Voor vandaag wordt er flinke regen verwacht tegen 13;00u, dus besluiten we in de ochtend naar de Premium Outlet toe te gaan. Eerst beginnen we lekker in hottub, we zijn immers toch vroeg wakker. Na het douchen rijden we eerst naar een tankstation.

Voor een kleine $3,50 per gallon, je kan eraan wennen, tank ik de Traverse weer vol.

Daarna rijden we verder naar de Orlando Vineland Premium Outlets, een hele mond vol. Parkeren de auto en lopen op ons gemak de outlet in. Bij Calvin Klein slaag ik voor lange broeken, kan ik er weer even tegen. Deze zitten mij goed, dan is het net zo makkelijk om er direct 4 van mee te nemen.

Daarna lopen we bij Tommy naar binnen, helaas grijpt Mandy hier mis. Net de broek welke ze leuk vind is er niet meer in haar maat. We wandelen de outlet helemaal rond en daarna naar de auto. Mandy stelt voor om even bij de nabij gelegen Lake Buena Vista Factory Stores te kijken, deze ligt 3.5 mijl is dus om de hoek :-) We parkeren bij Eddie Bauer en Tommy, bij deze Tommy Hilfiger hebben ze de broek wel Yeah. Daarna rijden we naar Panera Bread voor de “Bistro French Onion Soup” deze vinden we zo lekker.

Tegen 13:30u rijden we op huis aan, het begint wat te waaien en te regenen. Wanneer we een half uurtje thuis zijn breekt het even los.

Zo gaat even flink waaien en regenen,.. na 15:00u zien we het weer droog worden.

De rest van de dag relaxen we lekker thuis, het weer droog en de zon laat zich af en toe weer zien. We blijven onder de Lanai op het pooldeck, lezen wat, muziekje op. Lummelen dus.

In de avond rijden we naar outback, we hebben afgesproken om samen te eten met Wim en Hannie. We kletsen eerst lekker bij, een Blooming union vooraf… Lekker.

Het eten was heel erg lekker bij Outback, later gaan we nog even langs de winkels achter de Outback. Na een gezellige avond nemen we afscheid van Hannie en Wim, weer een leuke dag.

We hebben een aardige nacht gemaakt, rond half tien waren we zo moe dat we naar bed zijn gegaan. Tegen 06:00u zijn we wakker en uit bed gegaan, doel was vandaag om lekker te relaxen aan de pool. Helaas deed de poolheat en hottub het niet. Ik app Chelsea, ze…
We zijn zo rond half zeven wakker, dat gaat lekker, heel langzaam komen we in het ritme. Hoewel.. nog steeds zijn we tegen 21:00u en 22:00u zo moe dat we het niet langer volhouden in de avond. Na het ontbijt gaan we rustig aan douchen, vandaag gaan we naar SeaWorld.…