Vandaag stond een shop-dag in de agenda, er is een sale-day welke met coupons nog leuker wordt. We staan redelijk vroeg, het langer slapen lukt nog niet.. Als eerste lezen we de leuke reacties op het blog, maken koffie en ontbijt.. Tegen een uur of halftien rijden we naar de Premium Outlets bij de International Drive, het is nog vroeg.

Image Hosted by ImageShack.us
Parkeren doen we bij Neiman Marcus, daar vlakbij zit de ‘Guest Service’ daar halen we met een uitgeprinte coupon een vip couponbook op. Er is ook speciaal voor vandaag een sale met andere coupons, goed opletten welke we gebruiken :-) We beginnen bij Guess, normaal slaagt Mandy hier wel, vandaag niet.. Ik kan heel goed slagen bij Tommy Hilfiger, een paar shirts, mooie trui en een gaaf zomer jack, voor Mandy geldt het zelfde, ook zij kan goed slagen, twee rokjes en een paar leuke shirts. Wanneer we in de rij bij de kassa staan zien we Pieter en Petra binnenkomen.. Wij rekenen af met de juiste Coupon en er gaat nog eens 20% van de bon af.. dat is lekker shoppen. Na het betalen kletsen we wat bij lopen gezamenlijk op, in de Levi Store wil ik toch wat broeken passen. We nemen dan afscheid van Pieter en Petra en ieder gaat zijn eigen tempo shoppen.. In de Levi store koop ik vier Levi’s van 35 dollar per stuk, daar gaat nog een 10% coupon vanaf, weer een lekkere aankoop ;-)

Image Hosted by ImageShack.us
Wanneer we na een paar uur honger hebben schuiven we aan op het food court, we nemen beiden een broodje (Philly cheesesteak) en wat drinken.. Niet veel later schuiven Pieter en Petra bij ons aan, zij gaan voor een lekkere 5 Guys burger.. ik show mijn zomer jack..aan Petra. Na het eten nemen we weer afscheid, vervolgen we weer onze eigen weg.. de temperatuur loopt verderop, en tegen drie uur rijden we terug naar Tuscan Hills.

Image Hosted by ImageShack.us
Het zwembad lonkt, ik maak een ijsje klaar, en deze eten we lekker bij de pool op.. Daarna zonnen we en zwemmen we nog wat.., ik pak een boek en zet een muziekje op, Mandy blijft lekker zonnen. Wat kun je hier toch veel doen in een dag, tegen zessen kleden we ons aan en rijden naar Cracker Barrel.

Image Hosted by ImageShack.us
Het is best druk bij Cracker Barrel, een groep van vier mensen voor ons krijgt te horen dat de wachttijd 15 minuten is. Wij zijn met ons en worden direct aan een twee persoons tafel gebracht, we hebben Shirley als serveerster. We brengen de groetjes van Pieter en Petra, Shirley had ze deze week ook wel verwacht, wellicht vandaag of morgen.. Wij nemen het Breaded Grilled Haddock Fillet, met Fried Apple en Coleslaw, Shirley brengt al vlot twee free refills. Het eten is hier altijd lekker, althans dat vinden wij, we nemen een heerlijk toetje, de ‘Baked Apple Dumplin’ we nemen er één voor ons tweeën, en krijgen twee lepels. We krijgen een knuffel van Shirley wanneer we weggaan, en besluiten nog naar de Target bij Posner Park Mall te gaan. Uiteindelijk nemen we alleen maar brood en verse Jus de Orange mee, bij de uitgang zit een Starbucks, daar bestellen we nog een koffie. Wanneer we buiten komen is het al donker.. we rijden rustig terug naar huis. Thuis maken we het nog gezellig, morgen zien we wel weer… Maandag wordt in ieder geval vroeg op, dan gaan we naar Miami, blijven daar een dagje slapen, en de volgende dag in de avond weer terug ..

Tot morgen !!

Na de late thuiskomst van gisteren doen we het heel rustig aan, tegen een uur of zeven zijn we wel weer wakker. Ik zet koffie schenk ons wat jus de Orange in, ik maak het verslag van gisteren .. Wat was het een gave dag, en wat hadden we een…
We zijn zo rond halfacht wakker, we willen lekker lui doen aan de pool.. Mandy maakt een lekker ontbijt klaar, en we gaan buiten zitten. Helaas laat de zon zich niet echt zien, het is wel warm. We besluiten om dan naar Seaworld te gaan, we wilden eigenlijk een relax-dag…