Wow.. het lijkt op uitslapen, we worden pas om kwart voor acht wakker.
Zo snel geraken we normaal nooit in het Florida ritme! Mandy zet koffie en thee en een klein hapje klaar, en we lezen de reacties op de blog. We doen rustig aan vandaag, ik zoek mijn Garmin spullen bij elkaar. Deze plaats ik alvast in de auto, de zuignap op de goede plek.. De Garmin staat nu mooi in het midden, ik rij graag met de navigatie…mochten we ergens de weg niet weten brengt de Garmin ons wel back on track..

Terwijl ik in de auto bezig ben begint het te regenen, was wel voorspeld natuurlijk… maar je hoopt altijd dat ze er gruwelijk naast zitten bij regen 🙂 Wanneer ik weer binnen ben gaat het harder regenen, gelukkig hebben we een leuk alternatief, de Altamonte Mall. We zijn hier nog nooit geweest, en tegen een uur half twaalf gaan we op weg.

2014-04-08 12.38.41
We gaan eerst even langs een Subway, daar nemen we beiden een broodje en wat drinken, daar houden we het de rest van de dag wel op vol.. Wanneer we naar de auto lopen begint het weer te regenen. Er is een moment dat het iets minder hard regent, we trekken een klein sprintje naar de auto, en gaan op weg naar de Altamonte Mall.

Alta
De Mall bestaat uit twee verdiepingen, we beginnen boven.. Mandy slaagt hier voor heerlijke winter sloffen van $79,- voor $29,- niet slecht. Ik koop bij Sears een tas van Lowepro waar ik één lens in kwijt kan voor $17,-.. zodoende hoef ik geen rugzak mee. De komende tijd maar in de praktijk uit proberen wat makkelijker is. Zo lopen we de gehele Mall rond, alles op ons gemak.. We drinken hier nog wat, en tegen een uur of vier zoeken we de auto weer op.We weten niet of het verder op de dag geregend heeft, in de overdekte Mall hadden we er geen erg in.

2014-04-08 16.19.02
We stappen in de auto, en zetten koers naar Kobe Japanese Steakhouse. Wanneer we op de I4 rijden begint het weer te regenen, het zicht wordt daardoor beperkt, rustig rijden maar.

Kobe
Tegen kwart voor vijf parkeren we auto bij Kobe, we melden ons voor twee personen aan de plaat. De Hibachi Cooking begint pas om vijf uur, we krijgen een pieper mee. Gelukkig zijn er meer mensen te vroeg, en zitten we even over vijven al aan de Hibachi plaat met ons achten. De kok doet weer de nodige grappen en grollen, welke nog steeds hetzelfde zijn, hij doet het wel weer heel enthousiast… dat dan weer wel. We bestellen de filet mignon, we beginnen met de soep, niet veel later komt de salade al.. Dan begint de kok aan de noodles, en heerlijke verse groente op de plaat en later de fried rice. Dan gaat de Filet Mignon op de plaat, het gaat allemaal in vlot tempo, maar dat zijn we gewend, een uur en 20 minuten later lopen we alweer naar de auto. Het was weer heerlijk. Dan rijden we nog even naar de Publix voor de nodige boodschappen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer we zo tegen kwart over zeven thuiskomen, lacht de zon onder de wolken door… Niet veel later gaat deze geweldig kleurend en spiegelend onder, dat is een mooie bonus van de dag.

Tub
In de avond gaan we nog lekker bubbelen, we kletsen over de afgelopen dagen, en hoe leuk we het hier hebben. We zitten er zomaar een uur in, de timer gaat uit.. dan houden we het voor gezien. We laten de hottub voor wat het is, de rest van de avond doen we relaxed in huis. Ik maak de blog, ondanks de regen hebben we ons weer heerlijk vermaakt…

Tot morgen!!

We gaan lekker met opstaan, we worden nu al rond zevenuur wakker, dat begint erop te lijken. De ochtend gaan we heel relaxed in, Pieter en ik gaan nadat we wat op internet hebben gelezen de zwembroeken aandoen. De pool lonkt, ondertussen zet ik de hottub aan, lekker voor straks..…
We doen rustig aan, lezen wat op internet maken een ontbijt klaar, en maken plannen voor vandaag.. Eigenlijk wilden we wel een heerlijke pooldag houden, maar de temperatuur is 50ºF / 55ºF het zal in de loop van de dag wel warmer worden, echter lekker zonnen in de ochtend zit…