Ik had een onrustige nacht,althans dat verteld Mandy mij, je hebt gedraaid als een hardeschijf !
Gelukkig heb ik er weinig van meegekregen, maar toen we er om half acht uitgingen, lag ik na tien minuten weer op bed en twee Paracetamols rijker.. Mandy heeft ondertussen Pieter & Petra gemeld dat we niet samen naar Boktower Gardens toe gaan. Tegen een uur of tien kom ik er weer uit, het gaat alweer wat beter.. Althans ik wil gewoon niet ziek zijn, ik zet me er overheen, en zeg tegen Mandy als de Penpe’s nog willen dan gaan we gewoon, twee drie uurtje wat doen kan ik nu makkelijk! Er komt geen reply op de what’s App, ik ga ondertussen douchen, en ik haal Mandy over om dan toch maar een dagdeeltje wat te doen. Ze is het er niet helemaal mee eens, ik zeg dat het best wel gaat.

foto
Gelukkig heeft ze de afgelopen dagen meermaals gevraagd zal ik rijden, dus kent ze de auto een beetje.
Het geeft mij de gelegenheid om nog wat te relaxen.. De rit gaan richting Lakeland, we gaan er ongeveer drie kwartier overdoen, Mandy rijdt goed kan niet anders zeggen. Eenmaal op de I4 zet ze cruisecontrol erop en cruisen we naar het Florida Air Museum.

P9210384
Wanneer er aankomen zien we dat je pal voor de deur kan parkeren, voor de deur staan diverse vliegtuigen.
Ik heb niet direct wat met deze vliegtuigen maar de fotograaf in mij wilde hier een keer geweest zijn, het lijkt me een mooie gelegenheid voor de camera. We lopen naar binnen worden aangesproken door een heer, hij maakt ons wegwijs en we hebben het idee dat het mega groot is.. `

P9210263
Ik maak een overzichtsfoto van de hele hal, hier staan en hangen diverse vliegtuigen. Er zijn allerlei vliegtuigen, vanaf het begin tot straaljager, je moet wat met vliegtuigen hebben om dat heel gaaf te vinden. Voor mij zijn het gave foto objecten.. Ik heb het er wel naar mijn zin daardoor..

Plane4
We lopen door de hangar naar buiten en bezoeken de volgende hangar.. deze is 4 minuten lopen.
Je loopt dan een beetje behind the scènes..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen een Racoon tegen het lijf, als of hij onder stroom is gezet bolt zijn rug, en maakt een pleiterik.
Achteraf vond Mandy dit het leukste van het Museum ;-)

P9210348
Richting de hangar zien we meerdere vliegtuigen, je kan er helemaal omheen geen hekjes, maar je mag ze niet aanraken.

Plane
We lopen om het vliegtuig heen, we zijn hier helemaal alleen, er is niemand.. en de ‘Pilot Mall’ is dicht.. Ik denk dat het hier heel gaaf is tijdens vliegshows… nu lopen we moederziel alleen en alle andere faciliteiten, buiten de hangars zijn dicht.

Plane1
We komen in de volgende hangar aan, ook hier staan weer veel vliegtuigen.. voor de foto’s heel leuk.

Plane2
We lopen naar buiten, her en der staan vliegtuigen..

P9210330
We zijn getuige van een landing, en het vliegtuigje taxiet naar zijn plek.
Daarna lopen we terug naar de auto, we hebben hier ongeveer anderhalfuur gelopen..
Ik vermoed als je vliegtuigkenner bent dan is het hier heel gaaf, nergens een hekje je kan overall bij.. Je mag alles fotograferen, voor ons was het meer leuk om gezien te hebben!

Mandyeten
Mandy rijdt weer terug naar huis, en tegen drie uur ga ik toch weer even op bed leggen. Om half zes roept Mandy mij, ze heeft boodschappen gedaan bij de Publix en echt… heerlijk gekookt. Het smaakt heerlijk, daarna kijk ik even naar de foto’s van vandaag, zo op de foto’s ziet het Florida Air Museum er heel gaaf uit.. terwijl wij het daar wel wat vonden tegenvallen.. De foto’s zijn dan wel weer geslaagd :-)

Na het eten relaxen we wat, ik maak de blog, en ga het niet te laat maken.
Ik hoop morgen weer wat beter te zijn, opdat we weer echt wat kunnen doen!

Tot morgen

Ik word wakker met een snotneus grr beetje brak, voel me niet helemaal 100% De Airco in Airco uit, daar moet ik weer even aan wennen! We zijn tegen half acht op het pooldeck met thee en koffie, lezen de leuke reacties op de blog. Zo tegen negen uur rijden…
Dag 7 pff vandaag ben ik gewoon heel slecht, we rijden naar de walkin Clinic van Walgreens bij de West Irlo Bronson Memorial Hwy.. Daar eenmaal aangekomen schrijven we ons in en twintig minuten later zijn we aan de beurt. Een onderzoek volgt, en na een halfuur gaan we naar…