Dag 6: zaterdag 16 september.
Vandaag is een heerlijke rustdag, we doen eigenlijk niet heel veel meer dan lekker aan de pool, tegen 12 uur rijden we naar Panera Bread voor een uiensoep met wat brood. Daarna lonkt het pooldeck en zwembad weer. In de avond eten we thuis, het is fijn er niet meer uit te gaan, zo lui zijn we.

Dag 7: zondag 17 september.
In de ochtend beginnen we met Max in Singapore.. uiteindelijk 5e, wat ik best knap vond. De rest van de ochtend gaan we in de pool, pooldeck eigenlijk ook heel lui. In de middag gaan we wat meer in de schaduw van de overkapping liggen op de bedjes, tegen 14:30u gaan we douchen, daarna rijden we naar Ron en Monique.

Collagesept2023b

Vanaf Tuscan Ridge naar Windermere is een half-uurtje… We worden hartelijk ontvangen, ook heel gezellig en voor we het weten is het al tegen half zes, dan rijden we in de grote Pick-up mee van Ron en Monique naar Seasons 52. Wij hadden daar nog nooit gegeten, Ron en Monique raden het “Magical Dining Dinner Menu” aan, de Filet Mignon is heerlijk.. nee heel goed. Als je elkaar een jaar niet gezien hebt vliegt de tijd voorbij, het eten is top. Bestaat uit drie gangen en als afsluiter een heerlijk toetje, bommetje vol rijden we weer mee naar Windermere. Bij binnenkomst is Pascal net bezig met wat nummers op de elektrische gitaar, we mogen weer wat verzoekjes neerleggen. Man wat kan die gast spelen, echt niet normaal. Daarna kletsen we nog en voordat we het weten is het ineens laat en slaat de vermoeidheid in, zo rijden we rond 23:30u terug richting Tuscan Ridge.

Dag 8: maandag 18 september.
Fietsen door Celebration.

Voor ons doen gingen we gisteren laat naar bed, dus sliepen we uit tot een uur of acht. Doen lekker rustig aan, maken een ontbijt eten dit op bij de pool. Na het douchen rijden we rond 10:00u naar Celebration. Halen de fietsen uit de auto en fietsen eerst op ons gemak naar het meertje.

DSC01456b Het is een mooie dag, het is fijn hier te zijn, met de fiets kunnen we toch best veel.

CollageCelebationb De aanschaf is een schot in de roos, we kunnen ook Celebration goed uit de ‘voeten’ met de fiets.

DSC01450b Dan gaan we via de Marketstreet heerlijk langs de prachtige straatjes van Celebration.

DSC01464b De straten en huizen zijn te mooi en te schoon en te van alles, maar zo leuk om te zien.

DSC01466b Celebration is een idyllisch stadje met Disney roots, dat is goed terug te zien aan de fraaie huizen.

DSC01476b Begin oktober gaan we dit nog eens doen wanneer de huizen meer en meer in Halloween stijl komen. Het ene huis is nog mooier dan het andere.

DSC01469b Tussen de prachtige huizen in de meertjes of op de kant leven ook de alligators. Let op met je hondje langs de waterkant.

DSC01480b Zo fietsen we door de vele mooie straatjes..

DSC01485b Bij een aantal huizen zijn de Halloween versieringen al aangebracht, met oog voor detail.

DSC01483b “Er is geen betere manier om patriottisme te tonen dan de Amerikaanse vlag bij u thuis te tonen. ” Dit had ik eens gelezen, in Celebration is dat niet anders.

DSC01484b Voordeel van de fiets is dat we nu veel verder Celebration in kunnen, we zien echt hele fraaie straten en huizen.

DSC01488b We komen langs een aantal huizen waar Halloween aankleding al is aangebracht.

DSC01489b Zo kun je trap naar je huis ook versieren 🙂

DSC01490b De hele veranda is mooi gemaakt..

DSC01491b Zo komen we langs een mooi huis op een enorme hoek, compleet met vlag, daarna rijden we langzaam naar de auto. We besluiten in de middag een uiensoep te eten bij La Boucherie, deze moet heel lekker zijn..

IMG 9588b We bestellen de heerlijke soep, kan niet anders zeggen, zeer rijkelijk gevuld, wel wat ver vanaf Tuscan Ridge, de smaak is echt heel lekker. Nu we toch “in de buurt” waren wilden we deze graag proberen..

IMG 9447b In de middag doen we niet veel meer als luieren aan het pooldeck.

IMG 9619b Het avond eten maken we weer buiten onder de overkapping, dat smaakt ook weer heerlijk.

IMG 9628b Dan gaat de zon ook nog mooi kleurend onder, weer een paar heerlijke dagen!

Dag 5: Lake Apopka Wildlife Drive Vandaag zijn we weer vroeg wakker, na het ontbijt rijden we naar de Lake Apopka Wildlife Drive. Bij het begin is een parkeerplaats voor de auto. Daar laden we de fietsen uit, vouwen de fietsen weer in de plooi, de accu's erin. Dan kunnen…
Dag 9: dinsdag 19 september. Fietsen over de Withlacoochee State Trail. We boffen met het weer, prachtige zonnige dagen tot nu, we beginnen met een duik in het zwembad, we zijn toch redelijk vroeg wakker. Daarna gaan we douchen, zetten de koelbox klaar en gaan richting de parkeerplaats van Lake…