2013-05-08T22:03:36+00:00zaterdag 31 juli 2010|

Dag 5: Grand Plaza Hotel …. Heerlijk!

Vandaag wordt ik rond 6:30 wakker, en kan niet meer slapen.
Zachtjes open ik de balkon deur zodat niemand mij hoort, en ik geniet intens van het uitzicht op het strand met palmbomen en de zee. Een geweldig gezicht, er zijn al mensen die wandelen op het strand.

Ochtend vroeg1

Het is nog schemer, en na een kwartier komt Mandy ook het balkon op,  of ze voor mij ook een koffie kan halen uit de lobby…. ja graag. Samen genieten we van de heerlijke locatie onder het genot van  een bakkie koffie. Het hotel is gewoon goed, de ligging is ideaal , je kan echt zo het strand op lopen, een hele goede keuze dus. Jasper komt ook op het balkon, en we spreken de dag door, er is geen plan, dat is ook al iets, wel wilden we eten bij Ihop.  Nadat we allemaal een lekkere douche hebben gepakt lopen we naar de Ihop aan de overkant.

Ihop

We gaan naar binnen en bestellen combo’s, maar het is veel te veel eten voor ons. We eten de lekkere dingen op, en er zitten heerlijke ook pannenkoeken bij.

Ihop3

Na het lekkere ontbijt gaan we terug naar het hotel, we kleden ons om en ik ga naar de lobby om de handdoeken op te halen. We kiezen een lekker plekje met zicht op palmbomen en …. het strand. We nemen plaats bij de pool, het is al lekker warm.

Strand view

Mandy en ik willen graag een wandeling maken, en Jasper wil lekker zijn boek lezen. Nou dat kan het is immers vakantie, wij lopen heerlijk langs het strand, en zien de Para Sail boten en Jetski’s al hun plek in nemen. De temperatuur is heerlijk, we lopen langs een vogel die niet wijkt, hij/zij zit nog heerlijk in het zand van de ochtend zon te genieten, ik neem de waaghals op de foto…( zie fotoverhaal 5 )

Wandeling rick

We lopen lekker langs de waterlijn, en denken wat is het leven goed hier, prachtige witte stranden, Palmbomen, heerlijk zwemwater… Dolfijnen… ja we zien er één tijdens onze wandeling, mooi foto moment, ik doe de foto in de collage.  We nemen ook een grappige foto van onze schaduw in het zand.

We wandelen terug naar Jasper en de rest van de ochtend en vroege middag bestaat uit een duikje in de zee, dan weer afspoelen in het zwembad van het hotel, ik begin aan het boek van  Herman  Koch …”het diner’ . Jonge wat een verhaal ik ben al 90 pagina’s verder, en er gebeurd van alles tijdens de duur van een diner…. Tegen 15:00 gaan we op huis aan, we leveren de handdoeken in en gaan naar de auto. De auto is van binnen lekker opgewarmd, iets teveel naar onze zin, en het duurt even totdat het een lekkere temperatuur is geworden. De ramen open brachten de temperatuur wel wat naar beneden de rest moest de airco doen. De terug reis naar Orlando gaat in anderhalf uur, en we hebben geen file.

Naar Orlando Naar huis

Voordat we naar Tuscan Hills gaan rijden we eerst even langs de Bamboo wok, we nemen Bourbon chicken, Sesame Chicken Combo en Jasper neemt de Chicken Wings. Het is eenvoudig eten, maar smaakt altijd prima, en voor 8 euro per gerecht zijn we klaar.

Bamboowok1Eten

De Bamboo wok zit op een paar Minuten van Tuscan Hills dus we zijn er zo.
Voor Eric ( Ekkie ) voor ons is dit de tweede keer op Tuscan Hills, speciaal voor jou dus een foto van het entree.. en onze straat.

Tuscan Hills straat

We eten buiten, en als we klaar zijn en alles hebben opgeruimd springen we in het zwembad, en we hebben alledrie zoiets van oh heerlijk weer je eigen plekkie. De villa ligt op een prima locatie, Pieter (penpe) vroeg hebben jullie de hele dag de zon… ja de pool heeft tot een uur of 6/7 zeker nog de zon.  Het water is heerlijk en we hebben wat lol met het luchtbed.

We rommelen wat in en om de pool, en Jasper en ik gooien laat nog met een balletje. Het wordt nu langzaam donker, en de ondergaande zon weerkaatst in de wolken wat ik wel weer een mooi foto momentje vind.

Avond gloed

Mandy en Jasper spelen een paar potjes Airhockey, Jasper wint ruim van zijn moeder, morgen herkansing. Jasper haalt de Ping tafel weg en er onder zit de Pool Tafel. Morgen gaan we een paar potjes poolen… Voor nu is het weer mooi geweest. Ik maak het blog af en ga ook zo naar bed.

Hier een filmpje van het dolfijnen spotten van gisteren.
Ik ben geen pro dus let niet op de beeldkwaliteit 😉

Hier nog het foto verhaal.

Wederom een lekkere dag, enne… tot morgen!

Gisteravond gingen we pas laat naar bed tegen 24:00, we hadden nog wat gekletst, en het was zomaar laat. Rond 7:00 uur worden we wakker en de zon komt langzaam op we zitten nu echt in de vakantie modus. Het is niet helemaal uit te leggen wat dit is maar…
Gisteravond na het plaatsten van het blog, ben ik eigenlijk meteen gaan slapen dat zal zo rond 23;00 zijn geweest. Ik zet eerst de wekker om 5:45, en beland in diepe rust. De volgende ochtend wordt ik om 5:40 wakker net voor de wekker afgaat. Ik spring als een jonge…

22 Comments

 1. famscheepensgoesorlando 31 juli 2010 van 22:04 - Antwoorden

  wat een mooie ligging dat hotel en wat een mooie fotos weer…
  en dat filmke op you tube die zijn elke keer echt kaaaai leuk…
  groetjes en geniet ze
  marij

 2. Saskia 31 juli 2010 van 22:29 - Antwoorden

  Sluit me graag aan bij de vorige reactie. Ik heb al moeite om een foto te plaatsen in mijn blog laat staan zo’n hele film of dia show. Petje af Rick..
  Have Fun..
  Saskia

 3. Evelyne 31 juli 2010 van 23:52 - Antwoorden

  Ziet er weer zalig uit daar! Die dolfijnen zijn zo lief. Nu weer in ‘jullie’ huis. Geniet ervan hoor, maar dat komt wel goed als ik het zo lees…

 4. Roberto en Wendy 1 augustus 2010 van 00:12 - Antwoorden

  Ik was al gek op de foto verhalen, nu met je dolfijnen filmpje is het helemaal af !! 🙂

  heerlijk gegeten vandaag blijkbaar ( wat een ontbijt )

  Het ziet er allemaal heerlijk uit !!

  Veel plezier verder

 5. Michael K.J. van Dijk 1 augustus 2010 van 01:43 - Antwoorden

  Jezus, wat een ontbijt. Dat is toch niet normaal, hahaha. Relax lekker verder allemaal.

 6. Aggie 1 augustus 2010 van 04:14 - Antwoorden

  Jeetje, wat een geweldige dag aan zo’n prachtig strand! Ik krijg spontaan weer heimwee naar de golf van Mexico, het ultieme genieten, wat mij betreft…alhoewel wij het natuurlijk ook niet slecht hebben hier!! Jullie zien er lekker relaxed uit, dat doet deugd, geniet lekker verder. Have Fun!!!!

 7. Marja 1 augustus 2010 van 04:17 - Antwoorden

  Wat ziet dat er allemaal weer mooi en goed uit, heerlijk dat je zo het strand op kon lopen, en dan nu weer in jullie eigen “Stulp” genieten van de ondergaande zon, grappig, wij hebben dezelfde foto alleen van een totaal andere invalshoek…

 8. Sonja 1 augustus 2010 van 04:41 - Antwoorden

  Op zo’n wit strand onder de palmbomen is toch de mooiste plek op de wereld. Dit is genieten in zijn puurste vorm. En nu weer lekker in jullie eigen luxe villa. Wat is het leven toch mooi en goed. Geniet ervan met volle teugen!

 9. MattRob 1 augustus 2010 van 05:07 - Antwoorden

  Lekker relaxed weer 😉 ! Genieten is het belangrijkst, en dat lukt prima bij jullie !

 10. Sunshineman 1 augustus 2010 van 06:37 - Antwoorden

  Bedankt, Sunshine Productions, voor de mooie foto’s en leuke video. Bewegend beeld (geholpen door het schommelen van de boot 😉 is toch weer leuker dan foto’s. En Tuscan Hills it is! Toch zag ik op internet ook foto’s van Tuscan Ridge, ook in Davenport. Zou kunnen; Westridge bestaat ook uit 2 wijken met westridge in hun naam, en ze liggen aan weerszijde van de hoofdweg. Jullie wijk ziet er leuk uit, met die gezellig bestrate driveways voor de garages.
  Geniet ze nog lekker in jullie fraaie villa, en de groeten aan Jasper en je fotomodel (toch bruin haar..)

 11. Barkies 1 augustus 2010 van 07:00 - Antwoorden

  Het leven is heerlijk hier in Florida. Jullie hebben weer een mooie dag achter de rug. En knap van het filmpje. Wij hebben het gisteren ook geprobeerd maar het lukte niet.
  Geniet nog even verder

 12. Fam Verkoelen-Roeland 1 augustus 2010 van 08:43 - Antwoorden

  Dolfijnen zullen altijd wel de mensen blijven aantrekken. Het blijven echt prachtdieren. Amai, wat een ontbijt… lijkt al eerder op een namiddagtussendoortje 🙂
  ‘k Kijk al uit naar het vervolgverhaal.
  Groetjes,

  Fam Verkoelen-Roeland

 13. Jackie 1 augustus 2010 van 09:15 - Antwoorden

  haaaiiiii

  ben er weer, alles ok….tis nog ff lastig zitten, dus ik hou het kort…ik heb hongerrrrrr na het zien van jullie foto’s……thnx voor de kaart en genieten heee van al dat moois daar…

  knufff
  Jacky

 14. Teleton 1 augustus 2010 van 09:17 - Antwoorden

  Oeps, ontbijt bij de IHOP. Da’s meer dan een mens kan hebben! Dan wil je daarna wel weer eens een heerlijk dagje relaxen!

 15. Sonja 1 augustus 2010 van 10:00 - Antwoorden

  Fijn dat de lokatie in St. Pete is bevallen. Dat ontbijt is giga, wat een calorieen. Oja, je had de auto in de parkeergarage kunnen zetten, scheelde een paar! graden. Geniet maar weer verder, wij genieten met je mee.

 16. Twinmom1995 1 augustus 2010 van 10:57 - Antwoorden

  De mooie dia shows waren mij ook al opgevallen, zo is het net even wat leuker.
  Het eten ziet er ook allemaal lekker uit, kortom het is genieten. Ga zeker zo door, wij genieten lekker mee:-)

 17. van Velzen Florida 2010 1 augustus 2010 van 11:28 - Antwoorden

  Wat een heerlijke dagen hebben jullie zeg. GENIETEN met hoofdletters. En hele mooie foto’s.

 18. derrobbie 1 augustus 2010 van 12:56 - Antwoorden

  Net heerlijk jullie blog doorgelezen. Leest lekker weg hoor.
  vooral het Grand Plaza hotel is een feest van herkenning. Wij zijn er in mei ook geweest en vonden het er ook prachtig.
  Vooral de zonsondergangen zijn er adembenemend mooi.

  En wat hebben jullie weer een fantastische wagen zeg. Da’s pas rijden door de states.

  Nog veel fun in the sunshine state en we blijven jullie volgen.

 19. Mariska 1 augustus 2010 van 14:34 - Antwoorden

  Het ziet er allemaal schitterend uit, iets om te noteren voor een volgende vakantie 🙂

 20. marilingoesusa 1 augustus 2010 van 16:57 - Antwoorden

  He vakantiegangers,

  wat een prachtshow weer die foto’s. Wij blijven ideeen opdoen na al die mooie plaatjes van jullie belevenissen. Dolfijnen spotten tijdens het varen in een speedboot, dat lijkt ons wel wat. Het hotel zag er goed uit maar kunnen ons wel voorstellen dat het weer heerlijk is om in ‘je eigen villa’ terug te zijn. We genieten van jullie verhalen en blijven jullie volgen. Tot morgen!

  Marilin

 21. Linda 1 augustus 2010 van 17:24 - Antwoorden

  Prachtige foto’s weer en dat ontbijt! Wij hebben IHop ook op ons lijstje staan. We eten meestal een klein ontbijtje, maar ik dacht zo de eerste ochtend eerst een beetje te zwemmen en dan als we trek krijgen naar de IHop te gaan. Na jullie foto’s krijgen we al trek. Erik keek net even mee en als 16 jarige heeft hij eeuwig honger, dus hij heeft er wel zin in :o) Ik heb een map met alle tickets en coupons enzo en achterop heb ik een aantal restaurants genoteerd. Van jullie had ik al begrepen dat Baboo Wok een goede keuze is. Wij zitten ook in Davenport, dus er zal vast een avondje komen waarop we voor de Bamboo Wok kiezen. Erik zag dat Jasper mocht varen, dus hij vroeg of hij dat ook mocht…..en Julian wil natuurlijk ook. Nou, we zullen wel zien. Bedankt voor de tip van dat extra uurtje! Ik ga ze zeker nog even bellen!
  Groetjes,
  Linda

 22. pumi1000 1 augustus 2010 van 19:30 - Antwoorden

  Alles ziet er mooi uit. En die Ihop ziet er ook smakelijk uit….die hebben we helaas niet getest afgelopen keer.

  Heerlijk weer daar met de mooie blauwe lucht.

  Groetjessss

Reageer

Volg ons blog
Ontvang elke nieuwe berichten op deze blog geleverd aan uw Postvak IN
Abonneer je op onze blog
Powered By WPFruits.com