Dag 5: Lake Apopka Wildlife Drive

Vandaag zijn we weer vroeg wakker, na het ontbijt rijden we naar de Lake Apopka Wildlife Drive. Bij het begin is een parkeerplaats voor de auto. Daar laden we de fietsen uit, vouwen de fietsen weer in de plooi, de accu’s erin. Dan kunnen we gaan, de temperatuur is heel lekker in de ochtend.

DSC01368b Van Ron had ik al begrepen dat het begin er droog uitziet, we spotten wel onze eerste gator hier.

DSC01397b Het is nog rustig, het blijft een mega mooi gebied, vanaf de fiets is weer eens wat anders. Tot nu toe hebben we er al veel plezier van.

DSC01374b Verderop op de Wildlife Drive is het wel weer groen en rust wat het uitstraalt.

DSC01375b Ik heb de Sony RX100 compact camera meegenomen deze vakantie, deze kan ik in mijn broekzak meenemen en toch het één en ander vastleggen.

DSC01379b Geen idee waar de houten balken voor zijn of waren, maar het ziet er mooi uit.

DSC01381b We zien hier en daar een gator op het gemak rond drijven/zwemmen.

DSC01385b Een Anhinga laat de vleugels drogen na gedane arbeid.

DSC01388b Met de dikke banden fietst het heel gemakkelijk over de aangelegde wegen.

DSC01417b Een Osprey speurt het water af naar een visje vermoed ik.

IMG 9401b Een vliegtuig scheert wel heel laag voor ons langs, wel gaaf om te zien.

DSC01427b Terwijl we fietsen zien we dat een Alligator over wil steken, we geven hem de ruimte, niet veel later zien we de prachtige stappen van de gator.

DSC01429b De auto achter hem stopt uiteraard ook, zijn ook getuige van de oversteek vlak voor hun wagen.

DSC01431b En hop via de weg naar de overkant en weer het water in, heel erg gaaf om gezien te hebben. Niet veel later fietsen we terug naar de auto en rijden naar de villa. Thuis boeken we een plek aan de plaat rond half zes. De rest van de dag relaxen we bij en in de pool.

IMG 9415b In de avond schuiven we bij Kobe aan, beiden nemen we de chicken, het is weer veel te veel maar ohw zo lekker. De weg terug gaat over de 192 naar huis, daar springen we nog een keer in de hottub, het was weer een hele mooi dag

Dag 2: We zijn vroeg wakker want Koos staat rond kwart over 5 voor de deur. Even douchen, laatste spullen inpakken en dan op weg naar Schiphol. We hebben één handbagage koffer, geen cameratas voor mij dit keer, maakt het reizen op krukken wel makkelijker. Ik kan één koffer gebruiken…
Dag 6: zaterdag 16 september. Vandaag is een heerlijke rustdag, we doen eigenlijk niet heel veel meer dan lekker aan de pool, tegen 12 uur rijden we naar Panera Bread voor een uiensoep met wat brood. Daarna lonkt het pooldeck en zwembad weer. In de avond eten we thuis, het…