We hebben de wekker rond kwart voor vier gezet, poeh hé en dat in de vakantie..
Je moet er wat voor over hebben, vandaag vliegen we al rond 07:00u naar Los Angeles…
Eerst even douchen om wakker te worden, de laatste dingetjes in de koffer…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
We kijken nog een keer naar de heerlijke kamer van het MGM vier enorme ramen met prachtige views we hebben ervan genoten…. Dan lopen we naar de lobby. Het uitchecken duurt nog geen minuut, daarna lopen we naar de garage. Koffers in de auto en op weg naar de McCarran Rent-a-Car Center, bij National leveren we de Tahoe weer in. We hebben er 447 miles mee gereden in en rond Las Vegas, niet veel later zitten we in de shuttle naar het vliegveld, dit duurt slechts 7 minuutjes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Het inchecken gaat vlot, we hebben zelfs nog wat tijd om te ontbijten op het vliegveld, zo tegen zeven uur, vliegen we op Los Angeles. Er wordt ons nog een laatste view op het MGM gegund!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Niet veel later zien we de strip vanuit de lucht, mooi toch :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nog geen uur later landen we alweer op LA, we hebben een korte stopover om even over negen uur vliegen we alweer op Orlando.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wanneer we geland zijn op MCO, halen we koffers op en lopen weer naar National, kiezen nu een zwarte Tahoe uit, en gaan op weg naar de villa. We worden heerlijk verwelkomt met een zonsondergang … Bij Davenport halen we de boodschappen bij de Publix, en aan de overkant halen we Bourbon Chicken, dan komen we in de villa. Alle lichten staan netjes aan, er zijn al wat eerste boodschappen voor ons neergezet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ook worden we verwend met Champagne, bloemen en een Silver Wedding kaart van Claire en Familie, hoe leuk is dat dan !!! We voelen ons direct weer thuis in deze heerlijke villa.

We eten de Bourbon Chicken op, pakken de koffers uit, daarna gaan we lekker onderuit op de bank.
Dit was toch weer een reisdag, maar het is het waard. Morgen middag gaan we naar de Mickey’s Very Merry Christmas Party in het Magic Kingdom. Kijken hoe de kerstsfeer is in deze periode…

Bedankt voor alle leuke reacties!!

De dag begint met sluier bewolking, das jammer want we gaan naar het Valley of Fire State Park.. Een zonnige dag is dan leuker, zeker met fotografie... We beginnen weer met een goed ontbijt voordat we op weg gaan..! De rit naar het State Park is een klein uur.. het is fraai…
We worden kwart voor acht wakker, he dat is echt wel uitslapen... Gelukkig hebben we alle boodschappen al in huis, we hoeven de deur niet uit ... De Mickey's Very Merry Christmas Party begint pas om vier uur, tijd  genoeg om te relaxen.. We beginnen met een ontbijtje, lezen wat op internet.. We…