Vandaag wordt ik rond 6:30 wakker, en kan niet meer slapen.
Zachtjes open ik de balkon deur zodat niemand mij hoort, en ik geniet intens van het uitzicht op het strand met palmbomen en de zee. Een geweldig gezicht, er zijn al mensen die wandelen op het strand.

Ochtend vroeg1

Het is nog schemer, en na een kwartier komt Mandy ook het balkon op,  of ze voor mij ook een koffie kan halen uit de lobby…. ja graag. Samen genieten we van de heerlijke locatie onder het genot van  een bakkie koffie. Het hotel is gewoon goed, de ligging is ideaal , je kan echt zo het strand op lopen, een hele goede keuze dus. Jasper komt ook op het balkon, en we spreken de dag door, er is geen plan, dat is ook al iets, wel wilden we eten bij Ihop.  Nadat we allemaal een lekkere douche hebben gepakt lopen we naar de Ihop aan de overkant.

Ihop

We gaan naar binnen en bestellen combo’s, maar het is veel te veel eten voor ons. We eten de lekkere dingen op, en er zitten heerlijke ook pannenkoeken bij.

Ihop3

Na het lekkere ontbijt gaan we terug naar het hotel, we kleden ons om en ik ga naar de lobby om de handdoeken op te halen. We kiezen een lekker plekje met zicht op palmbomen en …. het strand. We nemen plaats bij de pool, het is al lekker warm.

Strand view

Mandy en ik willen graag een wandeling maken, en Jasper wil lekker zijn boek lezen. Nou dat kan het is immers vakantie, wij lopen heerlijk langs het strand, en zien de Para Sail boten en Jetski’s al hun plek in nemen. De temperatuur is heerlijk, we lopen langs een vogel die niet wijkt, hij/zij zit nog heerlijk in het zand van de ochtend zon te genieten, ik neem de waaghals op de foto…( zie fotoverhaal 5 )

Wandeling rick

We lopen lekker langs de waterlijn, en denken wat is het leven goed hier, prachtige witte stranden, Palmbomen, heerlijk zwemwater… Dolfijnen… ja we zien er één tijdens onze wandeling, mooi foto moment, ik doe de foto in de collage.  We nemen ook een grappige foto van onze schaduw in het zand.

We wandelen terug naar Jasper en de rest van de ochtend en vroege middag bestaat uit een duikje in de zee, dan weer afspoelen in het zwembad van het hotel, ik begin aan het boek van  Herman  Koch …”het diner’ . Jonge wat een verhaal ik ben al 90 pagina’s verder, en er gebeurd van alles tijdens de duur van een diner…. Tegen 15:00 gaan we op huis aan, we leveren de handdoeken in en gaan naar de auto. De auto is van binnen lekker opgewarmd, iets teveel naar onze zin, en het duurt even totdat het een lekkere temperatuur is geworden. De ramen open brachten de temperatuur wel wat naar beneden de rest moest de airco doen. De terug reis naar Orlando gaat in anderhalf uur, en we hebben geen file.

Naar Orlando Naar huis

Voordat we naar Tuscan Hills gaan rijden we eerst even langs de Bamboo wok, we nemen Bourbon chicken, Sesame Chicken Combo en Jasper neemt de Chicken Wings. Het is eenvoudig eten, maar smaakt altijd prima, en voor 8 euro per gerecht zijn we klaar.

Bamboowok1Eten

De Bamboo wok zit op een paar Minuten van Tuscan Hills dus we zijn er zo.
Voor Eric ( Ekkie ) voor ons is dit de tweede keer op Tuscan Hills, speciaal voor jou dus een foto van het entree.. en onze straat.

Tuscan Hills straat

We eten buiten, en als we klaar zijn en alles hebben opgeruimd springen we in het zwembad, en we hebben alledrie zoiets van oh heerlijk weer je eigen plekkie. De villa ligt op een prima locatie, Pieter (penpe) vroeg hebben jullie de hele dag de zon… ja de pool heeft tot een uur of 6/7 zeker nog de zon.  Het water is heerlijk en we hebben wat lol met het luchtbed.

We rommelen wat in en om de pool, en Jasper en ik gooien laat nog met een balletje. Het wordt nu langzaam donker, en de ondergaande zon weerkaatst in de wolken wat ik wel weer een mooi foto momentje vind.

Avond gloed

Mandy en Jasper spelen een paar potjes Airhockey, Jasper wint ruim van zijn moeder, morgen herkansing. Jasper haalt de Ping tafel weg en er onder zit de Pool Tafel. Morgen gaan we een paar potjes poolen… Voor nu is het weer mooi geweest. Ik maak het blog af en ga ook zo naar bed.

Hier een filmpje van het dolfijnen spotten van gisteren.
Ik ben geen pro dus let niet op de beeldkwaliteit ;-)

Hier nog het foto verhaal.

Wederom een lekkere dag, enne… tot morgen!

Gisteravond na het plaatsten van het blog, ben ik eigenlijk meteen gaan slapen dat zal zo rond 23;00 zijn geweest. Ik zet eerst de wekker om 5:45, en beland in diepe rust. De volgende ochtend wordt ik om 5:40 wakker net voor de wekker afgaat. Ik spring als een jonge…
Gisteravond gingen we pas laat naar bed tegen 24:00, we hadden nog wat gekletst, en het was zomaar laat. Rond 7:00 uur worden we wakker en de zon komt langzaam op we zitten nu echt in de vakantie modus. Het is niet helemaal uit te leggen wat dit is maar…