Vandaag kunnen we de Jeep en caravan ophalen, dus zijn we redelijk vroeg op. Gaan eerst lekker douchen en ontbijten, daarna pakken we de laatste spullen in. Lopen naar beneden en ontbijten met Jack & Maria.

IMG 5467900 Daarna nemen we afscheid van twee hele gastvrije mensen.. Als we weer naar Las Vegas gaan en Jack en Maria hebben plek dan doen we het direct. Daarna rijden we naar best Time RV. Ik haal alle spullen uit de Tahoe en Mandy mag alvast de caravan inrichten. Ik rij door naar National Car, terug kom ik met een Uber. Nadat we de Jeep en caravan hebben opgehaald halen we eerst bij Walmart de eerste dingen en rijden daarna naar de Valley of Fire.

IMG 8676900 We nemen plek 23 deze heeft stroom en water, das wel prettig bij 105 graden..

IMG 5091900 Wanneer we eenmaal staan checken we even of alles werkt, en wanneer ik de camera wil pakken voor wat foto’s blijkt dat we die niet hebben… Mijn camera-tas moet nog in de Tahoe hebben gelegen achter de voorstoel. Shit deze is ook zwart en door alle spanning niet gezien in de garage in de veronderstelling dat we die al in de caravan hadden gelegd. 🙁 Een belletje naar National blijkt dat na 15:00u deze afdeling is gesloten.. Morgenochtend 09:00u maar bellen en hopen dat deze gevonden is.

IMG 6976900 We hebben wel een mooie plek en het is heel rustig om ons, laten we vooral niet vergeten te genieten!

IMG 4746900 In de avond gaat de zon langzaam onder.

IMG 7411900 Het maakt de wereld mooi, de rotsen kleuren mooi op!

IMG 3270900 We zitten nog lang buiten te genieten van de omgeving.

IMG 3897900 Dan wordt het echt donker en worden we ook weer langzaam aan moe. Morgen maar achter de camera aan.

We beginnen  de dag met een lekker ontbijt, en niet veel later stappen we in de auto op weg naar Red Rock Canyon.. De rit is een een klein halfuurtje, het is bewolkt en iets koeler.. Dat is ook wel weer even lekker, rond 80 fahrenheit is prettig.  Het is wel…
De ochtend zijn we 06:00u wakker, redelijk geslapen, wel balend van de camera. Rond 8:00u rijden we naar National checken of er al nieuws is. Wanneer we bij National Car aankomen hebben we al een "case-nummer" maar helaas nog niets bekend. We moeten een half uurtje wachten en men gaat…