Vandaag hebben we voor het eerst uitgeslapen, het is even  voor 8:00uur eer we wakker worden, dat is ook eens lekker. Langzaam aan starten we op, lezen de reacties op het blog, en internetten wat onder het genot van een bakkie koffie. We hoeven de deur niet uit, we hebben nog wat oven-croissants en jus d’orange, daarmee gaan we het redden.

@ Ronald, de Garmin werk perfect, heb ook de LMT versie gekocht( + mis je op het nieuwe forum ) en nu weet ik ook dat het gieren zijn thanks !!
@ Yvonne  en Rob, de kofferruimte wordt inderdaad een probleem 😉
@ Martin, Richard en Linda , De Five Guys is een hele goede fastfood burger, zo uit de hand, de Crave burger heeft wat minder sauzen op de burger, maar de vlees smaak is te gek!!
@Alfons, die japanner zit inderdaad in het dashboard kastje, hoe wist jij dat ?
@Michael, wat ik nog meer wil…  uhh weet niet…
@monique, die foto van mij in een badpak, plaats ik op de laatste dag.. denk ik.
@Marja, niet jaloers zijn op het Scuba-pak van Mandy, wij hadden het ook maar geleend:-)
@Manon, ze maken geen roggebrood van de roggen, je vader weet precies hoe het zit..
@Anita, ja Discovery Cove overtrof alle verwachtingen, werkelijk te gek.
@Roberto, Ik ben onze ontmoeting niet vergeten in Washington !! Heel fijn dat je meeleest.
@ Iedereen, top dat iedereen weer meeleest en een reactie geeft, heel erg leuk!!

We komen de dag door met zonnen, zwemmen, beetje ontbijten, en even na de lunch, zet ik de hottub aan, en wanneer deze lekker warm is, nodig ik Mandy uit in het kookpotje. Ik maak twee kommetjes met ijs van de Publix, en die peuzelen we lekker op in de tub.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
In de lucht ontstaat er een bericht van boven…

Daarna gaan we douchen, Wanneer we aangejurkt zijn gaan we op weg naar Lake Louisa State Park, we hebben zin in een wandeling.. We rijden rond 14:30  naar het State Park, en een 25 minuten later betalen we 5 dollar, en krijgen wandelkaarten mee. We weten al welke trail we gaan doen..

We lopen eerst even naar Lake Louisa.. het is hier altijd zo lekker rustig, en het is er zo mooi, je kan kijken over het meer, en je hebt daar van dat  zachte  witte zand..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We hebben hier eerder gewandeld, en toen wel wat wildlife gezien, hopelijk deze keer ook. Wanneer we hier even wat gekeken en gedronken hebben gaan we de Nature Trail af wandelen,  Het begint over een Boardwalk, maar niet veel later is het gewoon een pad door de wildernis, en er staan paaltjes welke dieren hier allemaal leven.
De slangen zijn we niet tegen gekomen, de bobcat ook niet..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

We kijken wel waar we lopen, want er zit van alles en ook boven ons..
Het zijn echt behoorlijk groten spinnen, we vervolgen onze weg, en hier hoor je van alle kraken ritselen.

Helaas zien we op deze trail niet heel veel, ja in de bossen staan twee herten..

Maar echt op de foto vangen lukt me niet,  gelukkig land er vlak voor me een vlinder..

Deze blijft rustig voor me zitten op dat ik een foto kan maken.. waarvoor dank 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Soms heb je een beetje geluk.
We lopen de trail terug naar de auto, en gaan naar een ander deel, daar zitten mega grote waterlelies..  We parkeren de daar de auto en lopen de boardwalk op…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Op de achtergrond zie je de bomen, waar het spaanse mos zich aan hecht.. dit heeft soms een spooky effect.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er is stel in de weer met een kano, dat durf ik niet hoor zegt Mandy .
Op het moment dat ze het zegt meld crocq zich aan de oppervlakte..

Ik denk dat ze gelijk heeft… zomaar uit het niets was hij er ineens
We wandelen terug naar de auto het is mooi geweest, we rijden naar Clermont, daar zit een Outback die ons wel bevalt, meer locals hier, en niet zo gehaast.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA We rijden er in 20 Minuten heen, maar er is niet direct plek we krijgen een pieper, wachttijd is ongeveer 20 tot 30 minuten, ach we hebben toch vakantie. We gaan buiten op de veranda zitten, en kijken naar de aankomende, en vertrekkende mensen.

Na zo’n 20 Minuten zijn we aan de beurt, we hebben nemen plaats in een booth, en krijgen als snel wat te drinken..

Een beetje afgezaagd… maar we doen het toch, bestellen we de Blooming Union, het ergste is … hij was weer heerlijk, en we hebben nu ook weer een bonnetje voor een gratis Blooming..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Speciaal voor diegene die niet meer precies weet wat een Blooming Union is…. 😉

Als hoofdgerecht bestellen we de ‘wood-fired mixed grill ‘  en sjonge deze was ook weer heel erg lekker..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer we dit op hebben kan er geen toetje meer bij, we gaan terug naar huis, daar doen  we beide waar we zin in hebben, en ik rommel het blog bij elkaar.

Tussendoor nog even op MSN met Pieter, daarna  maak ik het blog af en .. is het tijd om naar bed te gaan, morgen gaan we naar Crystal River.. zwemmen met Manatees…

Tot morgen.

We worden rond 07:00 u wakker, zetten koffie en gaan over in het dagelijkse ritueel, Laptop aan en lekker op internet, Mandy leest op de aan haar hand gekleefde Ipad, en we hebben s’morgens veel lol om de reacties. Vandaag staat op de agenda, Epcot..   echter tussen mijn binnenkomende mails…
We worden tegen een uur of 8 wakker, we zetten een lekker bakkie, en starten rustig op. Gelukkig hebben we het slaapritme goed te pakken, dit zijn nette tijden. We lezen de reacties op het blog, antwoorden doe ik morgen, dan hebben we een luierdag.. denk ik 😉 We hebben…