We gaan lekker met opstaan, we worden nu al rond zevenuur wakker, dat begint erop te lijken.
De ochtend gaan we heel relaxed in, Pieter en ik gaan nadat we wat op internet hebben gelezen de zwembroeken aandoen. De pool lonkt, ondertussen zet ik de hottub aan, lekker voor straks..

Zo brengen we de ochtend door in en rond de pool, en ontbijten we op het pooldeck.
Dan gaan we douchen, en rond halftwaalf zitten we in de auto richting Big Toho Airboat Rides, de meeting point is in BRONSON LIQUORS aan de E Irlo Bronson Memorial Hwy Kissimmee.. Wanneer we daar aankomen, moeten we ons melden bij een soort kassa van de Airboat Ride. Daarna krijgen we een hand getekende kaart mee, het is slechts 30 Miles verder 😉 De kaart zou 1800 voor christus waanzinnig accuraat zijn geweest, helaas zijn er wat letters van de copy achtergebleven op het origineel.. Zo is Turn left, nog maar ..ft, en Turn Right.. righ.
Maar we redden het uiteindelijk op de minuut af. Achter ons rijdt nog een stel, die hadden dezelfde kaart en waren ook één keer verkeerd gereden.

Airboat
Dan mogen we de Airboat op, we zijn met ons zessen, Pieter en Petra, Mandy en ik en een amerikaans stel. Een ander stel zou te laat zijn..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Dan gaan we op weg, de snelheid zit er goed in..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aan Gators geen gebrek deze keer, er zitten best flinke tussen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat dacht je van deze jongen, volgends de Captain is deze rond 11 tot 12 feet lang.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het uitzicht is geweldig, natuurlijk gaan we niet de hele tijd oerendhard.. anders zie je niks..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We komen langs een plek waar kleintjes zijn geboren, wanneer we er langs varen schieten ze alle kanten op.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Er zijn niet alleen Gators, ook prachtige Great White Herons!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer de propellor weer gestart wordt vliegt de Great White Heron statig weg!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wat wel uniek is dat we een groepje Spoonbills spotten op de kant!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mandy wijst naar een plek waar een Gator ligt te zonnen..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tijdens de tocht naar de Gator, vliegen de vogels weg van de Airboat..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
De Captain legt de boot even helemaal stil en de grote Gator kijkt ons op zijn gemak aan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Een andere grote Gator ligt zich op te warmen aan de zon..
Dan is de tour ten einde we varen terug naar de opstap plaats. De rit naar huis zijn we alle vier terecht onder de indruk.. Wow wat een wildlife, dat is gewoon een beetje mazzel hebben.

Wanneer we thuiskomen, nemen we lekker wat te drinken, scheppen onszelf een ijsje op. Wanneer we dat ophebben doen we de koffers van Pieter en Petra in de auto. Ze gaan vanaf vandaag verder in hun eigen villa, daar kunnen ze vanaf vandaag in. Tegen een uur of kwart voor vier rijden we naar Pieter en Petra hun villa.. WOhw ook een prachtige villa zeg, Pieter zal er wel foto’s van plaatsen.. Prachtige pool plek, mooi van binnen, uitstekende keuze dus. Dan rijden we naar Friendly’s Int Drive, daar bestellen we alle vier een Milkshake, en Mandy, Petra en ik een Melt, Pieter een Hamburger. Lekkeerrr daarna zetten Pieter en Petra ons af op MCO, niet dat we terug gaan vliegen, maar om onze auto op te halen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We lopen naar de garage van National, daar kiezen we GMC Acadia SLT uit de rij..
Daarna rijden we terug naar huis, daar doen we eigenlijk een beetje lummelen, ik maak de blog en herbeleef de dag door de foto’s…

Wat een topdag!!
Tot morgen 😉

Ja het is gelukt we zijn een ruim uur later wakker als de afgelopen dagen, het gaat de goede kant op. Even over half zeven staan we op, klaar wakker dat dan weer wel 🙂 We doen lekker rustig aan vandaag, ik lees wat bij op internet en natuurlijk de…
Wow.. het lijkt op uitslapen, we worden pas om kwart voor acht wakker. Zo snel geraken we normaal nooit in het Florida ritme! Mandy zet koffie en thee en een klein hapje klaar, en we lezen de reacties op de blog. We doen rustig aan vandaag, ik zoek mijn Garmin…