De ligging van de villa is heerlijk rustig, wat verder de wijk in zeg maar, toch worden we nog steeds heel erg vroeg wakker. Ach zo hebben lekker lange dagen 🙂 Ik loop in de ochtend naar het pooldeck en zie twee gordeldieren rond kruipen.. Hoe leuk is dat dan…

DSC 0815b Ik pak mijn camera, praat zachtjes met ze en kan daardoor gewoon foto’s maken..
Hoe leuk dat ze niet direct alle kanten opschieten, daarna laat ik ze meteen met rust. We zien ze nog een hele tijd voorbij schuiven opzoek naar insecten.

DSC 0382b Een half uurtje later komen de eerste zonnestralen, dit is ons uitzicht achter het huis.

IMG 0624B Mandy en ik beginnen met de hottub en wat zwemmen, dat is zo lekker de dag starten. Het doel is straks naar de Lake Buena Factory Stores, maar… die gaan nog niet open dus relaxen we lekker door.

IMG 0733b Tegen half elf rijden we naar de Factory stores..
)
IMG 0737B Van Tommy tot Calvin en alles wat er tussen zit heeft hier wel wat..

IMG 0738b We zijn hier al heel lang niet geweest, dus alles is leuk, hoewel .. er zijn ook wat lege pandjes.

IMG 0741b We slagen voor wat outdoor kleding bij Eddie Bauer, daarna hebben we er genoeg van en rijden we via een kop soup bij Panera Bread weer naar de villa.

IMG 0726bbHet pooldeck lonkt. We blijven lekker op het pooldeck tot een uur of 5, dan gaan we douchen, daarna rijden we naar Longhorn aan de 192. Mandy en ik hebben rond 17;45 / 18:00u afgesproken met Wim en Hannie.

IMG 0749b Het is harstikke gezellig, het eten is voortreffelijk, de verhalen te leuk, het is dan ook zomaar 21:00u wanneer we toch de tafel vrijmaken… We kletsen buiten nog even bij en dan rijden we allen weer naar huis, het was een gezellige avond!!

IMG 0754b Eenmaal thuis maken we het nog gezellig onder de lanai en maak ik de blog…
Zo is er weer een Florida dag voorbij gevlogen.

Omdat we vroeg in bed lagen waren we ook weer rond 06:30u wakker, lekker op ons gemak de hottub aangezet. Deze moet toch even opwarmen. Wat gegeten en daarna met de opkomende zon, kopje koffie/thee genieten van weer een Florida-ochtend. Het blijft met geen andere vakantie te vergelijken. Tegen 09;00u…
Vlak voor onze vakantie zijn we naar Avatar met ‘4K gerestaureerd beeld en HDR-geluid’ om Avatar in 3D te zien. Dit als opwarmer naar Avata's "The Way of Water " welke uitkomt in december. Dan is het ook te gek om naar de attracties in het Animal Kingdom toe te…