Ik word wakker met een snotneus grr beetje brak, voel me niet helemaal 100%
De Airco in Airco uit, daar moet ik weer even aan wennen!

We zijn tegen half acht op het pooldeck met thee en koffie, lezen de leuke reacties op de blog.
Zo tegen negen uur rijden we naar de Dollar Tree, daar halen we plastic bekertjes en allerlei andere onzin voor 1dollar. Daarna rijden we naar de Super Target, we lopen rustig rond totdat mijn oog van op een Pink Floyd afbeelding van Wish You where here… de LP gewoon in de Clearence voor 14 dollar. Nog een 180 grams vinyl uitvoering ook, als een kind zo blij gaat deze mee naar huis..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bij de Best buy kopen we twee maal een Google Chromecast, voor Netflix.. daarna rijden we naar de Publix voor Jus d Orange, ik tank de auto weer even vol.. de BMW is zuinig voor Amerikaanse begrippen.. Een 3.0L motor met een 8-bak automaat.. Nu ben ik een rustige cruiser en haal er zo’n 23,5mpg mee.
Wanneer we uit de Publix lopen komen we Pieter en Petra tegen, ze hebben een taart opgehaald voor de verjaardag van Kim..

BMW
Wanneer we weer thuis zijn nemen we ontbijt, geroosterd brood met diverse ei, ham en pindakaas.
Daarna neem ik een Paracetamol, en relaxen we wat, boek lezen, even een stappie terug.

Karenina
Als je dan toch niet helemaal lekker, bent dan maar liever hier 🙂
In de middag gaat het alweer een stuk beter, de rust doet me goed. Ik probeer nog wat afspraken te maken voor de Voucher welke we gekocht hebben, zo ook een afspraak met een speedboat bij Dunedin Watersports..
Dit bedrijf is nieuw en probeert met speedboten een markt aan te boren, door middel van halfoffdepot komen ze op de kaart… Helaas wanneer ik mijn voucher probeer te boeken, verteld een medewerker dat ze de vouchers niet meer aannemen omdat het te veel geld kost voor het nieuwe bedrijf. Ze zijn op dit moment in een discussie met Half Off Depot, dat muisje zal nog wel een staartje krijgen. Ik heb contact opgenomen met Half Off Depot, en of zij regelen de afspraak, indien niet dat maar een refund. Wel jammer want ik had me er wel op verheugd, en Pieter en Petra natuurlijk ook.

Het lukt me wel om een kayak trip vast te leggen, dat dan weer wel. Daarna doe ik het weer rustig aan, en tegen een uur of zes gaan we richting Cracker Barrel om wat te eten. We nemen beiden een visje, heerlijk, fried apples en coleslaw maken het af. We doen rustig aan, wanneer de tafel wordt afgeruimd vraagt de serveerster of we nog een toetje willen, we zitten beiden redelijk vol maar de gedachte aan de apple dumpling wint. We bestellen één toetje voor ons beiden… echt lekker 🙂 Dan rijden we naar huis, en tegen 19:15u zitten we weer bij de pool..

Rond de klok van 20:00u lopen we naar Pieter en Petra, we gaan de verjaardag van Kim vieren, alleen weet Kim dat zelf nog niet.. Er is taart, lekkere snacks en natuurlijk gezelligheid!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We zijn er bijna allemaal, Gerrie en Ruwin, Pieter en Petra, Kim en Heleen en wij .
Het onderwerp gaat over van alles van Lowry Park Zoo tot Disney en de heerlijke auto’s allemaal onder het genot van een drankje en een hapje.. Tegen kwart over elf heb ik het gehad, voel me nog steeds niet top, hopelijk is dat met een goede nachtrust en een Nighttime tablet opgelost..

Tot morgen

Het is hier heerlijk, de temperatuur is lekker, een eigen zwembad wat willen we nog meer? Af en toe een uitstapje, deze keer gaan we naar Busch Gardens.. We zijn vroeg wakker, lezen wat op internet, en tegen een uur of negen zijn we gewassen en klaar. Halftien staan Pieter…
Ik had een onrustige nacht,althans dat verteld Mandy mij, je hebt gedraaid als een hardeschijf ! Gelukkig heb ik er weinig van meegekregen, maar toen we er om half acht uitgingen, lag ik na tien minuten weer op bed en twee Paracetamols rijker.. Mandy heeft ondertussen Pieter & Petra gemeld…