We beginnen  de dag met een lekker ontbijt, en niet veel later stappen we in de auto op weg naar Red Rock Canyon.. De rit is een een klein halfuurtje, het is bewolkt en iets koeler.. Dat is ook wel weer even lekker, rond 80 fahrenheit is prettig.  Het is wel bewolkt maar daardoor weer niet te heet, zo heeft elk nadeel zijn voordeel 🙂

 


We stoppen bij de eerste parkeerplaats en bewonderen de door weer en wind gemaakte vormen.


De 13-mile Scenic Drive in Red Rock Canyon is leuk om te doen,  prachtige vormen om naar te kijken!


Ooit in tweeën geknakt, het is wel een mooie breuk…


Hier krijg je een beetje een idee van grote door de mensen onderin de foto, het is slechts een fragment van de rode rotsen!!


We zien diverse kleuren, zo zijn er witte, rode en gestreepte rotsen…


Af en toe komt de zon er ook weer bij, met de wolken geeft het een mooi licht!


In de foto zie je diverse kleuren, maar hoogte is niet goed in te schatten, ergens rechts onderin staan twee mensen in de foto..


Ik zoom in op deze mensen dan zie je pas goed hoe nietig  ze zijn!


Af en toe even zitten en de lijnen in de rotsen kijken, het is een fascinerend natuurfenomeen!


Er groeien flinke bomen tussen de rotsen, doordat de rotsen zo groot zijn “lijken” de bomen slechts struiken.


Zo zien versteende zandduinen eruit, er ontstaan zulke fraaie grillige vormen!


Je mag de rotsen beklimmen maar … das wel een hele klus!


Jonge meiden zoeken een mooie selfie plek op, als ze maar opletten!


Lizzy is het enige wildlife wat we spotten vandaag, hij ziet ons ook 🙂


Links onderin heeft iemand een heerlijk relaxed plekje gevonden… je moet nog een keer naar beneden klimmen natuurlijk. Wanneer we de 13mijl hebben gereden gaan we eerst even wat drinken,  daarna naar de Las Vegas South Premium Outlets, deze zijn overdekt .. Toch vinden wij de North Outlets leuker, de sfeer is fijner.


De rest van de middag zijn we bij Jack & Maria ze hebben ons gevraagd samen te BBQ-en en zo Labourday te vieren.


Nou BBQ-en kan Jack, we eten binnen want de zon is weer aardig terug gekomen..   We kletsen over de vele reizen die Jack en Maria hebben gemaakt, Peru, ook veel Europa tot weet ik het allemaal… De middag vliegt voorbij, tegen 18:00u gaan Mandy en ik met de Uber naar het MGM, voor $10 worden we opgehaald. Hoeven we ook geen parkeerplaats te zoeken.

We hebben tickets voor KA – Cirque du Soleil, dit is in het MGM Hotel, halfzeven gaat de zaal open.. 19:00u begint de show.. Het is een echte Cirque du Soleil show, veel acrobatische acts, mooie podia. Een show in Vegas is altijd leuk..  Na de show nemen we weer een Uber naar huis.. Morgen halen we de Jeep en caravan op en is onze eerste stop Valley Of Fire en werken we ons langzaam omhoog richtig Yellowstone.

We zijn weer lekker vroeg wakker, springen één voor één onder de douche, lezen wat op internet en lopen rond 07:00u naar beneden. Maria heeft het één en ander neergezet voor het ontbijt... Dat vallen we dus eerst maar aan, we ontbijten meestal met ons vieren maar Maria en Jack waren…
Vandaag kunnen we de Jeep en caravan ophalen, dus zijn we redelijk vroeg op. Gaan eerst lekker douchen en ontbijten, daarna pakken we de laatste spullen in. Lopen naar beneden en ontbijten met Jack & Maria. Daarna nemen we afscheid van twee hele gastvrije mensen.. Als we weer naar Las…