naar Kelly Park.
@ Pieter – ja het knopje heb ik gevonden zie verslag dag 4, helemaal onderop!!

Gisteravond gingen we pas laat naar bed tegen 24:00, we hadden nog wat gekletst, en het was zomaar laat. Rond 7:00 uur worden we wakker en de zon komt langzaam op we zitten nu echt in de vakantie modus. Het is niet helemaal uit te leggen wat dit is maar…
We worden weer vroeg wakker, het is 7:00 uur en we gaan uit bed. We doen ons dagelijks ritueel koffie laptops aan, en even bijlezen op het ligbed aan de pool. Het is al lekker weer, en we hebben weer de nodige lol om de reacties. We gaan vandaag geen…