We worden wat later wakker als de afgelopen dagen, ik kijk op de wekker welke 7:00 uur aangeeft. Toch een uurtje langer dan de afgelopen dagen, ik zet koffie… wat nu wel lukt, en we lezen onder het genot van het bakkie koffie, de leuke reacties op het weblog.  De dag begint  heel erg fraai, wanneer ik naar buiten kijk zie de zon mooi opkomen. Hier wil ik even van genieten, en ik ga het bekijken vanaf het balkon. Hier heb ik een mooi uitzicht, en ik zie in de gloed van de zon, ook nog een luchtballon opstijgen..

PB010010

Het is een gaaf gezicht, de zon zo te zien opkomen, het wordt niet veel beter als dit. Het wordt wel snel licht, de dag is nu echt van start gegaan. We beginnen weer met een duik in het zwembad, het is nog heel vroeg, ik vermoed zo tegen 8 uur, en… we voelen ons als god in Frankrijk!! We kijken elkaar aan, en we genieten allebij van deze momenten.. Wanneer we even later in de pool zitten, zie ik weer luchtballonnen voorbij zweven. Ik schiet er snel een foto van helemaal leuk.

PB010001

PB010018

Tegen een uur of negen gaan we onder douche, en wanneer we helemaal aan gejurkt zijn, gaan we even naar de Publix. We hebben ontbijt nodig, en als we in de Publix rond lopen pakken we een verse Chicago Italian gesneden, deze is nog warm.. We halen 18 slices hard salami, verse eieren,  en een vers bakkie fruit.

Eenmaal weer in het huis, maken we de ontbijt tafel klaar,  en we gaan heerlijk eten. Het gaat er weer in als Wieger Ketellapper, het verse brood, hmmm, we eten eigenlijk te veel.. maar ach we hebben vakantie..

Dan gaan we op weg naar de Premium outlet, we moeten een ring van Mandy weg brengen bij een vestiging van Zales. Het begint te regenen, de eerste druppen van de week, maar ruim voor we de bij Outlet aankomen, is het alweer droog.

We lopen naar Zales voor de Ring van Mandy…Deze zal worden schoongemaakt, en er wordt gekeken of de steentjes nog vast zitten.  We leveren de ring in… en deze kan de volgende dag alweer worden opgehaald, we spreken af dat we dit zullen doen tussen morgen en volgende week dinsdag. Dit is geen probleem, dan kunnen we nu rustig door deze outlet struinen…

PB010049 Bij de Ecco winkel struikel ik over een nieuw paar schoenen.. ze zitten goed, en kosten 139,- dollar. De verkoper wijst op de 50% korting en ik heb nu prachtige Ecco voor  74,55  dollar incl tax… Bij thuiskomst zie ik echter op de Creditcard slip 47,55 staan…  Geen idee, moet ik nu terug, of lossen ze het kasverschil anders op……..

 

PB010050

Dan gaan we op weg naar de Prime Outlet, en ik heb beloofd vandaag een paar spijkerbroeken te passen en ….te kopen. Ik heb zo hekel aan het passen, dat ik het liefst 4 dezelfde broeken koop als ze lekker zitten.. We landen bij levi’s en daar krijg ik de nodige broeken aangereikt door Mandy.. Broeken welke me vermoedelijk wel goed zullen staan. Volgzaam pas ik ze maar dan heb ik het ook weer snel gehad. Twee broeken pas ik de 505 en de 511.. Van de eerste neem ik drie broeken en van de 511 één.  De broeken zijn voordelig.. $36.99  per broek en de tweede is ook nog eens voor de helft. Voor vier broeken van Levi’s ben ik net aan $ 121 dollar kwijt incl.tax. Ik begin het nog leuk te vinden….

BPB010055ij Tommy Hilfiger, zoeken we eerst Kurt op, we hebben een kleinigheidje meegenomen voor hem. Het is wat hollandse prullaria met delftsblauw en klompjes en een klomp als bier opener..  hij vind het leuk. Mandy zegt koop nu nog een mooie trui voor de winter… thuis betaal je weer een fortuin.
Das waar, en niet veel later ben ik eigenaar van een mooi vest en trui..ruim onder de $100.

Zo zijn we beiden aardig geslaagd deze vakantie, en wanneer we tegen 15:30 naar huis rijden, is het echt heel mooi weer geworden. We besluiten om vlakbij huis even chinees eten af te halen, en de rest van de dag genieten van niks.
We nemen Bourbon Chicken en nog een Chicken spicy combi met Rijst. En wanneer we bij het huis aankomen gaan we ons onder de Lanai installeren..

PB010026

Het is nu even over vier uur, we eten wel vroeg.. maar we hoeven ook niets meer dan te eten en genieten rond het huis. Onder het genot van een Paulaner en Mandy een cola, smaakt het eten heel erg lekker..  Het is lekker relaxed zo.. we kunnen hier wel aan wennen…. Het Biertje smaakt ook heerlijk, het zal er bij één blijven, ik ben niet zo,n drinker.

Maar als ik dan toch een biertje neem staan een Erdinger, of Paulaner wel in de top 4…

Na het eten kleden we ons om, we gaan heerlijk zwemmen, en ik zet de hottub alvast aan. Dan is deze straks lekker heet… PB010029
Dat het lekker was, lijkt me duidelijk.. het weer is heel erg goed. Had ik al gezegd dat de temperatuur hier zo lekker is in Okt/Nov…  Dan ga ik naar binnen, en maak twee heerlijke bekers ijs klaar. We hebben Banana Split ijs van Blue Bunny… dan moet je niet denken aan traditionele banasplit welke we in Nederland kennen.. Nee hier zit alles in, Hele aardbei, Chocola, Vanille, Banaan… en het smaakt naar alles en ontiegelijk lekker maar niet naar bananasplit 😉

Ik neem de twee bekers ijs mee naar buiten, en we eten dit lekker op in hottub.
PB010041
Dit ziet er dan zo afschuwelijk uit, maar goed we hebben het gered … 😉
Dan gaan we ons douchen, en kleden ons aan.. en lopen een rondje over The Abbey.. We lopen langs de huizen, er staan mooi onderhouden huizen, maar ook zeer slecht onderhouden huizen. Wanneer het sterk begint te schemeren lopen we terug naar huis..  We nemen samen de week door, wat gaan we nog doen?

Woensdag zullen we de Lancering proberen te volgen, Donderdag een Coach Safari rond 10 uur. Vrijdag-avond hebben we weer een BBQ, bij Pete van de Show Case of Citrus.Volgens Pete wordt dit heel erg leuk, met life muziek… We hebben beloofd aan te schuiven. En Maandag bezoeken we de Very Merry Christmas Party, de rest van de dagen zien we wel..

Wanneer we dit hebben doorgenomen, zetten we wat Planters Cashews op tafel en doen we niet veel meer..

Tot morgen

We worden voor de wekker gaat wakker, deze hadden we gevraagd ons tegen 7uur wakker te maken.. We springen soepel uit ons bed, en maken koffie en zetten wat brood met opsnit op tafel. Tijdens het eten kunnen we het eerlijk gezegd niet, laten de reacties op het weblog te…
Wat is het het toch geweldig als je wakker wordt aan deze kant van de plas. Het opstarten van de Laptops, het lezen van de heerlijke reacties, het maakt het bloggen ook leuk. We lezen dit eigenlijk als eerste, dan volgen de nieuws sites…en dan … tja eentonig, maar oh…