We zijn zo rond half zeven wakker, dat gaat lekker, heel langzaam komen we in het ritme. Hoewel.. nog steeds zijn we tegen 21:00u en 22:00u zo moe dat we het niet langer volhouden in de avond. Na het ontbijt gaan we rustig aan douchen, vandaag gaan we naar SeaWorld. Van de week had Kim gevraagd of we naar SeaWorld wilden, ze heeft kaartjes dus alleen het parkeren zijn de kosten. Nou dat is natuurlijk hartstikke lief.

We spreken rond halftien af bij de ingang, Mandy en ik zijn een kwartiertje te vroeg. We wachten op Kim en wanneer ze aankomt lopen knuffelen we eerst, we hebben elkaar lang niet gezien.

Kim is de reisleidster vandaag, we beginnen met de Dolphin Adventures.

De shows zijn veranderd, meer de educatieve kant op, veel interactie met het publiek.

Natuurlijk wordt er nog steeds gesprongen en de Ohs en AAAhhhs klinken om ons heen.

De show blijft mooi, daarna lopen we richting het Orca Stadium onderweg halen we een Frappuccino.

We zoeken een plekje uit in het Orca Stadium, met Kim is dat makkelijk, die mag overal zitten, en wij dus ook 🙂

De show is natuurlijk sterk veranderd, maar die ballast hebben heel veel mensen niet. De Believe Show was nog met trainers in het water, later was dit zonder trainers in het water. Nu is het ook veel meer op educatie gericht, dat gaat SeaWorld best goed af moet ik zeggen!!

We genieten van de show en prachtige sprongen.

Een flink aantal momenten blijven hetzelfde en aan het publiek te merken vind iedereen het machtig mooi!

De show schiet in een mooi tempo voorbij.

Voor we het weten is het half uur met de mooie sprongen en kunsten voorbij. We besluiten wat te gaan eten. Er is nu het Seven Seas Food Festival, we kunnen kiezen uit samplers uit veel landen. Het wordt een sampler uit Duitsland, een “Bratwurst met Sauerkraut”. We zijn bofkonten want ook het eten heeft Kim voor ons geregeld. De Bratwurst eten we op met zicht op de Infinity Falls Ride. Hier wordt je dus echt heel nat in, zo kunnen we zien.

In de middag lopen we via de Shark Encounter tunnel naar de Sea Lion & Otter Spotlight.

Clyde & Seamore Show is er niet meer, maar gebleven is de mimespeler. De mimespeler neemt bezoekers op de hak en dat blijft leuk om te zien.

Dus voor de show begint is het publiek al helemaal in de stemming.

Lang verhaal kort, een kaart wordt nog steeds gejat door de otter, en uiteindelijk komt het goed 🙂 Publiek helpt natuurlijk wel. Tegen 15:00u houden we het voor gezien en nemen we afscheid van Kim. Die zien we zondag nog! We moeten nog een broek ruilen bij Calvin Klein, in één van mijn broeken zat een rare flinke haal. Omruilen doen we bij de Lake Buena Vista Factory Stores, het is zo fijn hoe de service in de VS is met dit soort zaken. Daarna rijden we in de richting van Tuscan Ridge.

Ik stel voor een Five Guys Burger te eten alvorens we naar huis rijden, hoeven we er in de avond niet meer uit. Zo gezegd zo gedaan, en … hij viel weer niet tegen 🙂

Om 16:30u zijn we weer thuis, daar gaan we nog lekker genieten van de Pool en Tub. Weer een hele leuk dag gehad!!

Voor vandaag wordt er flinke regen verwacht tegen 13;00u, dus besluiten we in de ochtend naar de Premium Outlet toe te gaan. Eerst beginnen we lekker in hottub, we zijn immers toch vroeg wakker. Na het douchen rijden we eerst naar een tankstation. Voor een kleine $3,50 per gallon, je…
We hebben uitgeslapen tot half acht, dat gaat de goede kant op, vandaag hebben we geen zin om wat te doen. Dus doen we alles op het gemak.. Een lekker ontbijt, en daarna zet ik de hottub aan. Dat is een lekker begin van de dag. Wanneer de tub lekker…