Dag 7 pff vandaag ben ik gewoon heel slecht, we rijden naar de walkin Clinic van Walgreens bij de West Irlo Bronson Memorial Hwy.. Daar eenmaal aangekomen schrijven we ons in en twintig minuten later zijn we aan de beurt.

Een onderzoek volgt, en na een halfuur gaan we naar huis met wat medicijnen.. Een behoorlijke griep, dat is minder, ik heb totaal geen energie, bij thuiskomst ga ik direct weer naar bed.. alles is me teveel.

In de avond zouden we uit eten met een grote groep floridafanaten, we waren met Pieter en Petra meegereden, als we er vijf minuten zijn breekt het zweet me overal uit, voel me misselijk, ik red het gewoon niet. Gelukkig brengen Pieter en Petra ons terug naar huis! De avond slaap ik grotendeels, en gelukkig de nacht ook.

Dag 8
De volgende morgen, sta ik op met een knallende koppijn, het zit niet mee.
Gelukkig werken de medicijnen en de hoofdpijn verdwijnt ook langzaam, tegen een uur of drie begin ik wel weer wat op te knappen. Ik ben nog niet super maar het dieptepunt is wel bereikt.. langzaam krabbel ik op..

P9230385
Ondertussen ziet ons pooldeck er ook niet gezellig uit, het regent aan één stuk door na 13:00u..
In de avond rij ik met Mandy even naar de Walgreens voor Vix Neusspray het komt eindelijk los.. En als eten halen we Bourbon Chicken bij de Bamboo Wok, dit eten we lekker thuis op. Gelukkig heb ik wel steeds trek gehad, dus heb ik wel goed gegeten.. Tegen een uur of half zeven voel ik me eindelijk weer een beetje normaal, zodat ik het dag verslag even zit te tikken.. Veel te tikken is er niet man wat een stel verschrikkelijke dagen …

Rond de klok van halfacht gaat de voordeurbel, het zijn Pieter & Petra, ze zijn benieuwd hoe het met me gaat. Mandy zet een bakkie koffie, en we praten even bij.. ze zijn blij dat ik weer wat opgeknapt ben. Tegen een uur of negen gaan Pieter & Petra naar hun eigen huis, ik werk de blog bij.

Ik ben blij dat ik weer een beetje de oude wordt.. nu nog een goede nachtrust en ik ben een heel eind op weg. Dan kan ik weer genieten van Florida !!

Ik had een onrustige nacht,althans dat verteld Mandy mij, je hebt gedraaid als een hardeschijf ! Gelukkig heb ik er weinig van meegekregen, maar toen we er om half acht uitgingen, lag ik na tien minuten weer op bed en twee Paracetamols rijker.. Mandy heeft ondertussen Pieter & Petra gemeld…
Vandaag worden we rond half acht wakker, we nemen een ontbijtje en rijden dan even naar de Walmart. Het winkelwagentje vult zich langzaam met eten en drinken voor de aankomende week.Gelukkig ben ik weer een stukje opgeknapt dus gaan we naar Fort Myers.. Mandy wil het eerste stuk wel rijden…