Na de late thuiskomst van gisteren doen we het heel rustig aan, tegen een uur of zeven zijn we wel weer wakker. Ik zet koffie schenk ons wat jus de Orange in, ik maak het verslag van gisteren .. Wat was het een gave dag, en wat hadden we een geluk bij de tijgers zeg !!

Dan gaan we lekker zwemmen en een beetje in de hottub hangen, echter tegen een uur of twaalf willen we toch wat gaan doen. We stellen de Garmin voor om ons richting de Florida Mall te brengen, tegen een uur of één komen we daar aan.

Image Hosted by ImageShack.us

Het is druk, dus parkeren we bij Sears, daar is plek zat, en lopen de Mall bij de Sears naar binnen. Hier vind ik nieuwe wandelschoenen van New Balance in de Sale voor net geen 35,- dollar ongelooflijk en ook nog in mijn maat en nog een kleur keuze. Op is op, hebben is hebben, deze schoen zijn een koopje ! Bij Zales brengen we een ring van Mandy weg voor onderhoud, deze kunnen we over 5 dgn weer ophalen. Natuurlijk lopen we even de Apple Store in, ook hier is het best druk, in de Microsoft-winkel even verderop zijn nauwelijks klanten.. Op het Food Court valt de keuze op een Five Guys burger, deze ging weer in als zoete koek.. De rest van de Mall slenteren we wat, we kopen buiten de wandelschoenen niets. Vanaf morgen is er een Sale weekend bij de Premium Outlet’s, kunnen we beter daar even kijken, de couponboekjes hebben we al uitgeprint.

Tegen een uur of 19:00u zijn we weer thuis, en maken het gezellig met wat snacks een wijntje en biertje.. Ook lekker zo relax avond, verder doen we niet veel anders dan een beetje muziek luisteren en wat op internet..

Tot morgen..

We zijn weer vroeg wakker, maken een lekker ontbijtje en rommelen wat aan tot half tien. Dan gaan we douchen en verzamelen de spullen die we vandaag nodig hebben. Wat nette kleding voor in de avond bij de Musical, en korte kleding voor het bezoek aan Busch Gardens.. Tegen half…
Vandaag stond een shop-dag in de agenda, er is een sale-day welke met coupons nog leuker wordt. We staan redelijk vroeg, het langer slapen lukt nog niet.. Als eerste lezen we de leuke reacties op het blog, maken koffie en ontbijt.. Tegen een uur of halftien rijden we naar de…